FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Varför man inte ska borsta håret när det är blött

Samarbete

 

Jag kan inte sluta bli förvånad hur lätt det är att borsta igenom håret med denna Ikoo hårborste. Till och med när håret är tovigt. Ni har också säkert hört att man helst inte ska borsta håret när det är blött. Varför man inte ska det är för att när håret är blött så blir det också mer elastiskt. En "vanlig" hårborste fastnar lättare i håret och sliter därmed av håret. När ett hårstrå rycks av kan också toppen bli mer spretig och toppen blir delad, till skillnad från när man klipper av håret och det blir helt rakt. När toppen är delad så är det också större risk för att håret blir torrt. Till skillnad från många andra hårborstar så är Ikoo designad för att reda ut blött hår utan att slita på hårets kvalité.

Nu när jag har använt borsten ett tag kan jag verkligen säga att det märks att det inte sliter av håret. Så klart så hamnar några hårstrån i borsten men det är helt naturligt. Man tappar ca 80-100 hårstrån om dagen och när man borstar håret så följer de lösa stråna med i borsten. Det jag också gillar med Ikoo är att hårborsten inte bara reder ut tovar utan den är också med och masserar hårbotten. Fördelen med det är inte bara att det är skönt utan också för att det stimulerar hårbotten och viktiga akupunkturpunkter vilket hjälper till att öka blodtillförseln. Genom att det gör det så hjälper det också håret att växa mer hälsosamt.


Ikoo borsten finns i två olika storlekar. Den lite större storleken (den vita på bilderna) är tänkt för hemmabruk och den lilla (den svarta på bilderna) är tänkt att man lätt kan ha med sig i väskan. Den lilla varianten har också ett litet lock för att skydda piggarna. 

RABATTKOD
I samarbete med P&M Scandinavia så har jag fått möjligheten att erbjuda er 20% rabatt på Ikoo hårborstar.
Använd kod: 2378
Giltig t.o.m. 5/6-16

Klicka HÄR för att komma till borstarna!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas