FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Intresse för ekonomi

Bilder på vår bil när den var nyinköpt och jag var gravid med Skylie

 
Att intressera sig för ekonomi är något som jag har gjort sedan jag varit liten. Jag har alltid gillat att spara pengar så att jag kan köpa det jag vill när jag vill. När jag var runt 5 år köpte jag min egen eltandborste (vilken 5 åring brukar göra det? Jo jag). När jag var runt 8 år köpte jag min egen tv (jag fick då en cykel på köpet) osv. Men nu när man är lite äldre så kostar ju vissa saker man vill ha lite mer. Om man till exempel ska köpa hus eller bil. Då räcker det inte bara med 495 kr som min eltandborste kostade när jag var 5 år.

Freedom Finance är en låneförmedlare som jag har skrivit detta inlägg tillsammans med. De samarbetar med över 30 banker och långivare på den svenska marknaden. Om man ansöker om privatlån via Freedom Finance så görs bara en UC och man kan låna upp till 600.000 kr. Räntan sätts individuellt beroende på ens olika förutsättningar.

Ska man köpa en ny eller begagnad bil så kan man få en lägre ränta om man har bilen som säkerhet. Det spelar ingen roll om man köper bilen från en bilhandlare eller från privatperson. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas