FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Firande

Här är en liten bildbom från Alicia´s 21 årsfirande i fredags.

 

Quiltat

Älskar mitt nya iPhone-skal som jag köpte i torsdags. Jag vet inte vad det är med mig, men jag gillar verkligen det quiltade. Jag har det på massa saker nu, bland annat på ett par stövlar, en jacka, en väska, en plånbok och nu även på mitt skal till min iPhone. Jag tror dock inte att jag vill använda alla de sakerna samtidigt som tur är :)

 

Igår var jag och ett tjejgäng ute och åt mat på Frost, en restaurange/bar, för att fira Alicia som fyller 21 år på onsdag. Jag ska försöka lägga upp lite bilder från kvällen snart.

Checkered #2

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins

MAC Cosmetics

MAC, mitt nya favoritmärke!

Inne i Dubai Mall hittar man alla äffarer man kan tänka sig och när jag och Alicia var där så gick vi förbi MAC Cosmetics, så jag passade  på att köpa lite smink. Jag kan bara säga att jag älskar det nu när jag har använt det ett tag. Man behöver inte använda alls mycket foundation för att det ska täcka. Jag tar endast en jätteliten klick till hela ansiktet. Hur bra som helst!

ATTITUDE-STHLM & GRAZETTE

ATTITUDE-STHLM

Åh nu är det klart att jag ska vara med som modell på ATTITUDE-STHLM för Joe-Yves Asmar och L’ORÉAL PROFESSIONNEL. Det känns otroligt roligt att jag ska vara med där. När jag var där i november 2012 och kollade på visningarna så tänkte jag på hur kul det skulle vara att få gå som modell där, och det ska jag i år :) Kan knappt fatta det.

 

GRAZETTE

Inte nog med att jag ska vara med på ATTITUDE-STHLM nu i mars, så ska jag en och en halv vecka därefter vara modell för GRAZETTE.
Den visningen är dock här hemma i Karlstad, men det är faktiskt rätt skönt. Då slipper jag resa och jag får sova i min egen säng :) Inte för att jag inte gillar att resa, men man blir väldigt trött av att åka tåg/buss/bil.

Pink hair

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins

Fujairah

När jag och Alicia var i Dubai, så var vi inte bara inne i storstaden utan vi har även på andra sidan kusten på ett ställe som heter Fujairah som är en annan emirat i Förenade Arabemiraten. Vi var där i fyra nätter och bara tog det lungt. Enda gången vi lämnade hotellområdet var när vi gick över vägen till en liten kiosk/mack för att köpa chips och dricka. Så dagarna där spenderades på stranden eller vid poolen. Det var så skönt att bara slappa innan vi drog vidare in till Dubai.

En stor nyhet!

Jag har en nyhet jag måste berätta för er! Det är nämligen så att jag har fått en manager för mitt modellande. Det är helt sjukt och jag kan knappt fattade det själv. I början kommer han att hjälpa mig att bli mer hälsosam och träna på rätt sätt, för att sedan hjälpa mig att få fler modelljobb. Så nu börjar allvaret! Åhh jag är så glad just nu :)

Checkered

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins

 

Time for photoshoot

Om en liten stund ska jag åka iväg till Sunne för att stå modell åt en kollega som pluggar där. Det ska bli kul att se vad det här blir. De har ett grupparbete och så jag fattade det som så kommer den bästa gruppen visa upp bilderna för polisen och sedan eventuellt få dessa publicerade. Så jag hoppas verkligen att de vinner :)

23:25

Änligen har vi kommit en bit på väg med att välja ut bilder från min och Alicia´s resa i Dubai. Vi har nu gått igenom alla bilder från Fujairah. Däremot har vi alla bilder från Dubai kvar, men det tar vi någon annan dag :)

Red Rose

 

Play with my hair

På fredag ska jag vara modell i Sunne så idag började jag förbereda lite saker inför det. När jag ändå var inne i den stämningen för fotografering, så plockade jag fram kameran och stativet och började knäppa några bilder.  Självporträtt är något jag alltid har haft svårt för, men det gäller väl bara att börja öva. Så fler självportätt kommer att komma framöver :)

Wow, kolla in denna!

Kolla in den här bilden som fina Jessica Bjelk har gjort! Jag blev jätte glad när jag såg denna på instagram. Tusen tack Jessica :) På instagram heter hon @essibjelk

 

Orginal bilden

Wohooo!

Vet ni vad...
...vi har en nyhet till er.


 

Vi...

 ...har...

 


...vunnit...

 


...titeln "Årets Entreprenörskap" för vårt evenemang FOTA med OSS.


"YES!!!!"

 

 

Vi är jätteglada och tacksamma.

 

 

Tack UNO!!! Fler projekt kommer vi definitivt göra framöver!

 

 

I love shoes

Vad ska jag säga, ytterligare 3 par skor flyttar in i skohyllan...

Jag är ju inte jätte förvånad över att jag köpte skor när jag var i Dubai. Jag vet inte vad det är med mig, men jag älskar skor. Det är något man inte kan ha för många av. Jag köpte tre par skor i Dubai och här ovan kan ni se två av dem :) Jag köpte även två väskor, bikini, kjolar och en klänning.

 

Bjudna på middag...

Förra helgen fick jag och Lina en inbjudan från Uno där de bjöd in oss på middag samt prisutdelning. Detta för att vi hade vår fototräff FOTA med OSS  där. Alla som har haft något event eller liknande under 2013 har blivit bjudna på denna middag. Jag tycker verkligen att det är jätte kul att Uno gör detta och jag ser fram emot imorgon :)

Ny header

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins

Dubai

Jag har nu varit hemma i två veckor efter min och Alicia´s resa till Dubai och jag längtar verkligen tillbaka. Tillbaka till värmen och känslan av att man inte behöver tänka på något mer än att bara njuta av dagen. Jag och Alicia ska träffas någon dag snart och gå igenom alla bilder från resan, så snart kommer det komma massa bilder :)

Flowers in my hair

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins