FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Dreamy White

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins
Hair Linda Beronius (Grazette Of Sweden)
Makeup
Robin Werner (Bonvisage)

Black

Klänning - Nelly // Jacka - Fått av min syster // Halsduk & vantar - Lindex // Stövlar - Replay // Väska - H&M

Insjö - bagINbag

Samarbete

 

Alla ni som använder en väska känner säker igen problemet med att alla saker hamnar i en enda röra i botten. Det har det i alla fall gjort för mig fram tills nu. Som ni vet så fick jag hem ett paket för ett tag sedan från Insjö, ni kan se det inlägger HÄR. Nu har jag äntligen börjat använda dessa så kallade bagINbag, som är som små väskor med massa fack i så att man kan få lite bättre ordning på sina saker. Hur bra som helst i väskor som inte har så många fack så som min väska från H&M till exempel.

 

Ange koden: "FiOl" för att få fri frakt från Insjö. Gäller t.o.m 2014-12-27

Perfekt till dig själv eller ge bort i julklapp :)

London nästa

 

Idag och imorgon är jag ledig från jobbet så idag passade jag på att umgås lite med min kompis Isabella, eller ja Bella som jag kallar henne för :) Vi håller på att planera en resa till London så idag var vi till några resebyråér för att se vad det kostar. Men som det ser ut just nu så kommer vi att boka resan på egen hand. Åh jag är verkligen jätte taggad för en resa till London. Jag har aldrig varit där och det är ett ställe jag länge har velat åka till :)

XL Concept - Grazette of Sweden

Produkter jag fick i Sälen från Grazette of Sweden

 

- Protecting Colour care Shampoo

- Moisturizing Hair Pack

- Creative Styling Liquid

- Creative Hairspray Mega Strong (aerosol)

 

Pappa 56 år & glutenfria lussebullar

 

Igag är det pappas 56 års dag och dagen i ära så bakade mamma lussebullar och det är i stort sett enda gången på året som mamma bakar. Det är när det är dags att göra lussebullar. Jag är ju glutenintolerat så det är lite svårare att få tag på det i butik. Visst det finns att få tag på, men de är inte alls lika goda som de man gör själv :)

Diva Tattoo

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins
Hair Marita Näsman (Grazette Of Sweden)
Makeup
Robin Werner (Bonvisage)
DivaTattoo Hair Contrast

Sälen med Grazette

 

Åhh min resa till Sälen har varit riktigt rolig. Jag har nu varit hemma ett litet tag och hunnit kollat igenom de bilder jag har tagit med kameran och mobilen. Kan säga att det blivit en och en annan selfie. Hehe men det är väl så det ska vara när man blir omstylad!?1 :)

 

Jag ska försöka skriva en liten summering av hur helgen har varit som kommer komma upp här på bloggen så snart jag har fixat den. Massa bilder kommer då också att publiceras :) Så länge kan ni se fler bilder på min instagram --> @modelfeliciao

Follow me

@modelfeliciao

 

Ska försöka uppdatera min Instagram från Sälen så mycket som möjligt. Så följ mig gärna där! :)

Packar

 

Så nu har jag packat inför resan till Sälen. Ska bara lägga ner det sista imorgon efter att jag har använt det sen bär det iväg. Vi kommer att åka vid kl. 7 imorgon så det blir att gå upp tidigt. Ska strax gå och lägga mig så att jag är pigg tills imorgon. Natti natti.

 

Modell i Sälen

 

På fredag åker jag till Sälen tillsammans med Lina och Therese. Jag har blivit bokad för tre visningar där som modell. Schemat för helgen har nu kommit upp och jag ser verkligen fram emot det. En helg i Sälen är ju inte helt fel samtidigt som jag ska vara modell. Kan det bli bättre!? :)

Rebecka Stålbarnd

Models Felicia Olsson (me) & Jummi Von Minji
Photographer Rebecka Stålbrand

estelle & thild

Samarbete

 

- Estelle & Thild - Fragrence Free Facial Cleancing Gel

- Estelle & Thild - Lily Micro Scrub

- Estelle & Thild - Lily Detox Mask

 

För ett tag sedan var jag hemma hos en sv mina systrar där jag fick bli lite ompysslad. Jag fick testa hennes rengöringsprodukter, scrub och mask från estelle & thild och jag blev helt kär i dem. Jag tycker det är svårt att hitta produkter som känns bra. Men med dessa så tycker jag att min hud blir åkterfuktad men inte fet, som jag kan bli av andra produkter. Huden känns också väldigt len och mjuk vilket jag gillar.

 

Jag har ända sedan tidigt tonår haft problem med min hud och jag har kännt att jag inte har hittat några produkter som passar min hud, men det känns det som att jag har gjort nu. Jag har dock inte använt dem så länge ännu, så kan egentligen inte säga allt för mycket. Men så de känns hittills så känns de väldigt bra.

 

Silver dress

Klänning - H&M

 

Igår blev det pizza och dricka hemma hos en kompis innan vi drog ut på krogen. Vi var på Jaguar och igår var AronChuba där, ni vet de som gjort I´m an Albatraoz låten. Jag kan faktiskt säga att jag var lite besviken på uppträdandet. Hade förväntat mig lite mer. Men det var roligt där ändå :)

Ikväll ska jag på utflyttningfest till en kompis som ska flytta till hus, så nu ska jag strax göra mig i ordning för kvällens festligheter. Det ska bli jätte kul och jag är super taggad för att åka dit. Har varit taggad för det här hela dagen :)

Insjö

Samarbete

 

Idag när jag kom hem så hade det kommit ett paket från Insjö. Har väntat på det paketet så blev jätte glad när jag såg att det hade kommit. Kommer visa er vad det är så snart jag ska börja använda det :)

Varför min frånvaro!

 

Jag vet att jag varit frånvarande ett tag från bloggen, men det har sina anledningar. Det har hänt en del omständigheter i familjen som gjort att jag inte har haft kraften och tiden till att blogga. Men jag hoppas på att det nu kommer gå framåt och att jag kommer få mer tid till bloggen men som ni säkert förstår så kommer familjen före bloggen.