FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Kategori: Resa - Dubai 2014

Fujairah

När jag och Alicia var i Dubai, så var vi inte bara inne i storstaden utan vi har även på andra sidan kusten på ett ställe som heter Fujairah som är en annan emirat i Förenade Arabemiraten. Vi var där i fyra nätter och bara tog det lungt. Enda gången vi lämnade hotellområdet var när vi gick över vägen till en liten kiosk/mack för att köpa chips och dricka. Så dagarna där spenderades på stranden eller vid poolen. Det var så skönt att bara slappa innan vi drog vidare in till Dubai.

23:25

Änligen har vi kommit en bit på väg med att välja ut bilder från min och Alicia´s resa i Dubai. Vi har nu gått igenom alla bilder från Fujairah. Däremot har vi alla bilder från Dubai kvar, men det tar vi någon annan dag :)

Dubai

Jag har nu varit hemma i två veckor efter min och Alicia´s resa till Dubai och jag längtar verkligen tillbaka. Tillbaka till värmen och känslan av att man inte behöver tänka på något mer än att bara njuta av dagen. Jag och Alicia ska träffas någon dag snart och gå igenom alla bilder från resan, så snart kommer det komma massa bilder :)

Hemma igen!

 

Igår natt anlände vi på Arlanda efter en underbar vecka i Dubai. Kan säga att det var en av de bättre resorna jag har varit på och jag kan absolut tänka mig att åka tillbaka. Det kändes lite jobbit att komma hem till kalla Sverige igen när man har varit van värmen i Dubai och tiden där bara flög iväg så en vecka till skulle absolut inte skada.

Nu åker vi!

På väg mot varmare breddgrader!

Nu sitter vi antagligen i bilden på väg mot Arlanda, för imorgonbitti går flyget till Dubai. Som ni kanske förstår kommer det inte bli så mycket bloggande men ska försöka skriva något mobilinlägg :) Ska även försöka vara lite aktiv på min instagram, @aicifelicia heter jag där :) Har gjort ett tidsinställt inlägg också, så håll gärna lite utkik.

 

 

Inte lång tid kvar!

Ett steg närmre!

I tisdags var jag och Alicia och beställde Dirham och igår kom de till Forex, men jag jobbade över då så jag fick hämta dem idag istället. Nu är vi ytterligare ett steg närmre resan, vilket känns helt sjukt. Jag och Alicia har även skrivit en checklista på allt som ska med, så under helgen hade jag tänk att börja packa. På måndag har jag bokat tid för vaxning, så att jag har släta och fina ben när vi är där ;)

Too Faced

Too Faced makeup!

Idag när jag kom hem så hade ett paket från Members kommit med smink från Too Faced. Det ska bli kul att testa dem imorgon, jag har hört att det ska vara ett bra märke. Jag har visserligen testat bronzern tidigare och den gillar jag jätte mycket, så hoppas att dessa produkter är lika bra.

 

Nedräkning!

Det är verkligen nedräkning till Dubai nu och det börjar kännas mer verkligt att vi ska åka iväg. Jag och Alicia var på stan idag för att beställa Dirham, alltså valutan de har i Dubai så på torsdag kommer pengarna. Imorgon ska vi även sätta oss ner och planera lite mer vad vi ska ha med oss samt vem som ska ta med vad. Vi tänkte att det räcker med en fön, en plattång osv. Åhh det ska bli så kul! :)

10 dagar kvar!

Bilder från Alanya 2012

Dubai om 10 dagar!

Åhh nu är det bara 10 dagar kvar tills att jag och Alicia åker till Dubai. Det ska bli så skönt att få komma bort från det här tråkiga och regninga vinterväder och åka till värmen. Det ska bli så otroligt häftigt att få se Dubai med egna ögon, man har ju bara hört att det är en otrolig upplevelse, så det ska bli kul att få se det själv. Vi har valt att vara 4 nätter på standen och 3 nätter inne i Dubai. En perfekt kombination för oss, så att vi får sol, bad och även shoppning :)

Dubai

Snart åker vi!

Åh nu är det bara 1,5 månad kvar tills att jag och två tjejkompisar åker till Dubai. Jag är verkligen supertaggad för att åka iväg. Vi har länge pratat på att åka utomlands, men beslutet om att resa till Dubai kom väldigt fort. Från att vi började ta upp diskutionen igen om att resa någonstans till att resan var bokat, tog det en vecka. Men det är verkligen skönt att vi äntligen har gjort det :) Kan knappt vänta, vill iväg nu! :)