FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Kategori: Årsresume

2014 - Del II

 

April
Åkte på FRISÖRBÅTEN som modell åt Joy-Yves Asmar, en kryssning som gick till Åland. Träffade massa nytt folk och efterfestade med Hoffmaestro. Åt sushi i Stockholm och gillade det för första gången. Har ätit det tidiagre men då tyckte jag inte om det. Nu älskar jag det. Vi grillade första gången för 2014 i april och pappa tog av plåtarna på poolen. Jag och Lina började planera för vår fototräff som den här gången skulle ske i Göteborg i samband med att vi åkte dit på jobb. Jag gjorde mitt största fotojobb någonsin åt Grazette of Sweden. Blev ansiktet utåt för deras serie XL Concept. Dagen efter hade jag och Lina vår fototräff FOTA med OSS.

 

Se mer från april HÄR

 

Maj

På båten träffade jag en fotograf från Stockholm som ville fotografera mig. Så jag åkte till Stockholm och blev fotad i hans studio liggandes på massa rosblad. Jag visar upp produkterna jag fått från mina senase modelljobb. Åkte bland annat till västkusten med några kompisar och hade det mysigt.

 

Se mer från maj HÄR

 

Juni

Var på min barndomskompis student. Kollade på när Crusaders spelade och tog hem storvinster. Solade vid poolen och mådde riktigt skönt. Firade midsommar med mina kompisar. Testade på utomhus yoga med Lina och vi startade även ett nytt projekt som vi började släppa smyg-info om i juni.

 

Läs mer om juni HÄR

2014 - Del I

 

Januari

I början av januari gick stora delen åt till nedräkning för min och Alicia´s resa till Dubai. Vi åkte den 16 januari och kom hem på natten den 23 januari. En resa som jag sent kommer att glömma.

 

Se mer från januari HÄR

 

Februari

Alicia fyllde 21 och det blev så klart fest. Jag och Lina hade en fotografering under LIVE sändning. Något som var helt nytt för oss, vilket var jätte kul. Jag och Lina vann tilteln "Årets Entreprenör" på UNO på grund av vårt projekt FOTA med OSS. Jag blev också avmålad av Jessica Bjelk. I februari blev det också klart att jag skulle vara med som modell på ATTITUDE-STHLM för Joe-Yves Asmar och L’ORÉAL PROFESSIONNEL. Det blev också klart att jag skulle gå modell på en visning för GRAZETTE i Karlstad.

 

Se mer från februari HÄR

 

 

Mars

Var modell på ATTITUDE-STHLM för Joe-Yves Asmar och L’ORÉAL PROFESSIONNEL. Den största visningen jag har gått på. Lina var med så det blev även en del fotande på hotellet, bland annat i en hiss. Kort efter det var jag modell igen i Karlstad för GRAZETTE. Scott min brorson var här och jag hade med honom på Barnmässan i Karlstad. I mars blev det även klart att jag skulle gå modell på Frisörbåten för Joe-Yves Asmar.

 

Se mer från mars HÄR