FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Kategori: Hem & Inredning

Fredag

 

Hoppas att ni alla får en härlig fredag och en härlig helg! Fredagar är det min dag att vara föräldraledig så det blir lite extra mys med barnen. Sen brukar jag försöka hinna med att få undan lite tvätt och städa så att vi sen har helgen fri för att göra annat. Min man plockar och städar även under veckorna men med två små barn blir det fort stökigt så jag brukar göra ett lite större ryck innan helgen.

Drain Wig

Samarbete med Dammsugarpåsar

 

Att rensa duschbrunnen är aldig kul, men med Drain Wig blir jobbet så mycket enklare och smidigare. Man placerar den bara i duschbrunnen, kasta den efter några månader och byt ut en till en ny, så himla smidigt. Allt hår och tvålrester som åker ner i brunnen fastnar på gummipiggarna och förhindrar att det blir stopp i avloppet. 

Fram till och med 28/2-2021 får du ett extra 2-pack Drain Wig på köpet. Ange koden "drainwig2" när du handlar på Dammsugarpåsar.nu för 99 kr.

Philips Wiz Wi-Fi-LED-lampor

Samarbete med Wiz

 

Har ni sett Philips smarta WiFi-LED-lampor? Man kan ställa in och ändra ljusets färg från kallt till varmt ljus och man ändrar bara ljuset med en app eller röstenhet. Hur smidigt är inte det? Dessa lampor finns i olika storlekar. 

Med den lättanvända appen kan man lätt stänga av och på lamporna utan att gå runt i olika rum. Man kan styra ljuset i glödlamporna med sin röst. Dessa är kompatibla med Siri och de flesta röstaktiverade enheter från Amazon och Google. Inte nog med det, man kan även aoutomatisera lamporna så att de kan väcka dig, hjälpa dig att soma eller välkomna dig hem.

Höstplantering

 

För några dagar sedan var jag och min man iväg och köpte en stor kruka och lite blommor till vår groventré (läs den entrén vi använder mest). Det känns som att det gjorde så mycket med att få dit lite blommor. Man blir liksom lite gladare av att se det när man ska gå in eller när man går ut. Det var så tomt där innan och efter att vi fick dit detta så fick jag ännu mer inpiration till att plantera ännu mer. 

Fönsterputs & Flyttstäd

 

Med ett stort hus som vi har så finns det alltid något man måste göra. Vi håller på att ändra om och fixa massa både ute och inne och det blir lätt att listan med saker att göra blir längre och längre. Fönsterputsning är en sådan sak som för oss har hamnat ganska långt ner på listan, vilket inte är så bra för nu är våra fönster väldigt smutsiga. Så nästa vecka får vi faktiskt hit ett företag som ska göra det åt oss så det ska bli så skönt att gånger gjort, speciellt på övervåningen utvändigt där man inte kommer åt lika lätt.Städa generellt sett känns som en ganska tråkigt att behöva lägga tid på, det är ju roligt och skönt att ha ett nystädat hem men inte lika roligt att behöva göra det, speciellt inte när man ska flytta. Då vill man ju bara in i det nya och inte behöva tänka på att städa ur ens gamla bostad. Är det inte då skönt att man faktiskt inte behöver göra det själv utan att man kan anlita någon som gör det jobbet åt en? Behöver man hjälp med flyttstädning inom Stockholm så är HemMiljö, som jag skrivit detta inlägg tillsammans med, ett företag som kan göra det jobbet åt det. Om vi någon gång flyttar härifrån känns det mycket troligt att vi kommer ta hjälp med flyttstädningen.

Vårt hus, förändringar och bygglov

 

Vårt hus är från 1929 så det närmar sig 100 år gammalt. Nu har inte jag sett några bilder på hur det såg ut från början, men genom årens gång har det skett förändringar och mer kommer det bli. Bara under tiden vi har bott i huset har det blivit en del förändringar och vi har inte ens bott har så länge. Vi flyttade in i huset i slutet av december 2018, så inte ens 2 år än.

 

 

Jag vet att vårt uterum och en av våra hallar är tillbyggnader som tidigare ägare har gjort. Så där har det verkligen blivit en stor förändring på husets form och utrymme. Att bygga ut huset eller göra någon annan stor förändring känns kul men att söka om bygglov och allt som kommer till med det, så som bygglovsritningar och konstruktionsritningar med mera känns mindre kul. Är det inte då skönt att det finns hjälp att få? Bygglovsverket, som jag skrivit denna text med, kan nämligen göra jobbet åt dig, så himla skönt att slippa den processen och extra stressen.

 

 

Som jag har nämt tidigare så har vi den här sommaren fokuserat en del ute i trädgården med att plantera häck, byggt en mer barnvänlig och säker trappa till vår altan, vi har satt upp ett vind/insynsskydd på altanen, vilket också är mer barnsäkert. Förut var det helt öppet med ett litet räcke, men barn kunde lätt ramma ner, så att vi nu har det lite mer ”instängt” känns tryggare. Sen har vi tagit bort massa träd och buskar och rensat upp i trädgården. På något sätt känns det som att vi inte har fått så mycket gjort, bara för att det är så mycket kvar som vi vill göra, men samtidigt får man ju ändå tänka på att vi har en liten bebis samt en snart 2-åring att ta hand om också, plus att min man har jobbat en del under sommaren. Så vi ska nog vara rätt nöjda ändå. Nu när hösten är här och det blir färre dagar som man vill vara ute, så börjar våra projekt inne igen.

 

Skylie´s nya säng

 

Nu har vi fixat iordning lite mer i Skylie´s rum med en ny säng, eller vi har haft sängen innan men vi har nu köpt till en sängkant/säkerhetsskena samt en ny sänggavel. För att få det lite mysigare har vi en sovorm, eller Bumper Buddy från Vinter & Bloom, så himla söt. Nu ska vi bara få Skylie att börja sova i denna sängen i eget rum. Just nu sover hon i en spjälsäng inne i vårt sovrum.

Lite nytt i uterummet

 

Igår var vi iväg till Ikea, Mio, Elgiganten och Bauhaus och köpte lite olika saker. Vi köpte bland annat några nya kuddar och en spegel till vårt uterum och jag är så nöjd. Letar dock efter fler kuddar till fåtöljerna samt några mysiga filtar att ha här ute. Just nu har vi några temporära filtar och kuddar i fåtöljerna. Jag har inte riktigt hittat några filtar jag vill ha än, så har ni tips på vart det kan finnas fina mysiga filtar så får ni gärna tipsa mig. Ni kan även skriva till mig på instagram @felicia_olsson heter jag där. 

 

Vi har länge varit ute efter en ny TV-bänk till vardagsrummet med inte hittat någon vi tycker passar in i stil och stolek, men nu äntligen har vi bestämt oss. Men så klart så fanns inte allt i lager och det gick heller inte att beställa eller lägga undan så det är bara för oss att hålla ögonen öppna för när det kommer in igen. 

Uterum

 

Denna sommaren har vi haft fokus på att få iordning mer hemma och vårt uterum är ett av de ställen vi har grejat lite med. Vi har bland annat fått in elektricitet, vilket det inte fanns något av alls när vi flyttade in. Så det är så skönt att man nu kan få lite belysning i uterummet. Vi har även köpt nya möbler som passar oss så mycket bättre. De möblerna vi hade i uterummet innan var några gamla soffor från när vi bodde i lägenheten, som egentligen gjort sitt redan då. Här nedan kan ni se hur det såg ut innan.

 

Redan förra året kollade vi på möbler till vårt uterum men hittade aldrig något som vi gillade. Både jag och min man har väl inte kännt oss så optimistiska gällande att hitta nya möbler till uterummet som vi båda gillar. Men vi bestämde oss för att åka iväg till ett ställe i närheten som vi inte varit tidigare och blev väldigt glatt överraskade när vi nästan direkt hittade något som vi gillade. Det slutade med att vi köte denna grupp med soffa, två fåtöljer och bord. Vi köpte även en dagbädd som jag bara älskar. Är sugen på att skaffa fler framöver för att ha ute som solsängar/solstolar. För enligt försäljaren så klarar dessa möbler av att stå ute. Inte nog med att vi hittade dessa möbler, vi hittade även en grupp med bord, soffa, stolar/fåtöljer samt parasoll till vårt altandäck på samma ställe. 

 

Nytt soffbord

 

För ett litet tag sedan fick vi hem vårt nya soffbord. Det bordet vi hade innan var från den förra husägaren som lämnade massa saker som han inte längre ville ha, vilket var väldigt tacksamt då vi flyttade från lägenhet till ett stort hus som behövde fyllas upp. Dock var det soffbordet lite på gränsen för stort för att få plats, det blev väldigt trångt när man skulle gå förbi och sätta sig i soffan. Vårt nya soffbord passar mycket bättre och det är lättare att ta sig runt. Skylie verkar gilla bordet då hon gärna står vid det och hänger. 

 

Inreda barnrummet

Detta är ett betalt samarbete med Chilli.se

 

Nu när Skylie börjar bli lite större och leka mer med leksaker så känns det som att det snart börjar bli dags att göra om i hennes barnrum. På sikt vill vi dubbla storleken på rummet, men det blir först när det är dags för oss att göra om vårt badrum då vi kommer ta en del av badrummet till Skylie’s rum. Vi får se sen om Skylie och Jaxson kommer dela rum eller om de får ett varsitt. Just nu sover båda barnen inne hos oss, där vi har deras spjälsängar men så kommer det ju inte vara för alltid. Hur det blir beror även på hur de stora barnen vill ha det och när vi är klara med renoveringen på 3:e våningen. I Skylie’s rum har vi också för tillfället vårt ”kontor”, vilket har fungerat bra hittills då hon inte är så jättemycket i hennes rum och heller inte är där helt själv med tankar på att vi har sovrummen på övervåningen och där är vi mest bara när det är dags att sova och de flesta leksakerna är på nedervåningen i hennes lekhörna. Men ju äldre hon blir desto mer kommer det ju bli att hon kan vara i hennes rum och leka.

 

 

När det kommer till inredningen till barnrummet så har jag så många tankar och idéer på hur jag vill ha det, så det är nästan svårt att veta vilket man ska välja. Ett ställe som har ett väldigt brett utbud på inredning till barnrum är Chilli. Just nu har vi vitt, grått och rosa i Skylie’s rum vilket jag gillar. I hennes rum har vi en del kaniner som just nu är hennes favorit djur känns det som då hon blir väldigt glad så fort hon ser en kanin. Om vi bestämmer oss för att de små ska dela rum så får vi se vilken färgskala vi ska köra på och hur vi väljer att inreda rummet.

I väntans tider och renovering

Detta inlägget är ett betalt samarbete med Byggshop.

 

 

 

 

Nu går vi bara och väntar på att vår lilla son ska födas. Jag har haft en hel del sammandragningar under en tid men inte så att det känns att det är igång riktigt än. Med Skylie så blev jag akut igångsatt då jag hade en kraftig havandeskapsförgiftning, så allt skedde på sjukhuset. Så det känns lite som att jag är förstföderska på nytt.

Jag har gått hemma några veckor nu och det har ändå varit rätt bra då jag känner mig mer sliten i kroppen och har foglossning så orkar inte göra så mycket. Min man är också hemma då han är pappaledig med Skylie och nu bara längtar vi så mycket tills att lillgrabben kommer. För min del blir det mycket vila för så fort jag gör något så får jag ont. Min man däremot passar på att greja en del när vi båda är hemma, så vi börjar få ordning nere i källaren. Han har målat väggarna och taket och har lagt golvvärme och sen är det dags att lägga klinkers. Vårt nästa projekt är att riva ut och renovera tredje våningen som är i sitt ursprung som är från 1929, så det är hög tid att göra något åt det. Min man har redan börjat riva lite under tiden han väntat på att det ska torka nere i källaren. Vi behöver byta ut allt där uppe som väggar, tak, golv och även fönster. Med tanke på att det är väldigt högt upp så tittar vi på att sätta in vridfönster så att det blir lätt och smidigt att tvätta fönsterna även på utsidan. Nu får vi se hur mycket min man hinner fixa och renovera innan jag föder. Men det känns ändå skönt att några projekt är igång så att vi börjar få mer och mer i ordning som vi vill ha det.

 

 

Julstämning & mysiga plädar

Betalt samarbete med Trademax
 
 
Vi har verkligen börjat komma in i mer julstämning nu. Vi har fått upp juldekorationer och granen är klädd. Det är så himla kul att se Skylie för hon är så fascinerad över allt pynt och speciellt julkulorna i granen. Hon går gärna dit och tittar och pillar lite, även fast hon vet att hon inte får röra, så det blir ju att man får vara efter henne lite extra. I helgen bakade jag årets första lussekatter så det blev såklart fika direkt efter de kom ut ur ugnen, då de är som allra godast. Något som är riktigt mysigt nu när julen närmar sig är att bädda ner sig i soffan med en varm och gosig pläd och kolla på någon mysig julfilm och äta lussekatter och pepparkakor. Här hemma känns det dock som att vi slåss lite om de största och mysigaste filtarna, så vi borde egentligen köpa fler även om vi redan har flera stycken. Just nu har vi rosa textilier i vardagsrummen och här är några plädar som skulle passa riktigt bra här hemma.

 

 
 

 

Det som är kul med textilier som filtar, gardiner, kuddar och så vidare är att man lätt kan byta ut, så att man kan byta färg och mönster lite efter vad man känner för. Just den rosa färgen var det min man som valde. Jag är lite inne mot att lägga till en lite mörkare färg också, men har inte helt bestämt än. 
 

 

SheIn rabattkod + trädgård

Samarbete

Klänning - SheIn

Min nya fina klänning kommer från SheIn och i samarbete med dem så ger koden 7felicia15 15% rabatt på hela deras sortiment.
Shoppa på www.shein.se

 

Kan inte få nog av denna lilla tjej. Älskar henne mer och mer för varje dag som går och hon har börjat blivit så himla rolig och underhållande, vilket hon själv är medveten om. Skylie har börjat på att gått mer när hon håller I sig mot saker, så nu går hon runt vardagsrumsbordet utan problem. Så snart kommer det vara full fart på henne, så nästa sommar så kommer hon kunna spinga ute i trädgården. Som det ser ut som så kommer vi inom kort att sätta häck runt hela trädgården så det kommer bli perfekt inför nästa år, så behöver man inte vara lika orolig för att Skylie ska springa ut i vägen lika lätt. Så klart måste man fortfarande ha koll på henne, men det kommer i alla fall inte bli lika öppet. 

Vi har haft ett företag här som har fällt ner vår stora gran som vi har haft på vår tomt. En stor gran som var runt 100 år så det var lite sorgligt att behöva ta ner den, men blixten hade slagit ner i den så den hade blivit sjuk och dött på ena sidan. Så risken var stor att den skulle falla ner och det vill vi verkligen inte riskera. Hade inte varit särskilt kul om den hade fallit ner på vårt eller grannarnas hus, så det var bättre att få bort den innan något händer. Nu när den är borta så blev det så himla mycket mer öppet och ljusare vilket vi gillar. Företaget som var hör har även fräst upp massa stubbar så vår trädgård börjar se bättre och bättre ut och när vi är klara så kommer det att bli stort skillnad mot var det varit.

Planerar vår trädgård

Inlägget är skrivet i samarbete med Bygghemma

 

Mitt ”tredje öga” med att se och föreställa sig saker som idéer man har gällande design och så känns som att det var borta ett tag under och efter graviditeten, men nu känner jag att det börjar komma tillbaka och det känns så kul för idéerna sprudlar. Min man har känt att mitt vanliga jag har varit borta och han har saknat att kunna bolla idéer med mig. Jag har liksom inte sett det han har pratat om, men nu är det tillbaka och både han och jag är glada för det.

 

 

Med tanke på att vi har hus nu och har många planer på vad vi vill göra så känns det vänligt bra att jag kan se och föreställa mig det vi pratar om. Just nu är jag så fokuserad på hur vår utsida ska se ut, vart och hur vi ska ha poolen, uteköket, utemöblerna och så vidare. Jag har även börjat kolla mer hur solen ligger och vi har väldigt mycket sol hela dagen och även en del in på kvällen på vår baksida. Har tittat på om vi ska skaffa en pergola, något som kan vara väldigt mysigt och skönt om man vill ha lite skugga. Det kan ju vara skönt att kunna vara ute men samtidigt inte behöva sitta i gassande sol. Eller att ha det över uteköket. Det blir ju varm av att stå och grilla som det är, men att sen stå i direkt solsken och laga mat kan ju bli väldigt varmt. Det finns så många fina varianter och ett stort utbud hos Bygghemma som jag vill tipsa er om.

 

 

Mina föräldrar har en pergola med tyg och myggnät som man kan dra för vilket är perfekt på kvällskvisten. Det går ju också att pynta och dekorera så att det blir riktigt mysigt. Man kan ju även sätta in värmelampor så man kan vara där längre på kvällen, vi bor ju ändå i Sverige så det brukar ju bli lite kyligt mot kvällen. Ja ni förstår, det finns så mycket kul man kan göra och jag längtar tills att vi har fått iordning hemma hos oss

Poster Store Rabattkod

Samarbete

 

Together is our favorite place to be

Jag är så glad över att vi börjar få ordning i vårt vardagsrum, då det är där vi spenderar mest tid känns det som. När vi flyttade från lägenheten in till huset så hade vi ju inte alls så mycket möbler och dekoration som behöves för att fylla upp huset. Den förra ägaren flyttade från detta huset till lägenhet så han lämnade massa saker kvar vilket vi uppskattade väldigt mycket, för det är ju del att fylla upp. Men nu när vi bott här i lite drygt ett halvår så känns det så bra att vi har börjat fått vår prägel på det hela. 

Det senaste vi fått upp är superfina tavlor/posters från Poster Store. Älskar verkligen den fina tavelväggen vi har fått upp. Den tidigare ägaren hade lämnat hyllor med massa lampor på. När vi tog ner det och fick upp tavlorna så kändes rummet väldigt mycket luftigare, något jag gillar. 

Man skulle kunna tro att det är jag som har valt den rosa accentfärgen vi har i vardagsrummet, men det är faktiskt min man som ville ha det och jag klagar inte. Så när jag skulle välja ut posters till vår tavelvägg så ville jag försöka hålla samma ton och välde därför rosa och ljusa posters. Så klart finns det massa andra vackra posters till ditt hem att välja mellan, Poster Store har även massa fina barnposters.

I samarbete med Poster Store har jag fått möjligheten att dela med mig utav en rabattkod som ger hela 30% rabatt.
Ange kod: FeliciaO30

Gäller ej ramar & Selection.
Gäller t.o.m. 2019-07-22 

 

 

 Alla posters från Poster Store är tryckta på papper med FSC-miljömärket för ansvarsfullt skogsbruk. All produktion och deras tryckeri har Nordic Swan Ecolabel, vilket är en av de strängaste miljömärkena i Europa. Pappret som används är av hög kvalitet och har också arkivegenskaper vilket innebär att de inte blir gula med tiden. 

Inte nog med att de har superfina posters, man kan även köpa ramar från Poster Store. Vi valde vita träramar till vår tavelvägg i vardagsrummen, men de har massa andra varianter, till exempel silver, guld och koppar. Men även svart, ek och valnöt och vill man så kan man även köpa till passepartout. Det finn även posterhängare, så man kan verkligen få till den stil och känsla man vill.

 

 

Som sagt , vi börjar nu få ordning i vardagsrummet men vi är inte helt klara. Vi vill bland annat byta bord och just nu lutar det år något runt vitt bord men har inte hittat det vi vill ha än. Vi ska även sätta upp mer gardiner så att vi kan dra för bättre när solen ligger på. Lite större projekt är att vi ska fixa till väggarna samt göra golvet mörkare. Men då vi har större byggprojekt i stort sett i hela huset så får man ta en del i taget och som vi har det nu går det ju absolut att bo i och nu när vi fått upp mer dekoration så känns det så mycket mer som hemma :)

 

S som i Skylie + PosterKid Rabattkod

Samarbete

 

S som i Skylie! Här är en del av hennes rum och vi har precis fått upp en ny tavla från Posterkid.se som är så fin. Lilla skruttans rum börjar ta form men vi är långt ifrån klara. Vi hade ju tänkt att börja renovera i hennes rum men nu när vi har bott in oss lite mer så har vi sett mer hur vi använder de olika utrymmena. Så vi kan kommit fram till att ta bort en del av badrummet och hallen så att Skylie kommer att få ett större rum. Just nu funkar storleken på rummet, men när hon blir äldre och ska ha en vanlig säng kommer det inte bli mycket plats över för henne att leka. Så vår plan med att göra hennes rum större tror jag kommer bli jättebra :)

 

Ni får heller inte missa rabattkoden Felicia20V hos PosterKid.se som ger 20% på hela sortimentet.

Poolbygge

 

Igår hade vi ett företag hos oss som pratade pool, då vi väldigt gärna vill bygga pool inom kort, men det kommer troligast bli tidigast nästa år då det är mycket som ska bestämmas och fixas innan vi kan börja. Det är lite svårt att veta exakt hur man ska göra då vi även vill bygga ett permanent ute kök och inte bara en grill man kan flytta på. Så det gäller ju verkligen att vi tittar på hela designen innan vi börjar gräva om säger så. Det är ju ganska svårt att flytta en pool när vi väl har fått dit den, så vi behöver känna lite på det och rita upp lite olika designer.

Poolföretaget sprayade med lite färg på gräset för se lite mer hur det kan se ut och det var väldigt bra så att man lättare kan visualisera. Jag vill verkligen att det ska bli bra så att man inte känner senare, åhh vi skulle ha gjort så här istället, om ni förstår mig?

Så helt klart, det är mycket att tänka på.

Vilken dag!

 

Wow vilken dag det blev, strålande solsken, klarblå himmel och 20 grader, riktigt härligt. 
Idag är jag och Skylie själva tills sent ikväll då mannen och bonussonen är iväg på bio, en 3-timmarsbio som sonen längtat efter att få se. Skylie har faktiskt redan gått på två filmer på bio. Hon skötte sig exemplariskt båda gångerna. I början var hon intresserad av att titta men sen somnade hon. Nu när hon är lite äldre och mer aktiv så tror jag inte att det är lika lätt att ha med henne. 

 

En liten Skylie redo för bio med pappas hörselkåpor :)

Ventilation i hemmet

 

När vi höll på att köpa huset vi bor i nu så anlitade vi besiktningsmannen som hade genomfört besiktningen av huset för en extra genomgång. Han gick igenom hela huset och rekommenderade vad vi behöver fixa och vad som kan vara mer prio än annat. Något som han rekommenderade var att fixa bättre ventilation i Skylie’s framtida rum. Något vi absolut kommer att göra när det är dags för oss att börja renovera i hennes rum. För oss är det väldigt viktigt att huset har bra och välfungerande ventilation och att luften är bra. Jag har skrivit detta inlägg tillsammans med Ventilation.se som säljer ventilationsprodukter till både privatpersoner och proffs.

 

Det är extra viktigt att ha bra ventilation i sovrummet ur hälsosynpunkt och eftersom små barn är mer känsliga så är det viktigt för oss att se till att det är i ordning i Skylie’s rum när det är dags för henne att flytta in dit. Lika viktigt är det att ventilationen inte låter för mycket, vilket man kan lösa med en tyst kanalfläkt. I dagsläget sover hon inne hos oss och eftersom hon fortfarande är så liten så blir det ju inte att hon leker inne i sitt rum. Men jag ser fram emot när vi ska börja renovera i hennes rum och fixa i ordning. Enligt vår plan så kommer hennes rum bli ett av de första rummen vi ska renovera.

En dag i trädgården

 

Idag blev det en dag i trädgården. Vi har planterat några växter i krukor runt huset samt gjort ett rabatt. Dock behöver vi köpa mer jord och växter, men det kommer. Jag kan verkligen säga att jag är glad över att vi numer bor i hus och att vi har en trädgård att gå ut i. Det passar min eller jag borde säga oss så mycket bättre än att bo i lägenhet. Även om vi hade en fin lägenhet så kan det inte slå huset vi bor i nu. Sen bara frihetskänslan av att kunna gå ut i trädgården är så härligt.

 

Påskpynt

 

När Skylie´s kusin med familj var här under påskhelgen så hade vi en liten äggjakt med färgglada ägg fyllda med godis som "påskharen" hade lagt ut. Gissa om en liten tjej var exalterad. Skylie´s kusin fyller 3 år i sommar och efter äggjakten så frågade hon vart påskharen var, så gulligt :)

Grummes nya diskborste

 

I samarbete med Buzzador har jag fått hem Grummes nya diskborste. Vad som är unikt med denna diskborste är att den är tillverkad i 70% återvunnen plast. Inte nog med att det är ett miljövänligt alternativ, den är även tillverkad för att hålla längre än en vanlig diskborste, vilket innebär att det blir mindre plast i förlängningen.

Grummes nya diskborste har tre olika typer av borststrån samt en design som skapar bättre grepp och effektivitet när man diskar.

 

EOS Fjäderlampa

 

När vi höll på att flytta in i huset så var EOS fjäderlampa en av de första sakerna jag ville få upp. Mina föräldrar var med och hjälpte till att få upp den när de var här under nyårshelgen. Jag tycker att den gör sig riktigt bra i fönsterpartiet vi har ut mot vägen. Förr var det en balkong där men den förra ägaren valde att glasa in det istället samt öppna upp golvet så att det är öppet hela vägen, vilket passar mig väldigt bra samt att det kommer in mer ljus i huset. 

Promenad i vårsolen

 

I förmiddags var jag ute med Skylie i barnvagnen och det var riktigt härligt i vårsolen och man kan se att buskar och häckar börjar på att knoppa. Så härligt att det är vår och grönskan börjar komma. Här ser ni några bilder på vårt hus utifrån och vi bara längtar tills att vi har fixat det så som vi vill ha det. Vi hoppas på att vi i år kan plantera en häck. Så idag när jag var ute med Skylie så försökte jag "grovmäta" lite, alltså att jag gick och räknade på ett ungefär hur många meter häck vi behöver och det blev en hel del.