FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Kategori: Träning

ProPud Proteinshake

Samarbete med ProPud

 

För en snabb återhämtning efter träning är ProPud Proteinshake perfekt. Den innehåller 20 g protein, den är laktosfri och innehåller inget tillsatt socker. ProPod proteinshake funkar även utmärkt som ett lätt och mättande mellanmål. Jag har testat smakerna Chocolate och White Chocolate Raspberry som var riktigt goda.

Tips! Skakas och serveras gärna kall.

Mot ett hälsosammare liv

 

I och med att jag reser så mycket fram och tillbaka mellan Göteborg och Karlstad så har verkligen min träning blivit lagt åt sidan. Jag hade ett gymkort väldigt länge som jag inte alls kom till användning, så det slutade med att jag sa upp det. Jag skulle väldigt gärna vilja börja i Poledancing igen, men då är problemet att få ihop det med mitt schema. Just att rör på mig mer är något jag behöver nu. Jag känner av i ryggen och min hållning blir bara sämre, så att ta tag i träningen är något som är ett måste. Istället för att skaffa ett gymkort som aldrig kommer till användning, så tänkte jag föröka göra lite övningar hemma. Det behöver ju egentligen inte var så komplicerat och heller inte ta allt för lång tid, bara man gör något så är ju det alltid bra. 

 

Något som också var väldigt längesedan för min del är att göra egna smoothies och andra hälsodrycker. Jag gjorde en hel del förr och många var väldigt goda.  Man får också i sig massa nyttigheter vilket är ett stort plus. Så nu gäller det för min del att ändra om min livsstil lite mot ett hälsosammare liv :)

 

Sportarmband

Samarbete

Sportarmband - HÄR

 

I samarbete med Sportarmbandet.se så jag jag fått hem några sportarmband och här är en av dem. Jag har alltid haft problem med att veta vart jag ska lägga min mobil när jag är ute på power walk, då mina träningsbyxor inte har någon ficka. Så jag har tidigare bara stoppat mobilen innanför byxkanten på sidan, men det har inte känns så bra. Men nu äntligen kan jag ha mobilen trygg och säkert utan att det känns som att den ska åka ner. Några plus för det här sportarmbandet är att det finns uttag så att man kan kan ha i hörlurarna, det finns ett litet fack för en nyckel och den har reflex. Hur bra som helst när man är ute när det är mörkt. 

 

Just do it

Contains adlinks
Kollage: Just do it!

 

1. Tights | 2. Funktionströja | 3. Skor | 4. Sweatshirt | 5. Sport-Bh | 6. Sport-Bh | 7. Jacka | 8. Vattenflaska
Alltså jag måste komma igång med min träning igen snart. Jag har träningskort på SATS, men utnyttjar jag det? Svar: Nej! Jag har en app där jag kan se senast jag var där och det var i oktober. Skäms på mig! Men jag ska verkligen försöka komma igång igen så snart min förkylning har lagt sig och jag hoppas att jag kan börja träna nästa vecka. Min kollega och kompis Elin vill också komma igång med träningen igen så det passar ju perfekt, för då kan vi träna tillsammans :)

Nu är jag igång

Nike Air Max Thea

 

Äntligen har jag kommit igång med träningen och det känns väldigt roligt. Jag har nu köpt årskort på SATS som precis öppnat sin 3:e anläggning i Karlstad som ligger precis vid mitt jobb. Jag tränade tidiagre på Friskis & Svettis men än så länge känns SATS mycket bättre och roligare. Nu har inte jag hunnit testat gymmet än men jag har i alla fall gått på några pass och idag blir det att testa CXWORK.

Hej blåmärken!

 

Ja nu har poledancingen startat igen och det märks. Hej blåmärken... Jag gjorde första lektionen förra veckan och blåmärket som ni ser på bilden är det jag fick då och idag kommer jag antagligen få fler idag. Men det är lätt värt det, det är så himla roligt och jag är så glad över att jag började med poledancing/polefitness. Men tyvärr så kommer dagens lektion vara den sista denna säsong för nästa vecka ska jag in på en liten operation, så då kommer jag inte kunna träna på ett tag :( Men så fort det har läkt kommer jag att köra igång igen :)

Okej, det känns!

 

Okej det känns verkligen att man inte har tränat på ett bra tag, är verkligen ur form. Idag blev det ett väldigt kort men intensivt träningspass med fokus på ben och rumpa. Men jag kan säga det att det är rätt skönt efteråt när man vet att man faktiskt har rört på sig lite. I jobbet sitter jag vid datorn största delen av tiden och det börjar märkas på min rygg. Den värker och min hållning har blivit sämre. Min kondition ska vi inte ens prata om. Så nu var det hög tid att ta tag i träningen igen. Det går lite upp och ner men ska i alla fall försöka lägga lite mer tid på träningen framöver.

Jump & eat good

 

Imorgon är det sista gången på poledancingen för denna nivå som jag går i nu. Känns lite synd att det är sista gången men samtidigt kul att jag till hösten ska börja nästa nivå :) Jag börjar då i nivå 3.

 

Jag kan erkänna att jag har legat på latsidan nu ett tag och jag måste verkligen komma igång med träningen igen. Jag har även fuskat en del med maten. Jag ska egentligen mest äta frukt, grönsaker, kött och fisk men har fuskat en del och ätit massa pizza och annan skräpmat. Inte alls bra, men så är det jag måste bara hitta min motivation att börja om igen.

Time to workout

Nu när jag har kommit igång med maten igen så är det även dags att börja ta upp träningen. Så hädanefter är det träning 5-6 gånger i veckan som gäller. Nu jäklar är det träning som gäller!

 

Det känns faktiskt väldigt bra att äntligen komma igång med träningen och kosten igen. Och det bästa av allt är att jag har min manager som säger till vad jag ska göra. Han är som min personliga tränare och kostrådgivare. Hur bra som helst :)