FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Kategori: Resa - London 2015

Glutenfri mat i London

 

Att hitta glutenfri mat i London var i vissa fall superlätt och andra gånger lite svårare. Något som faktiskt förvånade mig var att alla restauranger vi besökte hade superbra koll på vad gluten var och vad som innehöll gluten och inte, till och med bättre än i Sverige. Det som däremot chockade mig var att de typiska hamburgerkedjorna McDonald´s och Burger King inte hade glutenfritt bröd, så som de har här i Sverige.

 

Om ni någon gång besöker Westfield i London och vill äta hamburgare så kan jag verkligen rekommendera Gourmet Burger Kitchen. Maten var jättegod och servicen var jättebra. De hade till och med en speciell meny med bara glutenfria maträtter. Bara man frågar om en glutenfri meny så får man det, så behöver man inte tänka på vilka rätter man kan äta och inte.

Pommes Frites:en däremot förklarade dom att de friteras i samma olja som de panerade rätterna vilket kan göra att det finns spår av gluten i oljan. Så pommes frites:en stod inte med på den glutenfria menyn. Men jag är inte så extremt känskig så jag beställde dom ändå och glad för det är jag, för gises vad goda de var. Det var nog de bästa pommes jag någonsin ätit.

Urban Decay - London

 

När jag och Bella var i London så var vi inne i en butik liknande Åhlens City, där dom bland annat hade sminkmärket Urban Decay. Jag och Bella stod och kollade lite på deras smink och då kommer en jätte gullig tjej fram och undrar om vi vill ha hjälp, vilket slutade med att jag fick en hel sminkning och gick därifrån med 3 produkter :) Har inte testat Urban Decay tidigare men jag gillar det verkligen.

09 - London

Tröja - New Look // Byxor - Zara // Klocka - New Look // Skor - Nike

NIKE AIR MAX - London

Hemma från London

 

Nu är vi hemma igen efter vår resa i London, eller ja, egentligen kom vi hem redan igår. Det blev en del shopping som vi räknat med. Åkte dit med en stor resväska och en liten (som handbagage). Den stora var tom på resan dit och vägde lite dryg 17, nästan 18 kg på vägen hem. Så ja, det blev en del shopping..

Red High Heels

Skor - Forever 21

 

Åh nu närmar det sig min och Bella´s Londonresa. Jag har börjat packa lite smått idag och det börjar kännas lite mer på riktigt att vi åker på torsdag. Varje gång som jag ska resa någonstans, det spelar ingen roll om det är inom Sverige eller utomlands så tycker jag alltid att det känns som att man glömmer att packa något. Så nu tänkte jag att jag börjar packa i tid så har jag några dagar på mig att komma på om det är något jag glömt. Men jag kommer säkert komma på något när vi väl sitter på flyget dit.

London om en vecka

 

Om exakt en vecka kommer jag och min kompis Bella vara i London på en shoppingresa. Det är första gången som jag åker till London och det är också första gången som jag och Bella åker utomlands tillsammans, trots att vi kännt varandra i typ 20 år. Helt sjukt egentligen. Vi har kännt varandra sedan dagis och umgåtts väldigt mycket genom åren men vi har inte varit utomlands tillsammans tidigare. Så det ska bli så sjukt kul :)

London Here We Come

 

Ville bara tala om att resan till London är bokad och i mars åker jag och min kompis Bella dit på en shoppingresa. Det ska bli så himla kul och jag längtar såååå!!!

London nästa

 

Idag och imorgon är jag ledig från jobbet så idag passade jag på att umgås lite med min kompis Isabella, eller ja Bella som jag kallar henne för :) Vi håller på att planera en resa till London så idag var vi till några resebyråér för att se vad det kostar. Men som det ser ut just nu så kommer vi att boka resan på egen hand. Åh jag är verkligen jätte taggad för en resa till London. Jag har aldrig varit där och det är ett ställe jag länge har velat åka till :)