FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

TwistFlash: Twistshake Rabattkod + Fix i trädgården

Samarbete med Twistshake

 

TwistFlash är igång och Twistshake erbjuder just nu 50% rabatt på ALLT! Få ytterligare 5% rabatt med min rabattkod FELICIAOLSSON55 och få totalt 55% rabatt!

Det är så bra nu när det börjar bli lite kyligare att man kan sätta på en liten fotsack på vagnen från Twistshake. 

 

Igår blev det lite fix i trädgården. Vi har lite kvar som vi behöver bli klara med innan vintern, men vi närmar oss klara vilket känns skönt. Vi har ju vår lilla hjälpreda Skylie ;) Det vi har kvar är att bli klara med stenkanten vid häcken, samt att fylla på med lite mer jord där det behövs. Vi ska också få bort jordhögen vi har kvar och vi kommer att använda jorden för att jämna ut vår gräsmatta. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas