FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

2014 - Del I

 

Januari

I början av januari gick stora delen åt till nedräkning för min och Alicia´s resa till Dubai. Vi åkte den 16 januari och kom hem på natten den 23 januari. En resa som jag sent kommer att glömma.

 

Se mer från januari HÄR

 

Februari

Alicia fyllde 21 och det blev så klart fest. Jag och Lina hade en fotografering under LIVE sändning. Något som var helt nytt för oss, vilket var jätte kul. Jag och Lina vann tilteln "Årets Entreprenör" på UNO på grund av vårt projekt FOTA med OSS. Jag blev också avmålad av Jessica Bjelk. I februari blev det också klart att jag skulle vara med som modell på ATTITUDE-STHLM för Joe-Yves Asmar och L’ORÉAL PROFESSIONNEL. Det blev också klart att jag skulle gå modell på en visning för GRAZETTE i Karlstad.

 

Se mer från februari HÄR

 

 

Mars

Var modell på ATTITUDE-STHLM för Joe-Yves Asmar och L’ORÉAL PROFESSIONNEL. Den största visningen jag har gått på. Lina var med så det blev även en del fotande på hotellet, bland annat i en hiss. Kort efter det var jag modell igen i Karlstad för GRAZETTE. Scott min brorson var här och jag hade med honom på Barnmässan i Karlstad. I mars blev det även klart att jag skulle gå modell på Frisörbåten för Joe-Yves Asmar.

 

Se mer från mars HÄR

Snow

Foton från idag - Sista dagen på året!

Snart 2015

 

Allt julfirande är nu över och det är snart dags för nästa firande - NYÅR! I år kommer jag att fira in det nya året tillsammans med flera vänner och kollegor från mitt jobb. Det ska bli riktigt kul och jag ser fram emot att fira in det nya året tillsammans med dom :)

Jul x2

 

Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra jul. Igår firade jag julen tillsammans med mamma och pappa och idag kommer några av mina syskon hem för att fira. Det har varit så några år nu, att vi firar en liten jul på julafton och mer ordentligt på juldagen. Nu ska jag börja göra mig i ordning för dagens julfirande.

God Jul!

Uppesittarkväll

 

Jag har nyligen kommit hem efter jobbet, har hunnit äta lite och är nu nyduschad. Snart är det dags för årets uppesittarkväll med BingoLotto spel. Vi får se om det blir någon vinst i år. Ha en trevlig kväll! :)

Julklappar till mig själv

Kjol - VILA // BH - H&M // Väska - Scorett

Helt sjukt

 

Helt sjukt att det är jul nästa vecka. Jag är inte alls i julstämning än och jag har fortfarande julklappar kvar att köpa. Får nog ta och gå på stan en sväng under helgen och se om jag hittar några. Men det ska bli riktigt skönt med lite julledigt så att man kan komma tillbaka till jobbet med nya krafter.

Julklappsutdelning på A

 

Idag hade vi julklappsutdelning på jobbet och varje år ska man köpa en julklapp för ca 50kr som ska börja på en viss bokstav. I år hade vi bokstaven "A" och jag köpte massa blandade saker på "A". Jag fick en Alarmklocka i julklapp, som två på jobbet hade köpt. Men årets julklapp var nog andå After Eight och Aladdin Chokladask som flera på jobbet hade köpt.

 

I julklappen jag köpte:

- Apelsin

- Annanas

- Apelsin & Choklad Glögg

- Apelsinkrokant Choklad

- AKO kolor

GLOSSYBOX - Grazette of Sweden

 

Idag fick jag ett meddelande på facebook från en gammal klasskompis som skickade denna bild till mig. Hon hade fått ett mail från GLOSSYBOX där jag var med på bilden :) Jättekul att GLOSSYBOX har använt en bild på mig :)

London Here We Come

 

Ville bara tala om att resan till London är bokad och i mars åker jag och min kompis Bella dit på en shoppingresa. Det ska bli så himla kul och jag längtar såååå!!!

Smyckestatueringar

Diva Tattoos - Hair Contrast

 

När jag var modell i Sälen så var ett företag där som hade smyckestatueringar som vi modeller skulle ha på oss på den sista visningen. Jag fick också med mig några hem som jag har användt några gånger nu. De sitter kvar i ca 3-5 dagar och de är jätte lätta att ta bort om man inte vill ha dem kvar. Det är verkligen ett roligt alternativ istället för smycken :)

Den lilla svarta

Klänning - BikBok // Bälte - H&M // Hårsmycke - Glitter // Smyckes Tattoo - Hair Contrast/Diva Tattoos

15 % rabatt

 

Fick idag ett mail om att Beauty The You Way har 15 % rabatt på alla produkter till ordinarie pris så jag klickade in där direkt och la en ny beställning på Estelle & Thild produkter. Har fortfarande kvar rätt mycket i de jag redan har men eftersom att det var 15 % rabatt så kunde jag inte motstå det.

 

Rabattkoden är: Blogfame15

Gäller till: 10 december 2014

Hair donut

 

Här är några bilder på gårdagens frisyr. Donut med ett hårsmycke från Glitter.

My Wishlist

 

1. HHSimonsen ROD CURLING IRON VS4

2. Scrub-vantar

3. Real Techniques Sminkborstar

4. LACY CHAMPAGNE

5. Canon EF 50mm/1.4 USM

6. Xlash Ögonfransserum

Håraccessoarer helt gratis

Håraccessoarer - Glitter

 

Idag var jag på stan en sväng med en kompis och vi gick in på Glitter och kikade lite. Hittade två håraccessoarer som jag gillade och min kompis Isabella hade en rabattkod där som jag fick använda. Sen hade jag även ett fullt stämpelkort där så det slutade med att jag fick dessa två accessoarer gratis. Hur bra som helst, det tackar man inte nej till :) Funderar på att använda en av dem på lördag när jag ska ut på julbord med jobbet.

Ser fram emot lördag

Klänning - BikBok // Halsband - GinaTricot // Skärp - H&M

 

Ser fram emot julbordet med jobbet på lördag, det ska bli supermysigt. Dock är jag inte jätte förtjust i julmat men det ska bli kul att hitta på något med arbetskollegorna :)

Mina hårborstar

1 Tangle Teezer // 2 Wet Brush // 3 Svinborste // 4 & 5 Rundborste

 

Tänkte skriva om mina olika borstar som jag använder. Kan erkänna att det går lite i periorder vilken borste jag använder och en borste som har hängt med länge är den i mitten, nr. 3, svinborsten. Det är verkligen min favorit som jag skulle ha svårt att klara mig utan.

Detta är ett urplock av de borstar jag änvänder för tillfället.

 

1: Tangle Teezer

En utredningsborste som ni säkert känner till då den snabbt blev väldigt populär. Perfekt om man har peruk, löshår eller långt håt. Så klart kan man använda den även om man har kort hår.

 

2: Wet Brush

Liten och smidig borste som jag har med mig i väskan. Jag tycker även att den är bekväm att hålla i och den reder ut håret bra. Läs mer om den i ett inlägg jag skrivit tidigare HÄR

 

3: Svinborste

Åh min favoritborste. Varför är det min favortit då? Jag tycker den reder ut tovarna riktigt bra, den är skonsam mot håret och det känns bra mot hårbotten. Denna minskar även elektriskt hår. Jag har testat otroligt många borstar genom åren men jag går alltid tilbaka till denna. Kan verkligen säga att den håller riktigt bra. Den är dock lite dyrare än andra borstar men det är lätt värt att lägga de extra kronorna.

 

4 & 5 Rundborstar

Rundborstar är något jag använder när jag fönar mitt hår. Jag tycket att man skapar fin volym och form med hjälp av dessa. Det finns massa olika storlekar på rundborstar för att man ska kunna anpassa det efter hårets längd och viken volym och form man vill ha.

1 December

Bilder från Sälen

 

Ja nu har vi kommit in i december månad och det närmar sig jul. Fick lite julkänslor när jag var i Sälen där det var massa snö. Lite synd att det inte blivit någon snö här ännu men man får hoppas på att det kommer lite innan jul. Tycker att det blir mycket mer julstämning då.