FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Kategori: Just Nu

En stor nyhet!

Jag har en nyhet jag måste berätta för er! Det är nämligen så att jag har fått en manager för mitt modellande. Det är helt sjukt och jag kan knappt fattade det själv. I början kommer han att hjälpa mig att bli mer hälsosam och träna på rätt sätt, för att sedan hjälpa mig att få fler modelljobb. Så nu börjar allvaret! Åhh jag är så glad just nu :)

Möte

Nu ska jag iväg på ett möte med en fotograf angånge en fotografering som ska ske lite längre fram. Jag hoppas att det kommer gå bra :)

Shoppat lite

 
Idag har jag och mamma varit på Bergvik och shoppat lite, mestadels saker till pappa för han behövde ha en ny garderob:) Men jag hittade en del saker till mig också.

Första turen för i år!
Idag har jag och pappa tagit första turen med hojen för i år:) dock endast till bistiktningen. Men det var kul att komma ut och åka lite. Förr var vi alltid ute på motorcykel semester, men det har inte blivit av nu de senaste 2-3 åren. Lite synd faktiskt, för det är riktigt kul:)

Nu är det fasen sommar!
Sitter vid poolen och svalkar fötterna i 20 graders vatten:) det är hur skönt som helst.

Det blir svart ikväll

Så här blir kvällens outfit, svart. Ja vet, tråkigt, med det funkar alltid. Önskar er alla en trvligt kväll, så ska jag ta och göra i ordning det sista innan jag ska träffa Lydia:)

Leker lite med mobilkameran

Datorn har kraschat

Som sagt, vår dator har kraschat så ett tag framöver kommer det bara bli mobil inlägg. Min bror har datorn nu och ska kolla på den och se om han kan laga den, annars blir det att köpa en ny. Jag är i alla fall glad över att jag har internet i mobilen, så att jag inte blir helt handikappad:)

Ute och går med Scott i vagnen

Polisen

Just nu är jag på polisen och väntar på mon tur, så att jag kan hämta ut mitt pass. Nu är det ännu ett steg närmre Alanya!:) Längtar som bara den för att åka iväg:)

Inlines med Lina

Just nu - Mongolian