FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Kategori: Resa - USA 2016

Nedräkning

 

Nu är det inte många dagar kvar tills vi åker till USA! Wii, jag längtar så mycket! :) 
Jag är nu på väg till Göteborg och hela helgen kommer att gå åt till att packa och fixa iordning allt så att vi är redo inför vår resa på måndag. Bjuder på några bilder på förra året när vi var där :)

 

TB

Klänning - SheIn

 

Jag håller på att gå igenom min dator och ser alla härliga bilder från när vi var i USA förra året och man kan ju inte låta bli att längta tillbaka. Det bästa är att vi faktiskt ska åka tillbaka till USA i sommar, så det ska bli så himla skönt :) Men först är det resan till Kina som gäller som jag verkligen ser fram emot. Inom några dagar ska vi hämta ut vår visum till Kina och då är vi ett steg närmre avresan :)

 

I´m so in love

 

En stor sak som jag ville köpa på den här resan var en ny resväska då jag reste hit med handbagage. Efter mycket letande i många affärer så hittade jag äntligen den rätta. Så fort jag gick in i den affären och såg resväskorna så visste jag att det här var den rätta. I am so in love with this suit case! Älskar den exklusiva looken med läder och guld detaljerna. 

Om en liten stund så åker vi vidare till San Antonio där vi kommer att vara i två-tre dagar. Troligtvis tre dagar ser det ut som nu. Vi kommer bland annat  att åka till Six Flags som är en nöjespark med massa åkattraktioner och vattenland. Nu ska jag bara packa det sista och sen åker vi :)

Downtown Houston

 

Gårdagen spenderades inne i Houston city där det bland annat blev lite shopping i en av många gallerior som finns här omkring. En galleria med många exklusiva butiker, så som Chanel, Prada, Fendi, YSL, Michael Kors och många fler. Efter gallerian så gick vi till wall of water och mittemot wall of water så står en byggnad med 110 våningar. Senare på kvällen blev det middag på Goode Company Texas Seafood. Maten här var jättegod och ett ställa jag absolut kan tänka mig att besöka igen. Kvällen slutade med att vi åkte till en park där vi gick omkring och tog lite bilder. Det var en hel del folk där och många av dem gick runt och spelade Pokémon Go hehe:) 

 

A day at the pool

 

En dag vid poolen ute i solen. Jag är så glad över att vädret var bättre idag så att vi kunde få lite mer färg, och ja det har vi fått. Man tror inte att solen tar så mycket som det gör och speciellt inte när man är i vattnet. Att åka runt i uppblåsbara ringar i Lazy River var riktigt härligt. Man fick färg samtidigt som man blev nerkyld av vattnet.

Nu blir det en Strawberry Daiquiri innan kvällens middag.

 

The Woodlands

 

Hej allihopa! Jag vet att min uppdatering här på bloggen inte varit den bästa men jag ska försöka att bli bättre på det. Resan hit till USA blev längre än vad vi hade räknat med då sista flyget blev försenat om och om igen, vilket gjorde att vi inte kunde hämta ut hyrbilen vi hade reserverat för det stället hade stängt. Som tur var hade ett ställe fortfarande öppet så att vi kunde hyra en bil över natten för att sedan dagen efter hämta ut bilen. Men så blev det inte riktigt då vår reservation tydligen inte var kvar. Efter en del krångel så fick vi äntligen en bil, fast från ännu ett annat ställe.

 

Att vara här i Houston, Texas är riktigt härligt och alla jag har träffat hittills är väldigt snälla och trevliga. Igår när jag och Daniel var ute på en power walk på förmiddagen så öppnade sig himlen och vi blev genomblöta. Planen för gårdagen var att vi skulle åka och bada och var ute i solen med vädret ville något annat. Så istället för poolen så blev det bio och på kvällen blev det en promenad i The Woodlands när vädret blivit bättre. Idag hoppas vi på att det ska bli bättre väder så att vi kan vara ute och få lite färg.  

  

Är det inte typiskt?

Ja är det inte typiskt att den riktiga sommarvärmen ska komma när jag ska åka!? Men jag hann i alla fall ta ett dopp i poolen igår. Det var riktigt härligt efter en varm dag på jobbet. 

Nu sitter jag på tåget på väg till Göteborg för imorgon, tidigt som busen åker vi till USA. Wii det ska bli så kul :D

Vill bara påminna er om min GIVEAWAY som avslutas senare idag. Delta gör ni HÄR!

1 vecka kvar

This post contains adlinks

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

 

Om precis en vecka så är jag i Göteborg för att sen dagen efter sitta på planet till USA. Tänk att det bara är en vecka kvar tills att vi åker. Det ska bli så otroligt härligt. Jag har börjat packa det jag ska ha med mig och jag ska försöka att få plats med allt i handbagaget. Tanken är att köpa en större resväska när jag är i USA, för det kommer garanterat att bli shopping där :)

En månad tills..

Bild lånad från Google...att jag åket till USA. Den 23 juli åker jag till Houston, Texas och jag kommer att vara borta i lite drygt 3 veckor. Ser verkligen fram emot det :)