FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Mina hårborstar

1 Tangle Teezer // 2 Wet Brush // 3 Svinborste // 4 & 5 Rundborste

 

Tänkte skriva om mina olika borstar som jag använder. Kan erkänna att det går lite i periorder vilken borste jag använder och en borste som har hängt med länge är den i mitten, nr. 3, svinborsten. Det är verkligen min favorit som jag skulle ha svårt att klara mig utan.

Detta är ett urplock av de borstar jag änvänder för tillfället.

 

1: Tangle Teezer

En utredningsborste som ni säkert känner till då den snabbt blev väldigt populär. Perfekt om man har peruk, löshår eller långt håt. Så klart kan man använda den även om man har kort hår.

 

2: Wet Brush

Liten och smidig borste som jag har med mig i väskan. Jag tycker även att den är bekväm att hålla i och den reder ut håret bra. Läs mer om den i ett inlägg jag skrivit tidigare HÄR

 

3: Svinborste

Åh min favoritborste. Varför är det min favortit då? Jag tycker den reder ut tovarna riktigt bra, den är skonsam mot håret och det känns bra mot hårbotten. Denna minskar även elektriskt hår. Jag har testat otroligt många borstar genom åren men jag går alltid tilbaka till denna. Kan verkligen säga att den håller riktigt bra. Den är dock lite dyrare än andra borstar men det är lätt värt att lägga de extra kronorna.

 

4 & 5 Rundborstar

Rundborstar är något jag använder när jag fönar mitt hår. Jag tycket att man skapar fin volym och form med hjälp av dessa. Det finns massa olika storlekar på rundborstar för att man ska kunna anpassa det efter hårets längd och viken volym och form man vill ha.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas