FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

SMWMS #1

 

Mitt första inlägg i SMWMS (Special Moments With My Shoes) får gå till dessa skor. Ett par skor som jag köpte när jag var i Stockholm, efter ett modelljobb på kryssning. Jag hade lite tid att gå i affärer innan mitt tåg hem gick. Jag gick då in i Gallerian och hittade affären River Island som snabbt blev en affär som jag gillade. Jag tror till och med att den var rätt så nyöppnad då när jag var där. Jag föll direkt för dessa skorna och de blev snabbt mina favoritskor. Jag använde dem väldigt flitigt den sommaren och om jag ska berätta om just ett speciellt tillfälle med dessa skor så kan jag ta en händelse som var lite udda för mig.

Det var nämligen så att jag mötte upp några kompisar på Tables i Karlstad för att ta något glas. Det var under sommaren så vi satt vid ett bord på deras balkong och drack lite och hade det trevlig. Vid bordet bakom oss satt det tre-fyra män i ca 40 års åldern och jag började märka att en av männen tar kort på mina skor!! Under stolen!! Jag kan väl tillägga att männen inte var direkt nyktra vid det tillfället och alltså inte heller så diskreta. Tycker att det är lite märkligt att de tar kort på mina skor, men jag försöker att inte tänka så mycket på det. Men när jag sedan skulle gå in för att beställa något i baren så kommer en av männen efter mig och säger "Det där var de sexigaste skorna jag någonsin sett". Jag blev lite paff.. Vad skulle jag säga?! Det enda jag kunde få ur mig var ett litet "tack!" haha.

Mina känslor till skorna idag: Jag gillar dessa skor sjukt mycket fortfarande, men problemet är att detta material som är på dem tyvärr har töjt ut sig vilket gjort att de är lite för stora fram så jag glider fram med foten. Jag har försökt att gå i dem många gånger nu när de är lite stora och ja, jag har vrickat fötterna några gånger ;)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas