FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Kategori: Jaxson

Vinterväder

 

Vilket härligt vinterväder vi har nu. Här skiner solen för fullt och jag och barnen har varit ute på en prommenad i väntan på att min man/barnens pappa  ska komma hem från jobbet. Det känns att våren börjar närma sig, snön smälter och backen är torr på sina ställen, så himla härligt. Jag tycker ändå det var skönt att det kom snö så att vi fick en riktig vinter, för då känns det mer som att det blir en riktig vår på det.

Modellfotografering Kuori + Jollyroom Rabattkod

Annons för Jollyroom

 

För någon vecka sedan var jag och Jaxson modeller på en produktfotografering för varumärket Kuori. Jag fick ta upp min modellkarriär på nytt, vilket var ett bra tag sen sedan sist. Men det var riktigt kul att stå framför kameran igen och det var ju ännu roligare att få ha med min lilla son också. 

Kuori är ett varumärke som har bärselar och bärsjalar. Här ovan har ni lite bilder på bärselarna som nu också är med på kampanj på 10%. Det är inte bara Kuori Bärselarna som är på kampanj, utan även andra utvalda bärselar, skötväskor, bröstpumpar och mycket mer.

 

Ange koden MOM10
Koden gäller t.o.m 15/2 kl.12.00

Klicka HÄR för att komma till kampanjen.

En dag i pulkabacken

 

Så himla kul att vi fått lite snö i år. Nu har snön kommit och gått lite för vår del, men det har ändå blivit så att man kunnat åka lite pulka och bygga snögubbar. Förra året fick vi inte riktigt någon snö, så det är kul att det kom nu. Skylie tycker det är jättekul att vara ute i snön så för någon vecka sedan packade vi ihop lite fika och tog oss iväg till pulkabacken. Det blev en mysig lite utflyckt tillsammans ned familjen. 

Vår Jul

 

Lite sena julbilder, men jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra jul och nyår. Trots omständigheterna med pademin så hade vi en riktigt mysig jul och nyår med vår lilla familj. 

Det var riktigt kul att se hur exalterad Skylie varit under hela december med en liten nisse som hälsat på och gett henne en liten bok varje dag fram till jul. Allt julpynt med gran och tomtar har varit riktigt fascinerande och lite svårt att låta bli, för både Skylie och Jaxson. Nu när julgranen är borta så tar sig Skylie för kinderna och säger "oh noo - all gone" där julgranen stod. 

 

Semper Oat Bowl

Samarbete med Semper

 

Den nya mellis-nyheten Oat Bowl från Semper har blivit en ny favorit hos både Skylie och Jaxson. Den finns i två smaker, äpple/kardemumma och mango/kokos. Den sistnämda är favoriten hos båda. Det jag gillar med dessa är att de kan ätas både varma och kalla vilket gör att de är lätta att ha med sig om man är på språng och inte har tillgång till mikro. De kommer också i en förpackning som de kan äta direkt ur med sked. Skylie kan äta ur den själv medan man får hjälpa Jaxson att mata honom eller ge honom en sked med gröt på. Dessa Oat Bowls har lite större bitar och mer textur så de rekommenderas från 8 månader upp till 3 år. 

Ny matstol från EcoViking + Rabattkod

Samarbete med EcoViking

 

Hur fin är inte den nya matstolen från EcoViking? Jaxson sitter som en liten prins i stolen. Även Skylie är helt förtjust i den, jag hann knapp montera ihop stolen innan hon ville sitta i den. Det är så bra att den har 5-punktsele då Jaxson börjar bli mer rörlig nu och klättrar på precis allt.

I samarbete med EcoViking så ger min rabattkod felicia15 15% rabatt på hela sortimentet.
Koden gäller t.o.m. 10/12-20

Twistshake 55% rabattkod

Samarbete med Twistshake

 

Twistshake erbjuder nu 50% rabatt på HELA HEMSIDAN! Få ytterligare 5% rabatt med min rabattkod FELICIAOLSSON55 och få totalt 55% rabatt!

Jaxson 7 månader

 

Idag blev den här grabben 7 månader. Min älskade son som är överallt nu, han kryper, eller kanske ska säga ålar sig fram riktigt snabbt nu. Lägger man ner honom på ett ställe så är han på ett helt annat ställe 2 sekunder senare.

Sleeping with the elephants + Twistshake Rabattkod 55%

Samarbete med Twistshake

 

Ni missar väl inte att TwistFlash är igång och Twistshake erbjuder just nu 50% rabatt på ALLT! Få ytterligare 5% rabatt med min rabattkod FELICIAOLSSON55 och få totalt 55% rabatt!

 

Jaxson fick för några dagar sedan sin andra tand, så nu har han två små gryn nere. Det känns som att det inte kommer att dröja så länge innan de där uppe också kommer. 

6 Månader

 

Hur kan den här grabben redan vara 6 månader? Jag förstår inte vad tiden går snabbt. På något konstigt sätt känns det som att han har blivit jättestor samtidigt som att det känns som att han inte har växt något alls sedan han föddes. Men växt har han, det märkar man på kläderna. 

Sjukstuga

 

Här hemma har vi all varit sjuka efter några dagar inskolning på förskolan. Det var ju nästan väntat att man skulle bli sjuk, men usch så jobbig det är i mammahjärtat att se sina små barn inte må bra. Men Skylie har vi varit väldigt försonade från sjukdommar, så jag tror detta var första riktiga förkyldningen med feber. Hon har varit lite små snorig någon gång, men inte så här. Feber har hon haft, men det har mer varit i samband med vaccin. Jaxson har varit väldigt dålig och han har varit så ledsen. Han har haft hög feber så har gett honom Alvedon så att han skulle kunna sova. Men det har annars varit mycket amning och närhet med mig. Men det är jobbigt när det inte finns så mycket man kan göra för att få dem bra igen, förutom att vänta ut tiden.

 

Nu har febern gått över, men vi är fortfarande lite snuviga. Men det är skönt att se att de mår bättre även om de inte är helt tillbaka så bra att det går åt rätt håll.

Today Is My Day

 

Nu har Jaxson´s första tand kommit upp. Ett litet risgryn i neder käken som var så väntat. Han har ju som sagt varit lite mer ledsen än vad han brukar och nu kom det vi har väntat på. Det känns som att vi redan märker av det på humöret, vi har fått tillbaka vår glada lilla kille.

Tänder på gång

Samarbete med Twistshake

 

Jaxson har varit lite ledsen till och från de senaste dagarna, vilket han inte brukar vara så det känns som att hans tänder bör komma upp snart. Bitringen har däremot blivit en riktig favorit och han är väldigt mycket för att ha något i munnen och "tugga" på. Fördelen med den här bitringen är att den går att lägga i kylen så att det kan lindra kliande tandkött lite mer. 

Nu är det sista chansen att fynda Twistshake´s produkter med 55% rabatt, använd koden FELICIAOLSSON55
Rabattkoden gäller fram till och med 8:e september 23.59.

Njuter av de sista sommarkvällarna

 

Nu märks det att sommaren börjar lida mot sitt slut, så det gäller att ta vara på de sista sommarkvällarna ute innan hösten kommer. Vi har ändå haft en rätt härlig sommar med flera riktigt varma dagar. Jag och min man har försökt att greja en del i trädgården så det känns skönt att vi har fått den del gjort även fast att vi är långt ifrån klara. Men nu när hösten kommer så börjar vi med innomhusprojekten igen. 

 

BVC besök + Vaccin

 

Igår var vi iväg till BVC för 5 månaders kontroll för Jaxson. Det gick jättebra och han fick även vaccin som gick förvånansvärt bra. Han grät bara lite grann och sen var det bra. Vår BVC sköterska sa att hon normalt sett inte blåser bubblor till så små barn men då Jaxson är väldigt med så testade hon och det verkade funka riktigt bra som sagt. Har inte märk så mycket på Jaxson efter heller mer att han blivit lite extra trött, men han har inte varit ledsen så det känns skönt. 

 

En helt annan sak, alltså Doona, hur smidig är den inte. Vagn och bilstol i ett och det går på bara några sekunder. Så smidigt som t.ex nu när vi var på BVC och Jaxson verkar trivas bra i den också.

Nöjd storasyster

 

Här har vi en nöjd storasyster som kan köra lillebror i den nya vagnen/bilstolen från Doona. 

Lilla gladfisen + Twistshake Rabattkod

 

Lilla gladfisen, jag tror han är lika glad som jag att sommarvärmen har kommit tillbaka. Idag har det varit riktigt varmt och soligt ute. Jag och barnen tog en liten promenad in till centrum tidigare idag och köpte lite glass.

 

Påminner igen om rabattkoden FELICIAOLSSON55 hos Twistshake. Jaxson´s nya napp är är därifrån och tycker der marmorerade är så fint.

Sovande syskon

 

Hur gulligt är inte detta? Sover tillsammans i soffan. Det är inte alltid de lyckas att få in sovstunden samtidigt men för det mesta går det vilket är väldigt skönt.

4 månader + Twistshake Snuttis

Samarbete med Twistshake

 

Tänk att denna lilla grabb redan är 4 månader (och några dagar). Tiden går så snabbt så jag hinner inte riktigt med. 

Förresten, har ni sett de nya snuttisarna från Twistshake? Så himla söta. Vi har elefanten och kaninen, men det finns fler olika djur. 
Med rabattkoden

FELICIAOLSSON55 så får ni 55% rabatt på allt från Twistshake

Mannens födelsedag

 

Idag fyller min man, barnens pappa år. Det blir inte direkt något firande mer än att jag gjorde frukost till honom i morse samt att vi ska se om vi ska äta något gott här hemma. Vi har bestämt att vi inte ska ge varandra massa presenter utan att vi hellre gör något tillsammans. 

You got this daddy

 

You got this daddy - Det är inte alltid så lätt att få till det så här är en body som hjälper till på traven ;) Inte för att min man behöver hjälp, han var faktisk med och köpte denna. 

Heldag i trädgården

 

Idag har det blivit en heldag i trädgården. Så fort det är lite finare väder så försöker vi få gjort så mycket som möjligt. Vi bor ju ändå i Sverige så man vet aldrig hur vädret kommer att bli så man får ta vara på dagarna som det är fint väder. Skylie älskar att vara ute och leka i trädgården och idag kom ett paket med lite nya trädgårdsredskap till Skylie så hon kan vara med och greja med oss. Jaxson verkar också gilla att vara ute då han sover riktigt bra ute i vagnen. Nu sover ju han visserligen större delen av dygnet, som ni ser på bilderna ;) 

Birthday

 

I fredags fyllde Skylie´s & Jaxson´s storasyster hela 18 år och självklart blev det lite firande för henne med sushi och red velvet tårta. 

Jaxson

 

Lördagen den 21 mars 2020, kl. 09.10 kom vår son Jaxson till världen med sina 3640 g och 50 cm! 

Förlossningen gick bra och allt är bra med Jaxson. Däremot åkte jag på en infektion så jag mådde inte så bra. Blev mer eller mindre säng liggandes ett bra tag, men efter en antibiotika kur så känner jag mig nu bättre. 

På grund av situationen med corona-viruset så fick ingen anhörig vara med på BB-avdelningen (men som tur var fick min man vara med på förlossningen), utan det fick endast vara mamma och bebis, så vi valde att åka hem direkt efter läkarkontrollen. Så ca 7 timmar efter förlossningen åkte vi hem.