FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Kategori: Modell

Snösätragränd

Model: Felicia Olsson
Photographer & editing: Lina Flodins
Makeup: Mia Wahlström
Stylig: Neira Tokalija
Team Leader: Emma Grann
Location: Snösätragränd, Stockholm

 

Pink Power

Model: Felicia Olsson
Photographer & styling: Lina Flodins
Makeup: Mia Wahlström
Location: Snösätragränd, Stockholm

Första söndagen i maj åkte jag och Lina till Stockholm då jag skulle bli fotat av Emma. Efter fotograferingen med Emma så valde jag och Lina att stanna kar lite och fota på denna coola platsen. Resultatet ser ni här.

 

Topp - H&M // Jeans - Gina Tricot // Skor - Aldo

Nylansering Crush catwalk i Tylösand

Såg nu att Grazette of Sweden har lagt ut videon från Tylösand, där jag var modell. Ni kanske ser så var jag med i Wonder, alltså den rosa. Som jag har sagt förut, så var det en riktigt rolig visning. 

Jag är med i tidningen FRISÖR

I senaste numret av tidningen Frisör har de skrivit om helgen i Tylösand med Grazette of Sweden där jag kom med på en bild (x2, en liten i början och en i själva inslaget). Det var en väldigt rolig visning att gå som modell på. Daniel Scott var Art Director för denna visningen och det var även han som fixade mitt hår. Kläderna som vi hade på den stora visningen på fredagen kom från Göteborg och Malmö Opera. I samband med visningen så bjöd även två medlemmar ur After Dark på en show. 

Graffiti

Model: Felicia Olsson
Photographer & editing: Emma Grann
Makeup: Mia Wahlström
Stylig: Neira Tokalija
Location: Snösätragränd, Stockholm

Grazette of Sweden: Tylösand

Foto: Hair Magazine

För två veckor sedan var jag i Tylösand för ett modelljobb åt Grazette of Sweden där jag gick en stor visning på fredagkväll och en visning på lördagen där jag blev klippt på scenen. Visningen som var på fredagen var för nylanseringen utav Grazette´s Crush serie. Det var då en frisyrvisning men otroliga frisyrer och häftiga kläder. 

Här är några bilder från fredags-visningen:

Foto: Eva Sandberg

Behind the Scenes


De senaste veckorna har jag haft fullt upp och bloggen har tyvärr hamnat lite åt sidan. Inte för att jag egentligen vill det, men energin och motivationen har inte riktigt funnits där. Nu hoppas jag däremot att det kommer bli som vanligt igen.

Här ovan kan ni se en behind the scenes video som Lina filmade när vi hade en fotografering på CCC för ett tag sedan och här nedan kan ni se några av bilderna.

Klänning - SheIn

Tylösand

Klänning - SheIn // Plånbok - Desigual
Fotograf: Lina Flodins


Nästa vecka på torsdag så åker jag till Tylösand, eller ja först till Göteborg på torsdag och till Tylösand på fredag. Vad händer där då? Jo, jag ska dit och vara modell för Grazette of Sweden. Det ska bli riktigt roligt och jag tror att det kommer bli en riktigt bra helg. 

Möte

Klänning - SheIn // Klocka - Harper & Brooks // Skor - New Look

Fotograf: Lina Flodins

Idag efter jobbet ska jag iväg på ett möte med Värmlandsmagasinet. Det ska bli spännande att se vad det mötet kommer att ge.

Zipper Dress

Klänning - SheIn // Klocka - Harper & Brooks // Skor - New Look

Här är några av bilderna som jag och Lina fotade igår på CCC. Tycker nästan att det ser ut som att vi är hemma hos någon, typ i ett inglasat uterum:) Måste också säga att jag älskar den här klänningen. Jag fick hem den i början av veckan och jag kommer definitivt att använda den snart igen:)

Gold

Model: Felicia Olsson
Photographer. Lina Flodins

Black

Model: Felicia Olsson
Photographer. Lina Flodins

det kallas utveckling

 

"det kallas utveckling", det var just så min och Linas utställning hette som vi hade för några år sen, 2013 för att vara mer exakt. Helt sjukt vad tiden går fort, men det är också kul att se vår utveckling, just det som vår utställning handlade om. Vi har pratat om att spela in en liten film när vi pratar om bilderna vi fotat tillsamman och jag ser fram emot det. Det ska bli jättekul att gå igenom bilderna tillsammans och minnas tillbaka på de olika fotograferingarna vi haft tillsammans.

 

Hair Magazine

Idag kom månades nummer av Hair Magazine där visningen i Sälen med Grazette of Sweden var med. Väldigt roligt och jag fick till och med vara med två två utav bilderna :)

Pocket Chiffon Blouse

Blus - SheIn // Jeans - GinaTricot // Skor - Nelly

Solitude

Model: Felicia Olsson
Photographer. Lina Flodins

"The monotony and solitude of a quiet life stimulates the creative mind"

Studio

Klänning - SheIn // Plånbok - Desigual // Skor- Nelly

 

Igår efter jobbet så fotade jag och Lina i hennes studio. Superkul att modella lite igen och det var första gången som jag blev fotad i hennes studio. Jag har varit där en gång tidigare men då var det bara för att kolla in den då när hon precis hade fått tillgång till studion. 

Det blev många bra bilder igår så ni kan väntar fler bilder som kommer upp på bloggen.

Video Frisörweekend Sälen - Grazette of sweden

 

Otroligt roligt att videon från Grazette of Swedens frisörweekend nu är ute. Älskar den här typen av videos och det har varit ett grymt team att jobba tillsammans med och jag hoppas att det blir fler gånger. Ni kan se mer från min helg i Sälen HÄR och HÄR.

 

Throwback

Model Felicia Olsson
Photographer Ellen Waldton

 

Här är några bilder jag inte har visat er från när jag och Ellen fotade i maj förra året. Sh*t, helt otroligt att det är så längesen. Men tiden går så otroligt fort. Nu har ju jag också en helt annan frisyr och färg på håret och att se mig blond igen känns nästan lite ovant. Jag har verkligen vant mig med att ha grått hår.

Hair Magazine

Läs artikeln HÄR

 

Nu har Hair Magazine kommit ut med en artikel om frisörweekend i Sälen, gå gärna in och läs om det :)

Grazette of Sweden - Frisörweekend i Sälen #2

 

Nu har det kommit ut lite fler bilder från helgen i Sälen då Grazette of Sweden hade anordnat en frisörweekend där jag var med som modell. Jag har ju redan visat er en del bilder därifrån men jag hoppas att det inte gör något att jag lägger upp några till :)

 

Purple

Model Felicia Olsson
Photographer Jeanette Dahlström

Grazette of Sweden - Frisörweekend i Sälen

Här med Daniel Scott & Duo Raw

 

Min helg i Sälen har varit helt underbar och jag har träffat många härliga personer. Grazette of Sweden hade anordnat en frisörweekend på Högfjällshotellet för tredje året i rad och detta var andra året som jag var med som modell. Hela hotellet var abonnerat just för detta och hela helgen bestod av visningar, kurser och uppträdanden. Jag var med som modell på tre visningar under helgen och blev både sminkad och stylad på scenen. Otroligt roligt och jag måste verkligen säga att man får mersmak ju mer man är med på sådana här tillställningar. Ni som följer mig på instagram (@modelfeliciao) har redan sett en del bilder från min helg, men här kommer en liten bild bomb från helgen.

 

What´s on my mind?

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins
Hair Linda Beronius (Grazette Of Sweden) & Daniel Scott

Kosmetikk Magasinet

 

Fick nyligen reda på att Grazette of Sweden har blivit omtalade i norska Kosmetikk Magasinet där de valt att använda en stor bild på mig. Alltid lika roligt att se vart bilderna hamnar :)

Ni kan läsa artikeln HÄR!