FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Barnmässan

 

I helgen har min bror och hans familj varit på besök från Oslo så jag passade på att låna med mig deras son Scott på Barnmässan. Så jag Bella och Scott var där i lördags. En tradition för mig och Bella. Det här var 9-onde året jag var där, helt sjukt att jag har varit där 9 år i rad. Tyvärr måste jag säga att det inte är alls lika kul längre, så som jag tyckte att det var förr. Men det är väl så och det kanske inte är så konstigt eftersom jag varit där så många gånger. Men det var i alla fall kul att hitta på något med Bella och Scott.

New Header...Again

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins

X2

Model Felicia Olsson
PhotographerEmma Grann
Retouch Simon Gagner
Hair Patric Carlsson
Mak
eup Mia Wahlström

Urban Decay - London

 

När jag och Bella var i London så var vi inne i en butik liknande Åhlens City, där dom bland annat hade sminkmärket Urban Decay. Jag och Bella stod och kollade lite på deras smink och då kommer en jätte gullig tjej fram och undrar om vi vill ha hjälp, vilket slutade med att jag fick en hel sminkning och gick därifrån med 3 produkter :) Har inte testat Urban Decay tidigare men jag gillar det verkligen.

09 - London

Tröja - New Look // Byxor - Zara // Klocka - New Look // Skor - Nike

Olaplex - Fristående behandling

 

Idag har jag varit och fått en så kallad Olaplex behandling. Vad är nu detta? Jo det är nämligen så att Olaplex hjälper till att återskapa bindningar i håret och förstörda bindningar nyskapas. Man kan alltså säga att man lagar ett trasig hår. Hur fantastiskt är inte detta?

Mitt hår har varit med om en hel det och blivit rätt så slitet, speciellt från det att jag var mörk och sen skulle gå tillbaka till att bli blond igen. Man kan göra en Olaplex behandling fristående som jag gjorde idag, men man kan även göra det i samband med att man färgar håret.

Efter bara en behandlig har jag redan märkt skillnad på håret och det känns redan mycket friskare. På salongen gjorde jag No 1 och No 2, sen No 3 ska jag göra hemma om ca 1 vecka. Kommer skriva mer om det när jag är helt klar med första behandlingen.

Ni kan läsa mer om Olaplex HÄR.

Sallad på stan

 

Idag blev det en sväng på stan med Lina efter jobbet och imorgon börjar vi med en ny grej tillsammans. Vi får se hur det kommer gå, men det känns väldigt bra att vi ska börja med detta nu. Mer om det får ni veta imorgon :)

NIKE AIR MAX - London

Hemma från London

 

Nu är vi hemma igen efter vår resa i London, eller ja, egentligen kom vi hem redan igår. Det blev en del shopping som vi räknat med. Åkte dit med en stor resväska och en liten (som handbagage). Den stora var tom på resan dit och vägde lite dryg 17, nästan 18 kg på vägen hem. Så ja, det blev en del shopping..

Red High Heels

Skor - Forever 21

 

Åh nu närmar det sig min och Bella´s Londonresa. Jag har börjat packa lite smått idag och det börjar kännas lite mer på riktigt att vi åker på torsdag. Varje gång som jag ska resa någonstans, det spelar ingen roll om det är inom Sverige eller utomlands så tycker jag alltid att det känns som att man glömmer att packa något. Så nu tänkte jag att jag börjar packa i tid så har jag några dagar på mig att komma på om det är något jag glömt. Men jag kommer säkert komma på något när vi väl sitter på flyget dit.

London om en vecka

 

Om exakt en vecka kommer jag och min kompis Bella vara i London på en shoppingresa. Det är första gången som jag åker till London och det är också första gången som jag och Bella åker utomlands tillsammans, trots att vi kännt varandra i typ 20 år. Helt sjukt egentligen. Vi har kännt varandra sedan dagis och umgåtts väldigt mycket genom åren men vi har inte varit utomlands tillsammans tidigare. Så det ska bli så sjukt kul :)

Behind The Scenes

 

Här kommer ytterligare några behind the scenes bilder från senaste plåtningen med Emma Grann, Patric Carlsson, Mia Wahlström & Stina Magnusson.