FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Grazette of Sweden - Frisörweekend i Sälen #2

 

Nu har det kommit ut lite fler bilder från helgen i Sälen då Grazette of Sweden hade anordnat en frisörweekend där jag var med som modell. Jag har ju redan visat er en del bilder därifrån men jag hoppas att det inte gör något att jag lägger upp några till :)

 

Julmarknad

 

Idag har jag, mamma och pappa varit iväg på julmarknad på Alsters Herrgård. Det var väldigt mysigt och man fick lite mer julkänsla trots att vi inte har någon snö här än. Man fick se mycket hantverk av olika slag, och en kör gick runt och sjöng julsånger. Godis, bröd, marmelad och annan mat fanns det också där.

Har ni varit på någon julmarknad iår?

Purple

Model Felicia Olsson
Photographer Jeanette Dahlström

Sherry London

Samarbete

HÄR // HÄR

 

Tänk att det nu är 4 år sen som jag kollade runt på massa hemsidor för att hitta min balklänning som jag skulle ha till balen när jag gick ut gymnasiet. Nu sitter jag här igen och kollar på massa fina klänningar. Jag har kommit in på en sida som heter Sherry London och de har så himla många fina balklänningar. Nu har ju inte jag någon bal inplanerad men har hittat en hel del klänningar man kan använda vid andra festliga tillfällen. Tänk, det är ju ändå nyår snart.

 

HÄR // HÄR // HÄR


Sherry London kan man till och med få klänningarna skräddarsydda efter ens egna mått. Sherry London är absolut en sida jag kommer att kolla in nästa gång jag söker en festligare klänning oavsett om klänningen ska vara kort eller lång. Klänningarna är allt ifrån romantisk, till sexigt, stilrent och klassiskt. Jag blir så sugen på så många klänningar härifrån och jag skulle verkligen vilja gå på bal, gala eller någon annan större tillställning.

 

HÄR // HÄR

Snow

Härliga vinterbilder från Sälen.

 

Grazette - XL Concept

 

När jag var i Sälen som modell för Grazette of Sweden så fick jag med mig några produkter hem. Den enda produkten jag inte testat innan är deras torrshampoo i denna serien, så det ska bli spännande att se vad jag tycker om den. De andra produkterna har jag använt en hel del innan, speciellt spray:en som är min favoritspray just nu. Det kunde inte heller passat mer perfekt att jag fick en spray då min tog slut precis innan jag åkte till Sälen. Det jag gillar med deras spray är att den är torr och hård och lätt att jobba med. Jag tycker att den är är jättebra att använda när man lockat håret då den inte heller blir för stel.

 

Thickening shampoo och hair mask är djupt vårdande och återuppbyggande och ger otroligt mycket fukt till håret så att man får silkeslent hår. Perfekt att använda om man har slitet hår. Vintern är ju som sommaren, kan torka ut hud och hår och då man man behöva tillsätta extra mycket fukt.

 

Alla Grazette´s produkter kan endast köpas hos auktoriserade frisörer.

Grazette of Sweden - Frisörweekend i Sälen

Här med Daniel Scott & Duo Raw

 

Min helg i Sälen har varit helt underbar och jag har träffat många härliga personer. Grazette of Sweden hade anordnat en frisörweekend på Högfjällshotellet för tredje året i rad och detta var andra året som jag var med som modell. Hela hotellet var abonnerat just för detta och hela helgen bestod av visningar, kurser och uppträdanden. Jag var med som modell på tre visningar under helgen och blev både sminkad och stylad på scenen. Otroligt roligt och jag måste verkligen säga att man får mersmak ju mer man är med på sådana här tillställningar. Ni som följer mig på instagram (@modelfeliciao) har redan sett en del bilder från min helg, men här kommer en liten bild bomb från helgen.

 

Packa, packa, packa...

Väska - Skip Hop // Resväska - Grazette

Nu ska jag alldeles strax sätta igång med packningen inför helgen. Det är nämligen imorgon som jag åker till Sälen för modelljobb för Grazette. Samma sak som jag var på förra året. Det ska bli så himla roligt :)

VIP kväll på KöpBarnvagn

 

Ikväll har företaget jag jobbar för (KöpBarnvagn) haft ett VIP event där vi bjudit in ett antal personer som har fått kollat in vår nyrenoverade butik. Inte nog med det så har de även fått en varsin välfylld goodiebag, en liten överraskningspresent och fått extra bra erbjudanden i butiken. Vi hade ett litet jultema under kvällen och så klart bjöd vi på pepparkakor, lussekatter, julgodis, glögg och julmust. Det var en riktig mysig kväll och jag hoppas att de som kom var nöjda med kvällen och att vi kommer göra detta fler gånger :)

Split Tank Top

Samarbete

Top - SheIn // Jeans - H&M // Väska - River Island // Skor - New Look

Foto: Lina Flodins
Location: Stockholm (Åhlens City)

Vlog - Fotomässa

 

I helgen var jag och Lina i Stockholm på fotomässan och Lina filmade en del :) Så här är en video från vår helg!

What´s on my mind?

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins
Hair Linda Beronius (Grazette Of Sweden) & Daniel Scott