FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Glutenfri mat i London

 

Att hitta glutenfri mat i London var i vissa fall superlätt och andra gånger lite svårare. Något som faktiskt förvånade mig var att alla restauranger vi besökte hade superbra koll på vad gluten var och vad som innehöll gluten och inte, till och med bättre än i Sverige. Det som däremot chockade mig var att de typiska hamburgerkedjorna McDonald´s och Burger King inte hade glutenfritt bröd, så som de har här i Sverige.

 

Om ni någon gång besöker Westfield i London och vill äta hamburgare så kan jag verkligen rekommendera Gourmet Burger Kitchen. Maten var jättegod och servicen var jättebra. De hade till och med en speciell meny med bara glutenfria maträtter. Bara man frågar om en glutenfri meny så får man det, så behöver man inte tänka på vilka rätter man kan äta och inte.

Pommes Frites:en däremot förklarade dom att de friteras i samma olja som de panerade rätterna vilket kan göra att det finns spår av gluten i oljan. Så pommes frites:en stod inte med på den glutenfria menyn. Men jag är inte så extremt känskig så jag beställde dom ändå och glad för det är jag, för gises vad goda de var. Det var nog de bästa pommes jag någonsin ätit.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas