FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

SMWMS #11

Det har ekat med inlägg i SMWMS (Special Moments With My Shoes) och det är inte på grund av att jag inte har några skor kvar att skriva om, så det kan jag inte skylla på. Men nu är det dags för ett nytt inlägg. 

De här skorna köpte jag inför balen i 9:an och jag minns att jag tyckte att de var skyhöga då. Det var mina första riktiga höga stilettklackar som jag faktiskt använde mer seriöst. Mina första stilettklackar var ett par stövlar som jag mest använde hemma och gick med inomhus när jag provade kläder och så. Men i alla fall, åter till de här skorna. Jag tyckte att de var riktigt höga och jag hade lite halv svårt att gå i dem men jag ramla i alla fall inte. Klackarna på de här skorna är 11 cm och platån är 3 cm, vilket inte är så supermycket om man jämför med de andra klackskorna jag har idag ;) 


Jag köpte skorna på Bianco när den butiken fanns i Karlstad. Tyvärr finns inte den butiken kvar här vilket jag tycker är väldigt tråkigt då jag gillar deras skor. Det som jag fastnade för på skorna var zebra-detaljerna och att ytan var lite strukturerad. Jag tycker fortfarande att skorna är fina men jag använder dem inte alls. Varför? Jo jag tror det är för att jag tycker att klacken är lite för låg, ja ni läste rätt. Otroligt hur man kan ändra sig. Men jag har fortfarande svårt att gå i klackar som är låga. Jag måste antingen gå i platta skor eller väldigt höga klackar. Jag tror det beror på att lutningen i låga och mellan låga klackskor blir lite dum för mina fötter. Så jag har alltså lättare att gå i ännu högre klackskor, men mycket beror på lutningen. Oj nu blev det här ett ganska långt inlägg men jag hoppas att det går bra ändå och att ni gillar mina SMWMS - inlägg :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas