FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Grey Hair

 

 

 

 

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins
Hair Linda Beronius (Grazette Of Sweden) & Daniel Scott

What a great day

Ja jag vet, det har varit ett eco här på bloggen, men det har verkligen hänt grejer för mig den senaste tiden. Kommer inte att ta allt nu men kan nämna lite kort vad som har hänt. Jag har haft semester från jobbet och jag har hunnit med att vara i Oslo, Göteborg, Kungsbacka och även en spontanresa till Spanien blev det. Mellan detta har jag även varit hemma och gjort en hel del och en sak jag verkligen vill berätta om är fotograferingen jag var med på i tisdags. Ett modelluppdrag för Grazette Of Sweden där jag fick ny frisyr och ny hårfärg, som jag för övrigt bara älskar. Linda Beronius från Grazette färgade mitt hår och Daniel Scott klippte det. Så nu ser jag ut så här i håret.

 

Det var verkligen en riktigt rolig dag, där jag fick träffa många härliga personer som jag kommer att träffa igen i November då det är dags att gå visningar i Sälen. Ser redan fram emot att få träffa dom igen och få gå modell.

Jag vet inte riktigt än när bilderna kommer att publiceras, men snart är jag även modell för Grazette Of Sweden´s Coulourmask. Förra året fotades jag för deras XL Concept serie.

Här kommer några bilder från den dagen:)