FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Kategori: Behind The Scenes

Starry Eyes

 

Igår var jag iväg på en fotografering tillsammans med Francis Löfvenholm där vi fotade med kläder från Starry Eyes. Det var lite annorlunda mot vad vi brukar fota men det var väldigt roligt och jag tror att det kommer bli en hel del bra bilder :)

Behind the Scenes

 

Åhh äntligen är jag tillbaka i modellandet :) Det var nog runt ett år sedan jag gjorde en plåtning senast, så det var ett tag sedan. Livet kom liksom mellan ;) Men idag så hade jag en fotografering tillsammans med Jennifer Nilsson vid Röda Sten Konsthall i Göteborg. Det var superroligt och högst troligt är att vi kommer fota tillsammans igen inom en snar framtid :) 

Behind the Scenes Video

Jag har tidigare visat er några BTS bilder från fotograferingen i Stockholm, (för er som har missat de bilderna så kan ni se dem HÄR!) men jag har inte visat Behind the Scenes videon som Lina filmade. Men här är den, enjoy!

Behind the Scenes

Foto: Lina Flodins

Wow vilken dag!

Vädret var på topp och Lina och jag tog bilen till Stockholm i söndags där jag skulle vara modell för Emma. Dagen blev inte riktigt som planerad men den slutade riktigt bra ändå. Tanken från början var att jag skulle bli fotat i en studio men det blev blev som sagt ändrade planer och vi hamnade istället vid ett riktigt coolt graffiti-ställe vid Snösätragränd i Stockholm. Det blev många bra bilder där och här kommer några behind the scenes bilder från första delen.

 

Foto: Lina Flodins

Behind the Scenes


De senaste veckorna har jag haft fullt upp och bloggen har tyvärr hamnat lite åt sidan. Inte för att jag egentligen vill det, men energin och motivationen har inte riktigt funnits där. Nu hoppas jag däremot att det kommer bli som vanligt igen.

Här ovan kan ni se en behind the scenes video som Lina filmade när vi hade en fotografering på CCC för ett tag sedan och här nedan kan ni se några av bilderna.

Klänning - SheIn

Bloopers & Outtakes - det kallas utveckling

Ja, så här såg det ut när Lina och jag försökte spela in en video om "det kallas utveckling". Det tog dock ett tag innan vi kom igång med en seriös start på videon, men till slut lyckades vi. Den "riktiga" videon kommer upp om ett litet tag, så länge bjuder vi på detta :)

det kallas utveckling

 

"det kallas utveckling", det var just så min och Linas utställning hette som vi hade för några år sen, 2013 för att vara mer exakt. Helt sjukt vad tiden går fort, men det är också kul att se vår utveckling, just det som vår utställning handlade om. Vi har pratat om att spela in en liten film när vi pratar om bilderna vi fotat tillsamman och jag ser fram emot det. Det ska bli jättekul att gå igenom bilderna tillsammans och minnas tillbaka på de olika fotograferingarna vi haft tillsammans.

 

KöpBarnvagn fotodag - Behind The Scenes

 

Förra veckan på onsdag och torsdag var det fotografering för KöpBarnvagn som stod på schemat, men denna gång var jag bakom kameran och fixade istället för framför som modell. Som ni kanske vet så jobbar jag för KöpBarnvagn och jag och en kollega höll i två dagars fotografering för att skapa en bildbank till jobbet. Lina hyrde vi in som fotograf under dagarna och här i filmen kan ni se hur det ståg ut :)

What a great day

Ja jag vet, det har varit ett eco här på bloggen, men det har verkligen hänt grejer för mig den senaste tiden. Kommer inte att ta allt nu men kan nämna lite kort vad som har hänt. Jag har haft semester från jobbet och jag har hunnit med att vara i Oslo, Göteborg, Kungsbacka och även en spontanresa till Spanien blev det. Mellan detta har jag även varit hemma och gjort en hel del och en sak jag verkligen vill berätta om är fotograferingen jag var med på i tisdags. Ett modelluppdrag för Grazette Of Sweden där jag fick ny frisyr och ny hårfärg, som jag för övrigt bara älskar. Linda Beronius från Grazette färgade mitt hår och Daniel Scott klippte det. Så nu ser jag ut så här i håret.

 

Det var verkligen en riktigt rolig dag, där jag fick träffa många härliga personer som jag kommer att träffa igen i November då det är dags att gå visningar i Sälen. Ser redan fram emot att få träffa dom igen och få gå modell.

Jag vet inte riktigt än när bilderna kommer att publiceras, men snart är jag även modell för Grazette Of Sweden´s Coulourmask. Förra året fotades jag för deras XL Concept serie.

Här kommer några bilder från den dagen:)

Blue Smokebomb

Model Felicia Olsson
Photographer Jeanette Dahlström

 

För ett tag sen fotade jag med Jeanette där vi använde rökbomber för att få extra effekt i bilderna. Tyckte det blev riktigt häftigt med den blå rök effekten. Dock var det inte det lättate att jobba med. Röken ville inte riktigt samarbeta med oss helt. Dels så blåste det åt fel håll, så då fick vi flytta den men den då blev det alldeles för mycket rök istället. När de där riktiga rökmolnen kom så var det lite svårt att se och ögonen började rinna och det blev lite svårt att andas. Inte direkt hälsosamt men som tur var så försvann det rätt fort.

Fler bilder från den fotograferingen kommer längre fram. Här nedan kan ni se lite bilder från när jag gjorde mig i ordning.

 

Behind The Scenes - Per Ljunggren

 

Idag efter jobbet var jag iväg till Munkfors och fotade med Per Ljunggren ute i skogen. Det var kul, men jag är lite rädd för att jag kommer att ha tusen myggbett över hela mig. Kändes som att jag hade insekter på mig i stort sett hela tiden vilket var mindre roligt. Men vad gör man inte för att få till bra bilder!? ;)

Behind The Scenes - Sparv

Foto: Emma Grann

 

För snart två veckor sedan var jag iväg till Stockholm för två fotograferingar och här kommer lite bilder från den ena fotograferingen som var för smyckesmärket Sparv. De riktiga bilderna från den fotografeingen kommer senare.

 

Här kan ni se mitt inläget från den dagen!

Behind The Scenes

 

Ja som ni vet så var jag iväg på en plåtning igår med Jeanette och vi kände för en lite mer avantgarde. Alltså lite mer nyskapande och exprimentell fotografering och det lilla jag sett av bilderna, så verkar det bli riktigt bra bilder :D Kan avslöja att vi i vissa bilder hade med rökbomber. Lite svårt att jobba med när det blåste och i slutet blev det lite svårt att andas och tårarna bara rann, men vad gör man inte för konsten hehe?

Testsminkning inför plåtning

 

Imorgon ska jag och Jeanette ha en avantgarde plåtning tillsammas som jag verkligen ser fram emot. Så idag så har jag testsminkat mig och kollat ut kläder och smycken som jag ska ha på mig. Tror det kommer att bli riktigt grymma bilder.

Photoshoot X2

 

Nu blev det en väldigt sen uppdatering, men jag har precis kommit hem från Stockholm där jag har varit på två fotografeingar. Den första fotograferingen var med Ellen Waldton. Den andra fotograferingen var med Emma Grann och på den fotograferingen var även Patric Carlsson, Mia Wahlström och Nathalie Bergström med. Mer bilder från dagen kommer senare, för nu måste jag gå och lägga mig och sova. God natt på er :)

Behind The Scenes

 

Här kommer ytterligare några behind the scenes bilder från senaste plåtningen med Emma Grann, Patric Carlsson, Mia Wahlström & Stina Magnusson.

Behind The Scenes

 

Ville snabbt lägga ut lite behind the scenes bilder från dagen studiofotografering i Stockholm. Tack för en rolig dag Emma Grann, Patric Carlsson, Mia Wahlström & Stina Magnusson.

YOU DRESS ME - Bright White / Behind The Scenes

 

På lördag kl.18 publiceras bilderna!

Behind The Scenes

 

Här kommer lite behind the scenes bilder från dagens fotografering till YOU-DRESS-ME. Bilderna släpps som vanligt på lördag kl.18.00.

Det får ni inte missa! :D

Yellow pants

Här är outfiten jag har på bilderna som släpps till helgen

 

Till helgen släpper jag och Lina ytterligare några bilder till vårt projekt YOU-DRESS-ME och denna gången blir det bilder på mig. Vi hade en dubbel photoshoot i somras och fotade samtidigt DESSA bilder, men det är först nu som vi släpper bilderna från den andra photoshoot:en.

Behind The Scenes - Video

 

I onsdags hade jag och Lina en photoshoot till vårt projekt YOU-DRESS-ME där vi stylar och fotar varandra. Som ni vet så var det ju min tur att styla Lina och bestämma location. Så här kan ni se hur det såg ut under fotograferingen. Lite bilder från fotograferingen kommer läggas upp imorgon. Så kika in här igen då! :)

Behind The Scenes

 

Som ni vet så hade jag och Lina en photoshoot idag för vårt projekt You Dress Me och jäklar vilka bilder det blev. Bilderna blev sååå mycket bättre än vad jag hade föreställt mig, vilket är bra. Det hade ju varit värre om det var tvärt om. Vi kommer att publisera bilderna till helgen, så håll ut :) Så länge kan ni följa oss via Instagram @you.dress.me där vi lägger ut sneakpeek bilder och även det färdiga resultatet.

Sneakpeek

 

På onsdag är det återigen dags för mig och Lina att fota för vårt projekt You Dress Me och denna gång är det min tur att styla Lina. Här får ni se en sneakpeak på vad som kommer vara med i fotograferingen. Jag tror och hoppas på att det kommer bli bra.

XL Concept - Grazette of Sweden

 

Nu har även behind the scenes videon från plåtningen med Grazette Of Sweden släppts. Den som Lina filmade. Tycker det är så himla kul att titta på denna nu i efterhand :)

Grazette Of Sweden

 

Kommer ni ihåg när jag var i Göteborg och gjorde ett fotojobb åt Grazette of Sweden? Ni hittar inlägget HÄR. Nu är det inte så lång tid kvar tills att bilderna släpps. Det företaget ska på konferens i slutet på juli och då får de som jobbar på Grazette of Swden se bilderna för första gången. Sen i sugusti släpps de på riktigt :) Whii jag är så taggad. Jag har faktiskt redan fått sett några bilder, men får tyvärr inte visa er än. Men kommer göra det så snart de släpps :)