FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Aisle Style

Samarbete  

   

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Se fler festklänningar>>

Jag har nu äntligen blivit frisk såhär lagom till nyår, men kommer nog ändå ta det lugnt ikväll. Igår började jag känna mig bättre och orkade också titta lite på datorn och kollade in en hemsida som heter Aisle Style som har massa fina festklänningar, balklänningar och brudklänningar. Dom har massa fina klänningar som passar perfekt för nyårsfesten. 

 

             

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Se fler nyårsklänningar>>
 
En sak jag tycker är lite synd är att det är lite för få tillfällen då man känner att man kan klä upp sig på riktigt. Jag gillar verkligen att göra det, med långklänning och allt. Ibland önskar jag att man fick tillfälle att gå på bal och galor oftare så att man får ha på sig fina balklänningar. Senaste galan jag gick på var i somras i Spanien och det är en kväll jag sent kommer att glömma. Det var verkligen ett minne för livet och ett ”once in a lifetime”. Fast jag hoppas ändå på att något liknande kommer att hända igen.  
 
   
HÄR // HÄR
 
Se fler balklänningar>>
 
Man kan ju heller inte låta bli att kolla in bröllopsklänningarna. Nu har inte jag planer på att gifta mig inom det närmsta men man blir ju ändå lite sugen på att gifta sig när man ser de fina klänningarna. Det känns som att det kommer att bli svårt att välja ut rätt brudklänning den dagen man själv gifter sig. Man vill ju att allt ska vara perfekt den dagen och inte minst klänningen. 
 
  
HÄR // HÄR // HÄR
 
Se fler bröllopsklänningar>>

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas