FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Höstbilder

Höstens färger är så fint och så klart fick det bli en liten fotorunda med min systen och hennes dotter igår. Jag skulle fota lite bilder till jobbet (Köpbarnvagn) så jag frågade min syster om jag kunde fota henne och hennes lilla dotter till det. Det gick bra och det blev många bra bilder bland höstlöven. Här kan ni se en av gårdagens bilder.

Ikoo Hårborste

Jag har visat den förut men den tåls att visas igen, nämligen hårborsten från Ikoo. Det är verkligen en av mina favorit hårborstar och den lilla varianten (den på bilderna) passar perfekt att ha med sig i väskan. Jag har både en lilla och den stora varianten. Den lilla har jag med mig på språng och den stora får stanna kvar hemma.

Ikoo har utvecklat denna hårborsten för en mer skonsam borstning och ett stort + är att man kan borsta håret blött. Varför man inte ska borsta håret när det är blött med en "vanlig" borste är för att den fastnar lättare i håret och sliter därmed av håret. När håret är blött så är också håret mer elastiskt och det finns en större risk att hårstråna rycks av. När ett hårstrå rycks av kan också toppen bli mer spretig och toppen blir delad, till skillnad från när man klipper av håret och det blir helt rakt. När toppen är delad så är det också större risk för att håret blir torrt. Fördelen med Ikoo´s hårborstar är att de är designade för att reda ut blött hår utan att slita på hårets kvalité.

Ni hittar Ikoo hårborstar HÄR!

Rhodos

 

Nu när jag är tillbaka i Sverige och kylan så får det mig verkligen att sakna värmen i Grekland. Som jag har nämt tidigare så åkte jag till Rhodos, Grekland tillsammans med Grazette of Sweden och 56 frisörer. En av dagarna hade Grazette of Sweden anordnat en guidad tur genom Rhodos där vi fick reda på en hel del om den Grekiska historien. Att åka iväg på en guidad tur är något som jag inte brukar göra när jag är iväg på andra resor, men det var väldig kul att få se mer av ön som man annars kanske inte hade upplevt om man åkt dit på en "vanlig semester".  Efter den guidade turen fick vi lite egentid i gamla stan innan vi skulle åka tillbaka till hotellet. Det blev lite shopping, men inte så mycket jag hade önskat. Så dagen efter åkte jag och Daniel in till nya stan där det blev betydligt mycket mer shopping.

 

Enligt mina önskemål så var shoppingen så mycket bättre i nya stan. Där var det mer som riktiga butiker så som vi är vana med här i Sverige. I gamla stan var det väldigt mycket lika i varje butik/stånd. Man fick lite känslan av att det var en marknad där de flesta sålde samma saker. Jag är i alla fall väldigt glad över att vi åkte till nya stan för stoppningens skull, men även glad över att få ha sett gamla stan. 

 

Wishlist

Samarbete

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

 

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

 

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Outfit in Greece

Topp - SheIn // Kjol - GinaTricot // Skor - Call it Spring // Halsband - GinaTricot

Snapshots - Rhodos

Hitta bästa frisyren för dig

 

Har redan haft några helt fantastiska dagar här på Rhodos tillsammans men Grazette of Sweden och som tur är så har vi forfarande några dagar kvar. Imorgon är det dags för kurs där Daniel kommer att klippa mitt hår, vilket är välbehövligt. Eftersom jag visste att jag skulle hit och vara modell så har jag medvetet väntat med att få håret klippt.

På den här resan så har jag fått mycket inspiration och min tankeverksamhet har ökat gällande hår och olika frisyrer. Med tanke på att jag delvis är inne i frisörbranschen så har jag fått en hel del frågor om vilken frisyr som passar bäst för den personen. Det har även gjort att jag börjat ställa den frågan till mig själv och jag har nyligen förstått att det handlar mycket om vilken ansiktsform man har. I och med det så har jag tänkt att jag ska försöka gå in mer på det ämnet och skriva och visa mer om olika frisyrer som passar olika typer av ansikten. Ett ämne jag hoppas att ni kommer att gilla.