FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Q/A

 

Måste först och främst säga tack till alla fina kommentarer jag fått den senaste tiden! :) Blir verkligen superglad för det! Jag ska också passa på att säga välkommen till alla nya besökare! Jättekul att ni hittat till min blogg och jag hoppas att ni vill fortsätta kika in här :)

Eftersom jag har fått en del frågor så tänkte jag att jag gör ett litet Q/A inlägg :) Har ni fler frågor så är det bara att ni frågar på så ska jag försöka mitt bästa med att ge er ett bra svar! :)

 

 

 

Q: Låter inte som ett dumt schampo och balsam. Men är det dyra produkter?
A: Priset för Kérastase produkterna är ca 200 - 400 kr / produkt :) Produkterna säljs endast via auktoriserade Kérastase återförsäljare. 

Q: Innehåller den sulfatet osv? eller är det olja från majs som är innehållet? dom lät annars inte så himla dumma faktiskt! Kan du inte lägga ut bilder på resultatet!
A: Kérastase produkterna är fria från silikoner och parabener och är sammansatta av olja från majs, kamelia, argan, pracaxi (i schampot) & amlaextrakt (i balsamet). Självklart kan jag lägga ut bilder på resultatet :) Det kommer i ett eget inlägg :)

 

 

Q: Vart är ni någonstans? Maten påminner om den jag åt på ett ställe som heter Pho i Budapest :)
A: Vi var på ett ställe som heter Steamy Pho som ligger vid Odinplatsen i Göteborg :)

 

 

Q: Åh i mina trakter Ljungskile va? Bor du i närheten?
A: Vi var på en andra Laxbutiken som ligger i Heberg :) Vi bor i Göteborg, så egentligen är det nog närmre till den i Ljungskile;)

 

 

Q: Vad spännande resor! Vart i Kina är det ni ska? :)
A: Ja det ska bli riktigt kul! Vi ska åka till Peking (Beijing) :)

Q: Oh spännande, hur länge ska ni vara iväg? :)
A: Lite drygt en vecka! :) Vi åker på en måndag och kommer hem på en tisdag :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas