FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

2014 - Del I

 

Januari

I början av januari gick stora delen åt till nedräkning för min och Alicia´s resa till Dubai. Vi åkte den 16 januari och kom hem på natten den 23 januari. En resa som jag sent kommer att glömma.

 

Se mer från januari HÄR

 

Februari

Alicia fyllde 21 och det blev så klart fest. Jag och Lina hade en fotografering under LIVE sändning. Något som var helt nytt för oss, vilket var jätte kul. Jag och Lina vann tilteln "Årets Entreprenör" på UNO på grund av vårt projekt FOTA med OSS. Jag blev också avmålad av Jessica Bjelk. I februari blev det också klart att jag skulle vara med som modell på ATTITUDE-STHLM för Joe-Yves Asmar och L’ORÉAL PROFESSIONNEL. Det blev också klart att jag skulle gå modell på en visning för GRAZETTE i Karlstad.

 

Se mer från februari HÄR

 

 

Mars

Var modell på ATTITUDE-STHLM för Joe-Yves Asmar och L’ORÉAL PROFESSIONNEL. Den största visningen jag har gått på. Lina var med så det blev även en del fotande på hotellet, bland annat i en hiss. Kort efter det var jag modell igen i Karlstad för GRAZETTE. Scott min brorson var här och jag hade med honom på Barnmässan i Karlstad. I mars blev det även klart att jag skulle gå modell på Frisörbåten för Joe-Yves Asmar.

 

Se mer från mars HÄR

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas