FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Kategori: Resa - Rhodos 2016

OH LA LA

 

Jag har redan berättat lite om min shopping i Grekland, men jag har inte visat er något än. Men här är ett av mina köp. Två par väskor som jag köpte på en affär som heter OH LA LA. Det fanns jättemånga fina väskor och smycken och just de här två fastnade jag extra mycket för. De är helt i min stil och passar till många av mina kläder och skor. Älskar att de är svarta och har detaljer i guld. Jag vet inte varför men jag är väldigt inne på det just nu. Jag gillar också den exklusiva looken men att de inte kostan en förmögenhet. För både dessa väskor betalade jag ca 600 svenska kronor. Det tycker jag är ett väldigt bra pris. 

Så är ni på Rhodos, Grekland så kan jag absolut tipsa er om att gå in i den affären. Den ligger i "New Town", i alla fall den jag var inne i. De har fler affärer på andra ställen också. Ni kan se deras hemsidan HÄR!

 

Rhodos

 

Nu när jag är tillbaka i Sverige och kylan så får det mig verkligen att sakna värmen i Grekland. Som jag har nämt tidigare så åkte jag till Rhodos, Grekland tillsammans med Grazette of Sweden och 56 frisörer. En av dagarna hade Grazette of Sweden anordnat en guidad tur genom Rhodos där vi fick reda på en hel del om den Grekiska historien. Att åka iväg på en guidad tur är något som jag inte brukar göra när jag är iväg på andra resor, men det var väldig kul att få se mer av ön som man annars kanske inte hade upplevt om man åkt dit på en "vanlig semester".  Efter den guidade turen fick vi lite egentid i gamla stan innan vi skulle åka tillbaka till hotellet. Det blev lite shopping, men inte så mycket jag hade önskat. Så dagen efter åkte jag och Daniel in till nya stan där det blev betydligt mycket mer shopping.

 

Enligt mina önskemål så var shoppingen så mycket bättre i nya stan. Där var det mer som riktiga butiker så som vi är vana med här i Sverige. I gamla stan var det väldigt mycket lika i varje butik/stånd. Man fick lite känslan av att det var en marknad där de flesta sålde samma saker. Jag är i alla fall väldigt glad över att vi åkte till nya stan för stoppningens skull, men även glad över att få ha sett gamla stan. 

 

Outfit in Greece

Topp - SheIn // Kjol - GinaTricot // Skor - Call it Spring // Halsband - GinaTricot

Snapshots - Rhodos

Hitta bästa frisyren för dig

 

Har redan haft några helt fantastiska dagar här på Rhodos tillsammans men Grazette of Sweden och som tur är så har vi forfarande några dagar kvar. Imorgon är det dags för kurs där Daniel kommer att klippa mitt hår, vilket är välbehövligt. Eftersom jag visste att jag skulle hit och vara modell så har jag medvetet väntat med att få håret klippt.

På den här resan så har jag fått mycket inspiration och min tankeverksamhet har ökat gällande hår och olika frisyrer. Med tanke på att jag delvis är inne i frisörbranschen så har jag fått en hel del frågor om vilken frisyr som passar bäst för den personen. Det har även gjort att jag börjat ställa den frågan till mig själv och jag har nyligen förstått att det handlar mycket om vilken ansiktsform man har. I och med det så har jag tänkt att jag ska försöka gå in mer på det ämnet och skriva och visa mer om olika frisyrer som passar olika typer av ansikten. Ett ämne jag hoppas att ni kommer att gilla.