FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

2014 - Del II

 

April
Åkte på FRISÖRBÅTEN som modell åt Joy-Yves Asmar, en kryssning som gick till Åland. Träffade massa nytt folk och efterfestade med Hoffmaestro. Åt sushi i Stockholm och gillade det för första gången. Har ätit det tidiagre men då tyckte jag inte om det. Nu älskar jag det. Vi grillade första gången för 2014 i april och pappa tog av plåtarna på poolen. Jag och Lina började planera för vår fototräff som den här gången skulle ske i Göteborg i samband med att vi åkte dit på jobb. Jag gjorde mitt största fotojobb någonsin åt Grazette of Sweden. Blev ansiktet utåt för deras serie XL Concept. Dagen efter hade jag och Lina vår fototräff FOTA med OSS.

 

Se mer från april HÄR

 

Maj

På båten träffade jag en fotograf från Stockholm som ville fotografera mig. Så jag åkte till Stockholm och blev fotad i hans studio liggandes på massa rosblad. Jag visar upp produkterna jag fått från mina senase modelljobb. Åkte bland annat till västkusten med några kompisar och hade det mysigt.

 

Se mer från maj HÄR

 

Juni

Var på min barndomskompis student. Kollade på när Crusaders spelade och tog hem storvinster. Solade vid poolen och mådde riktigt skönt. Firade midsommar med mina kompisar. Testade på utomhus yoga med Lina och vi startade även ett nytt projekt som vi började släppa smyg-info om i juni.

 

Läs mer om juni HÄR

Verket 1 år & Snoop Dogg

 

Verkets 1-års kalas i helgen var en riktig succe. Jag hade fått två inbjudningskort för mig och tre av mina vänner till det så kallade "Friends & Family". Vi fick då komma på den första bjudningen med mat och dryck. En timme senare kom fler inbjudna och sen vid 23 var det vanligt insläpp. En riktigt rolig kväll.

Måste också berätta att det blev en väldigt spontan utgång i måndags då Snoop Dogg var här i Karlstad. Jag och Elin stod på jobbet tidigare under dagen och pratade om det och vi frågade då oss vaför inte vi skulle dit. Några timmar senare står vi i VIP:en och tittar på när Snoop Dogg spelar, en kväll sent att glömma.

 

 

OPI

OPI - Therwise Engaged

 

VERKET ONE YEAR PARTY

 

Ni anar inte hur taggad jag är för morgondagens fest. Verket firar ett år som nattklubb och jag tror kvällen kommer att bli maxad. En kväll man sent kommer att glömma...

Dålig start

 

Ja jag vet, mitt bloggår 2015 har inte börjat speciellt bra. Det är redan 8:e januari och detta är mitt första inlägg för i år, men absolut inte det sista ;)