FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Billig men snygg förändring

 

Kände för att styla om min dator och bestämde mig då för att klä in den i kontaktpapper som ser ut som marmor. Blev asnöjd med resultatet och billigt var det också. Jag köpte kontaktpappret på Colorama där man kan köpa exakt den längden man vill ha då de säljer det som metervara. Så totalt gick det på 10 kr. Helt sjuk! Det blev en billig förändring och om man tröttnar på det så är det bara att byta ut färg/motiv på kontaktpappret. Perfekt ju :)

Throwback Thursday - Fototräff

 

Sitter och tittar tillbaka bland lite gamla bilder och hittar då lite bilder från min och Lina´s fototräff FOTAmedOSS som vi hade i Göteborg, mitt på torget vid tågstationen. Detta var vår andra träff som vi annordnade, vår första träff hade vi i vår hemstad Karlstad. Fototräffen vi hade i Göteborg blev väldigt spontan, då vi egentligen åkte dit på ett annat jobb. Men vi tänkte när vi ändå är där så kanske vi kan fixa ihop en träff och så blev det. Kan säga att det blev en hel del fixande på tåget ner då det kom betydligt fler än vad vi hade räknat med. Superkul verkligen :)

 

Planering för fulla muggar på tåget på väg till Göteborg.

 

Men fram kom vi, folk kom det och många bilder blev tagna.

Fotograf: Felicia Buiten

 

Fotograf: Josephine Einarsson

 

Fotograf: Alma Begntsson

 

Fotograf: Hanna Sörqvist

 

Fotograf: Maria Arnell

Stockholm i november

 

Den 7 november åker jag och Lina till Stockholm. Vad är det nu vi ska göra där? Jo vi ska gå på fotomässan :) Det är första gången jag går på fotomässan så det ska bli superkul, men även att jag och Lina får en helg i Stockholm tillsammans.

Kosmetikk Magasinet

 

Fick nyligen reda på att Grazette of Sweden har blivit omtalade i norska Kosmetikk Magasinet där de valt att använda en stor bild på mig. Alltid lika roligt att se vart bilderna hamnar :)

Ni kan läsa artikeln HÄR!

KöpBarnvagn fotodag - Behind The Scenes

 

Förra veckan på onsdag och torsdag var det fotografering för KöpBarnvagn som stod på schemat, men denna gång var jag bakom kameran och fixade istället för framför som modell. Som ni kanske vet så jobbar jag för KöpBarnvagn och jag och en kollega höll i två dagars fotografering för att skapa en bildbank till jobbet. Lina hyrde vi in som fotograf under dagarna och här i filmen kan ni se hur det ståg ut :)