FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Vet inte vad som har hänt

Bild från Dubai

 

Nu var det väldigt länge sedan jag bloggade och jag vet inte riktigt varför. Har inte riktigt haft någon inspiration och de senaste dagarna har jag varit så sjukt trött efter jobbet. Har egentligen inte så mycket att säga nu heller, men kände bara att det var dags för ett litet inlägg. Förhoppningsvis kommer jag att få lite mer inspiration snart så att bloggen blir uppdaterad som vanligt igen :)

YOU DRESS ME

Man kan väl inte få för många....eller?

 

Igår slutade jag lite tidigare från jobbet och passade då på att städa i mitt rum och tog ut de skor jag har i mitt rum för att damma hyllorna de står i. Oh jäklar vad skor jag har egentligen. Jag hade 30 par skor bara i mitt rum och kan även tillägga att det bara är en liten del av alla skor jag har. Jag har betydligt mycket mer skor i min garderob som är i ett annat rum. Men man kan väl inte få för många par skor?.. Eller?

Efter att jag hade städat klart valde jag att ta bort lite skor från mitt rum så nu har jag "bara" 20 par skor framme i mitt rum ;) Måste ta och rensa lite i min garderob någon dag också, men det får bli senare :)

 

P.S. Vi renoverar i hallen.

YOU DRESS ME

Två bilder från min och Lina´s första fotografering till vårt projekt You-Dress-Me.

Tortilla-Toast

 

Idag orkade jag inte laga någon mat så gjorde tortilla-toast istället. Det blev supergott och idag hade jag i salladslök också. Vanligtvis brukar jag bara köra på ost och skinka i toasten. Detta är så sjukt lätt att göra och det går fort och man blir mätt på det. Perfekt när man inte orkar stå och laga mat i en evighet :) Jag brukar ha lite sallad och mangorajasås till men man kan ta vilken sås som helst. Tror det mesta passar till:)

Bilder - Familjehelg Del 2 & första arbetsdagen

 

Då är första arbetsdagen efter semestern avklarad. Kan medge att jag hade lite smått ångest igår men samtidigt känns det bra att komma tillbaka till vardagen och ha lite rutiner igen. Det var även kul att få träffa kollegorna igen och det var inte så jobbigt som jag hade förväntat mig att det skulle vara. Som tur är trivs jag väldigt bra på mitt jobb.

Grazette Of Sweden

 

En liten tydligare bild från plåtningen med Grazette Of Sweden!

Är även med på deras hemsida. Klicka på länken ovan och gå in på fliken "XL" så får ni se några bilder.

Bara älskar att få paket!

 

Åh jag bara älskar att få paket! Idag kom budkillen hem till mig med ett paket från Sheinside med 5 underbara klänningar. Jag väntar förfarande dock på en klänning men den kommer senare. Jag ska försöka ta lite bätte bilder på alla klänningarna så att ni får se dem :) Men nu måste jag sticka iväg och handla lite inför ikväll.

XL Concept - Grazette of Sweden

 

Nu har även behind the scenes videon från plåtningen med Grazette Of Sweden släppts. Den som Lina filmade. Tycker det är så himla kul att titta på denna nu i efterhand :)

YOU DRESS ME

Nu kommer en del av bilderna som jag och Lina fotade i onsdag för vårt foto&modell-projekt You-Dress-Me. Det blev så sjukt många bra bilder från den plåtningen och fler bilder kommer att komma upp senare :) Vi fotade tills att solen gick ner och i slutet av denna fotografering blev det många bra motljusbilder i solnedgången. De får ni verkligen inte missa!

Följ oss på Instagram för att få uppdatering av bilderna före bloggen + lite behind the scenes -> @You.Dress.Me

 

Här kommer lite fler bilder!

Model Felicia Olsson
Photographer, styling & edit Lina Flodins
Location Karlstad Airport, Sweden

 

Läs mer om projektet HÄR

XL Concept

 

Ni vet igår när jag skrev att jag var så glad? Det var för att mamma kom hem igår från konferencen med Grazette och hon hade med sig katalogen och broschyrerna som jag har blivit publicerad i. Ni vet de bilder som fotades när jag var i Göteborg i april? De har äntligen släppts och blivit publicerade och kommer snart komma ut till salonger som säljer Grazette Of Sweden´s produkter. Vilket är i 15 länder. Åh jag är verkligen glad nu :)


Ni kan se behind the scenes bilderna HÄR!

Är så sjukt glad nu!

 

Wiii är så sjukt glad just nu! Jag berättar och visar mer om det imorgon :D