FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

SMWMS #3

För lite drygt ett år sedan köpte jag dessa skor på Zara i Göteborg. Anledningen till varför jag var i Göteborg den gången var för att jag var med och hämtade en bil som skulle vara till för att hämta upp Snoop Dogg! Ja jag vet, helt sjukt! Snoop Dogg skulle spela på Nöjesfabriken i Karlstad och han hade som krav att de skulle hämta upp honom och hans team med tre stycken likadana Mercedes. En utav bilarna hämtade vi upp just i Göteborg och när vi ändå var där så passade vi på att gå runt på stan lite. Det var då jag hittade dessa skor. Jag gillar den extra detaljen med den guldiga dragkedjan där bak.
 
Mina känslor till skorna idag: Jag gillar fortfarande skorna, men använder dom väldigt sällan. Tror det beror på den smala klacken och att det inte är någon direkt platå. Kan ju säga att det inte är skor man går långt i. Men det händer att jan använder dom kvällar när jag är ute och festar.

Bjuder på några bilder från kvällen då Snoop Dogg spelade i Karlstad. Jag kan verkligen säga att jag var glad över att vi hade VIP biljetter då, det var ju inte direkt tomt där då;)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas