FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Kategori: Bal och Student

Aisle Style

Samarbete  

   

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Se fler festklänningar>>

Jag har nu äntligen blivit frisk såhär lagom till nyår, men kommer nog ändå ta det lugnt ikväll. Igår började jag känna mig bättre och orkade också titta lite på datorn och kollade in en hemsida som heter Aisle Style som har massa fina festklänningar, balklänningar och brudklänningar. Dom har massa fina klänningar som passar perfekt för nyårsfesten. 

 

             

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Se fler nyårsklänningar>>
 
En sak jag tycker är lite synd är att det är lite för få tillfällen då man känner att man kan klä upp sig på riktigt. Jag gillar verkligen att göra det, med långklänning och allt. Ibland önskar jag att man fick tillfälle att gå på bal och galor oftare så att man får ha på sig fina balklänningar. Senaste galan jag gick på var i somras i Spanien och det är en kväll jag sent kommer att glömma. Det var verkligen ett minne för livet och ett ”once in a lifetime”. Fast jag hoppas ändå på att något liknande kommer att hända igen.  
 
   
HÄR // HÄR
 
Se fler balklänningar>>
 
Man kan ju heller inte låta bli att kolla in bröllopsklänningarna. Nu har inte jag planer på att gifta mig inom det närmsta men man blir ju ändå lite sugen på att gifta sig när man ser de fina klänningarna. Det känns som att det kommer att bli svårt att välja ut rätt brudklänning den dagen man själv gifter sig. Man vill ju att allt ska vara perfekt den dagen och inte minst klänningen. 
 
  
HÄR // HÄR // HÄR
 
Se fler bröllopsklänningar>>

 

Sherry London

Samarbete

HÄR // HÄR

 

Tänk att det nu är 4 år sen som jag kollade runt på massa hemsidor för att hitta min balklänning som jag skulle ha till balen när jag gick ut gymnasiet. Nu sitter jag här igen och kollar på massa fina klänningar. Jag har kommit in på en sida som heter Sherry London och de har så himla många fina balklänningar. Nu har ju inte jag någon bal inplanerad men har hittat en hel del klänningar man kan använda vid andra festliga tillfällen. Tänk, det är ju ändå nyår snart.

 

HÄR // HÄR // HÄR


Sherry London kan man till och med få klänningarna skräddarsydda efter ens egna mått. Sherry London är absolut en sida jag kommer att kolla in nästa gång jag söker en festligare klänning oavsett om klänningen ska vara kort eller lång. Klänningarna är allt ifrån romantisk, till sexigt, stilrent och klassiskt. Jag blir så sugen på så många klänningar härifrån och jag skulle verkligen vilja gå på bal, gala eller någon annan större tillställning.

 

HÄR // HÄR

Bubbles

En bild från flakåkningen på studenten. Det var verkligen hur kul som helst, jag vill göra om det. Det sa jag redan när vi stod på flaket och var på väg av, att jag ville åka igen.

Student

 
Igår tog jag studenten:) Gud va kul det var, vill göra om det. Dock är det lite synd för nu kommer man inte träffa klasskompisarna på samma sätt. Men det är väl så det är. De närmaste kommer jag hålla kontakten med i alla fall.

Nu börjar allvaret och vuxenlivet på riktigt och jobbet börjar jag på måndag.

Bal bild från NWT

 

Bal bilderNu har även jag, minstingen i familjen, varit på bal. Det blev en väldigt lyckad kväll med god mat och trevliga människor:) Jag måste säga det att vi hade jätte tur med vädret för på förmiddagen var det ganska mulet och kallt men det sprack upp och blev fint på eftermiddagen.

Jag ska snart åka iväg till skolan för att fixa pyntet på flaket som vi ska åka imorgon då det är STUDENT!