FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Kategori: Modell

Yellow flowers on the tree

Topp/Body - BikBok // Kjol - BikBok // Skor - Call it Spring

 

Här är lite fler bilder från min och Francis Löfvenholm fotografering :) 

 

Flower Dress

Klänning - SheIn

 

För ett tag sedan så hade jag och Francis Löfvenholm en fotografering tillsammans och här är här är några av bilderna från den dagen. Jag har redan lagt ut några bilder från den fotograferingen som ni kan se HÄR

Burgundy Wrap Velvet Dress

Samarbete

Klänning - SheIn

 

För ungefär två veckor sedan fotade jag tillsammans med duktiga Francis Löfvenholm och här är några av bilderna från den fotograferingen. Vi var på ett ställe i Göteborg där det vanligtvis inte är så mycket folk, men just den dagen vi skulle fota så var det hundtävling där. Så typiskt, men vi lyckades ändå hitta ett litet hörn där vi kunde vara utan att störa tävlingen :)

 

Jag ber så mycket om ursäkt för att de senaste dagarna inte har blivit så aktiva här på bloggen. Tyvärr berodde det på något tekniskt problem som även påverkat gilla/kommentarsfältet, men jag hoppas att det ska vara löst nu :)

Photo: Natalie Greppi

Linna - GinaTricot // Jacka - H&M

 

Model & Make-up: Felicia Olsson
Photographer: Natalie Greppi

Fashion Shoot

Jacka - Stradivarius // Jeans - GinaTricot // Skor - Call it Spring // Väska - Fashionablestory

 

För ett litet tag sedan hade jag min första fotografering (hade den andra under veckan) tillsammans med duktiga Francis Löfvenholm och här är några av bilderna från den fotograferingen. Vi körde fyra olika fotograferingar med olika outfits men det här är min favorit från den dagen :) Jag kommer visa er de andra bilderna senare :)

Cherry Blossom

Model & Make-up: Felicia Olsson
Photographer: Natalie Greppi

Graffiti Stairs

Jacka - Stradivarius // Kjol & Topp - GinaTricot

 

Model & Make-up: Felicia Olsson
Photographer: Jennifer Nilsson 

Röda Sten

Tröja - SheIn // Jeans - GinaTricot // Skor - Valentino // Solglasögon - Tom Ford

Model & Make-up: Felicia Olsson
Photographer: Jennifer Nilsson 

 

Här är lite fler bilder från Röda Sten där jag och Jennifer fotade för ett litet tag sedan :)

 

Palmhuset

Kimono - Primark //  Linne - GinaTricot // Jeans - GinaTricot // Skor - Call it Spring

 

Model & Make-up: Felicia Olsson
Photographer: Hanna Sörqvist

 

Får man inte riktiga sommarkänslor när man ser de här bilderna? :) Jag och Hanna fotade inne i Palmhuset i Göteborg för ett litet tag sedan och det var första gången jag var där inne. Jag har bara varit utanför tidigare, då det har varit stängt när jag varit där, men inte denna gång:) 

The Reincarnation

Model & Make-up: Felicia Olsson
Photographer: Hanna Sörqvist

 

Som ni vet så har jag nu tagit upp modellandet igen och jag körde på väldigt intensivt med tre fotograferingar på tre dagar. Min andra fotograferingen blev tillsammans med Hanna Sörqvist :) Vi var vid The Reincarnation i Göteborg (ett konstverk i bambu). Ett ställe vi bara stötte på när vi kollade runt lite vart vi skulle kunna fota. Jag kände inte till det innan, men det blev väldigt häftigt ändå :) 

Graffiti

Modell & Make-up: Felicia Olsson 
Fotograf: Jennifer Nilsson

 

Här är några utav bilderna från fotograferingen tillsammans med Jennifer Nilsson. Så roligt att äntligen tagit upp modellandet igen, men det känns verkligen att jag har varit ifrån det ett tag ;) Är inte helt tillbaka i det än men det kommer säkert :)

Vi var på Röda Sten i Göteborg, såå coolt ställe med all graffiti. Ett ställe jag absolut kan tänka mig att fota vid igen :)

Söker fotograf i Göteborg

Jag söker en fotograf i Göteborg för framtida TFP samarbeten. Är du intresserad? Skicka gärna ett mail: felicia.olsson@live.com 🌸

Coachella

 

Model: Felicia Olsson
Photographer & editing: Lina Flodins
Makeup: Mia Wahlström
Stylig: Neira Tokalija
Team Leader: Emma Grann
Location: Snösätragränd, Stockholm

 

Utsedd till publikfavorit

 

Jag blev utsedd som "publikfavorit" i senaste numret av Hair Magazine. Det känns otroligt roligt att ha fått den bemärkelsen och det bästa var ju att det var en riktigt rolig visning att gå på :) HÄR kan ni läsa artikeln från Hair Magazine. 

Snösätragränd

Model: Felicia Olsson
Photographer & editing: Lina Flodins
Makeup: Mia Wahlström
Stylig: Neira Tokalija
Team Leader: Emma Grann
Location: Snösätragränd, Stockholm

 

Pink Power

Model: Felicia Olsson
Photographer & styling: Lina Flodins
Makeup: Mia Wahlström
Location: Snösätragränd, Stockholm

Första söndagen i maj åkte jag och Lina till Stockholm då jag skulle bli fotat av Emma. Efter fotograferingen med Emma så valde jag och Lina att stanna kar lite och fota på denna coola platsen. Resultatet ser ni här.

 

Topp - H&M // Jeans - Gina Tricot // Skor - Aldo

Nylansering Crush catwalk i Tylösand

Såg nu att Grazette of Sweden har lagt ut videon från Tylösand, där jag var modell. Ni kanske ser så var jag med i Wonder, alltså den rosa. Som jag har sagt förut, så var det en riktigt rolig visning. 

Jag är med i tidningen FRISÖR

I senaste numret av tidningen Frisör har de skrivit om helgen i Tylösand med Grazette of Sweden där jag kom med på en bild (x2, en liten i början och en i själva inslaget). Det var en väldigt rolig visning att gå som modell på. Daniel Scott var Art Director för denna visningen och det var även han som fixade mitt hår. Kläderna som vi hade på den stora visningen på fredagen kom från Göteborg och Malmö Opera. I samband med visningen så bjöd även två medlemmar ur After Dark på en show. 

Graffiti

Model: Felicia Olsson
Photographer & editing: Emma Grann
Makeup: Mia Wahlström
Stylig: Neira Tokalija
Location: Snösätragränd, Stockholm

Grazette of Sweden: Tylösand

Foto: Hair Magazine

För två veckor sedan var jag i Tylösand för ett modelljobb åt Grazette of Sweden där jag gick en stor visning på fredagkväll och en visning på lördagen där jag blev klippt på scenen. Visningen som var på fredagen var för nylanseringen utav Grazette´s Crush serie. Det var då en frisyrvisning men otroliga frisyrer och häftiga kläder. 

Här är några bilder från fredags-visningen:

Foto: Eva Sandberg

Behind the Scenes


De senaste veckorna har jag haft fullt upp och bloggen har tyvärr hamnat lite åt sidan. Inte för att jag egentligen vill det, men energin och motivationen har inte riktigt funnits där. Nu hoppas jag däremot att det kommer bli som vanligt igen.

Här ovan kan ni se en behind the scenes video som Lina filmade när vi hade en fotografering på CCC för ett tag sedan och här nedan kan ni se några av bilderna.

Klänning - SheIn

Tylösand

Klänning - SheIn // Plånbok - Desigual
Fotograf: Lina Flodins


Nästa vecka på torsdag så åker jag till Tylösand, eller ja först till Göteborg på torsdag och till Tylösand på fredag. Vad händer där då? Jo, jag ska dit och vara modell för Grazette of Sweden. Det ska bli riktigt roligt och jag tror att det kommer bli en riktigt bra helg. 

Möte

Klänning - SheIn // Klocka - Harper & Brooks // Skor - New Look

Fotograf: Lina Flodins

Idag efter jobbet ska jag iväg på ett möte med Värmlandsmagasinet. Det ska bli spännande att se vad det mötet kommer att ge.

Zipper Dress

Klänning - SheIn // Klocka - Harper & Brooks // Skor - New Look

Här är några av bilderna som jag och Lina fotade igår på CCC. Tycker nästan att det ser ut som att vi är hemma hos någon, typ i ett inglasat uterum:) Måste också säga att jag älskar den här klänningen. Jag fick hem den i början av veckan och jag kommer definitivt att använda den snart igen:)

Gold

Model: Felicia Olsson
Photographer. Lina Flodins