FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

City fashion

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins

 

RUNWAY - Angelica Blick

 

När Lina och jag var i Göteborg nu i helgen så släpptes Angelica Blick´s kollektion för Bik Bok och vi ville så klart dit. Och jag kan säga det, vissa saker tog slut på en gång. Jag fick inte tag i allt jag ville ha men jag fick i alla fall några saker. Bland annat dessa skor, och som ni vet så är ju jag helt toktig i skor. Så varför ska det inte stå ett par skor från Angelicas kollektion i min skohylla?

Jag hann även få tag på en vit body och ett par svarta byxor som jag ville ha. Jag ville dock ha body:n i svart och en klänning, men de tog slut i min storlek. Men, men det är inte så mycket att göra åt det. Det kan ju hända att de får in lite till från hennes kollektion.

 

Sunglasses

Models Felicia Olsson & Jummi Von Minji
Photographer Lina Flodins

Grazette Of Sweden

 

Som ni vet så var jag i Göteborg i helgen och gjorde ett jobb åt Grazette Of Sweden. Det var super roligt och nu väntar jag spänt på att få se de slutliga bilderna. Dock kommer det ta ett tag innan de släpps, men när de är väl är ute så kommer de publiceras i 15 länder :)

 

De underbara couture klänningarna som vi hade på plåtningen kom från Wilhja och några klänningar därifrån kan man faktiskt köpa på Nelly. Vi hade inte bara kläder därifrån, utan även blommiga söta klänningar från Raglady by TARA.

Linda Beronius från Grazette Of Sweden stylade mitt hår och Robin Werner från Peggy Sage sminkade.

FOTA med OSS - Göteborg 26 april 2014

 

Fototräff i Göteborg - FOTA med OSS

Nu har jag kommit hem, hunnit packat upp min lite för överfulla resväska, duschat och ätit lite kvällsmat. Det har varit två riktikt roliga dagar i Göteborg och idag hade jag och Lina vår fototräff FOTA med OSS. Det var väldigt kul att det var så många som kom på vår träff. Vi hade tänkt att det skulle bli en "miniträff" men det blev lite mer än så och det tycker jag bara var kul. Det var en riktigt rolig dag med stålande solsken och glada människor. Det ska bli så kul att få se allas bilder från träffen :)

Ett stort tack till modellerna Jenny, Therese, Jummi, makeupartisten Annica och såklart våra sponsorer Grazette of Sweden och Ztory.

Göteborg

Nu ligger jag och Lina i sängen på hotellet med ansiktsmask som snart ska ryckas av. Vi får se om den gör så ont som jag har hört att det ska göra.

Imorgon blir det att gå upp tidigt och äta hotellfrukost. Efter frukosten så kommer Linda Beronius att förbereda mitt hår inför plåtningen. Sen åker vi iväg till studion där jag kommer att bli sminkad och sen är det dags. Gaah, kan inte fatta det, det är imorgon som jag ska plåtas. Det ska bli så kul :D Nej, nu ska jag rycka av ansiktsmasken och sen sova. Godnatt på er!

Packar

 

Jag har nu börjat att packa inför morgondagens resa. Kan inte fatta att jag och Lina åker till Göteborg imorgon kväll. Jag är glad över att vi åker imorgon kväll istället för på fredag morgon, för nu slipper vi gå upp så tidigt + att vi får sova på hotell en extra natt. Hur nice är inte det? Ska bli så gott med hotellfrukost :) Jag vet inte varför, men jag tycker alltid att det är lika svårt att packa, oavsett vart jag ska eller hur länge jag ska vara borta. Det är lika jobbigt för jag tycket att det är så svårt att välja ut kläder så det slutar alltid med att jag har med för mycket packning. Men hellre för mycket än för lite. Jag har i alla fall kommit en bit på väg, så jag hoppas på att vara klar snart :) Det sista packar jag imorgon direkt efter jobbet. Sen åker vi :)

Börjar bli nervös

Modell: Felicia Olsson
Hår:
Linda Beronius
Make-Up: Robin Werner
Fotograf: Lina Flodins

 

Det är inte så vanligt att jag blir nervös, men nu börjar jag bli det. Men det kan bero på att jag ska till Göteborg för en stor plåtning nu på fredag. Det här blir nog det största fotojobbet jag har gjort, så det ska bli otroligt roligt men samtidigt lite pirrigt. Jag vill ju verkligen att det ska bli bra för bilderna kommer att publiceras i 15 länder. Jag fattar det inte, 15 länder! Det känns fortfarande lite overkligt.

Sparkly Dress

Model Felicia Olsson
Hair Joe-Yves Asmar
Photographer Lina Flodins

Känns som sommar!

 

Riktigt sommarväder!

Den här påskhelgen har det verkligen varit helt underbart väder, riktig sommarvärme har det varit. Vi har grillat för första gången i år och jag har gått runt på baksidan i bara bikini. Hur skönt som helst och jag har till och med fått lite färg.

 

Pappa har tagit av plåtarna från poolen, men än är det alldeles för kallt för att bada. Det är bara 9°C i vattnet så vi får nog vänta ett tag till innan man kan bada.

Sista lediga dagen..


Idag är det sista lediga dagen för denna påsken. Min helg har varit riktigt bra och jag kan säga att jag faktiskt har sovit största delen av ledigheten. Men det var lite det som var min tanke för jag behövde verkligen sova ordentligt.

I fredags blev det dock utgång med Bella och på Jaguar (nattklubben) så mötte vi upp lite fler kompisar. Det var verkligen super roligt och det var ett tag sedan jag var ute och festade på Jaguar och hade så kul som jag hade i fredags. Så det blev en lyckad kväll.

Stairs

Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins

Rengöra sminkborstarna

Tvättat sminkborstarna!

Jag är ganska dålig på att komma ihåg att tvätta mina sminkborstar. Något man verkligen borde göra lite oftare, så jag har nu tänk att jag ska försöka tvätta dom i alla fall en gång i veckan. Det bästa sättet för mig att komma ihåg att göra vissa saker är att ha bestämda dagar när jag gör vissa saker. Då vet jag att till exempel, idag är det torsdag och då ska göra rent mina sminkborstar. Så att man får in en rutin på det. Men sen är det ju alltis så att det kan komma upp andra saker som gör att man inte hinner, men man vet i alla fall att man ska göra det.

 

När jag tvättar mina sminkborstar så brukar jag använda det schampoo:t som jag använder när jag tvättar mitt hår. Ibland händer det även att jag sprayar på med en spray som är till för sminkborstar. Dock tycker jag inte att de blir lika rena då, så det blir oftast att jag tar shampoo. Sprayen använder jag oftast om jag vill göra en snabbrengring på dem.

torsdag

 

Idag kommer det bli en riktigt "pyssla om mig själv" dag. Jag ska snart iväg och vaxa mig och efter det ska jag färga och klippa håret, så att jag är redo för nästa veckas fotojobb åt Grazette of Sweden. I samband med att jag är i Göteborg på fotojobb så kommer ju jag och Lina att ha en fototräff där. Så det blir två flugor i en smäll.

22:12

Model Felicia Olsson
Hair Joe-Yves Asmar
Photographer Lina Flodins

Planering

Modell: Felicia Olsson
Hår:
Linda Beronius
Make-Up: Robin Werner
Fotograf: Lina Flodins

 

Planering på gång

Om en liten stund ska jag träffa Lina och då ska vi sätta oss ned och planera mer inför vår fototräff i Göteborg. Vi ska även maila till alla som har anmält sig. Det ska bli så kul att hålla i en fototräff igen :)

 

Påminnelse - Anmäl dig till fototräffen!

 

 

 

Anmäl dig till en fototräff i Göteborg


Nu är det bestämt! Lördagen den 26 april 13:00 möts vi upp i centrala Göteborg där ni får fotografera mig i stadsmiljö, med tips och råd från Lina. Ni har även chans att ställa frågor till oss. Träffen kommer att pågå i 2-3 timmar. Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till oss där ni skriver att ni kommer. Vi kommer sedan återkomma på mejl till er om om exakt plats. In på fotamedoss.se och bläddra längst ner på sidan för att anmäla er.


♥ Hemsidan
♥ Facebook
♥ Instagram


Vanliga frågor
Är det gratis? - Japp
Någon åldersgräns? - Nej, alla åldrar är välkomna!
Behöver man kunna kamerainställningar? - Nej, men helst ha lite koll.
Får jag ta med min kompis som inte är fotointresserad? - Vi kan inte säga att du absolut inte får det, men vi ser gärna bara fotointresserade på träffen då den är speciell. Det är bra om man har ett intresse för fotografering och viljan att utvecklas :)

A lot of selfies

 

På min resa på Cinderella båten nu i helgen, eller ja, söndag till måndag så blev det väldigt många selfies tagna. Jag åkte till Stockholm i lördags och sov där en natt, sen klev vi på båten på söndag eftermiddag och kom hem på måndag eftermiddag. Jag kan verkligen säga att jag har haft en riktigt lyckad resa. Jag har haft det super roligt och träffat massa nya människor och även en de bekanta sedan tidigare. Modellandet gick jätte bra och jag känner mig nöjd med min insats. Det som var skönt var att vi hade visningen på söndagkväll vid kl.22 och sen efter visningen var vi helt fria. Så jag kan säga att det blev fest hela natten. Nattklubben stängde vid 4, men det var inte slut där. Vi fortsatte festa i ett konferensrum tillsamman med Hoffamaestro och deras team. Så jag tror att jag kom i säng vid 6-7 på morgonen. Så när vi gick och la oss, var det massa modeller, stylister både hår och makeup, som gick upp och skulle förberedas inför måndagens visningar. Det som även var skönt med att vi hade visningen på söndag var att vi fick kolla på de andras visningar. 

 

In the city

Model Felicia Olsson
Hair Joe-Yves Asmar
Photographer Lina Flodins

I did it again..

 

 

Jag gjorde det igen..

Jag har köpt ett par skor, igen. Jag vet inte vad det är med mig, men nästan varje gång jag shoppar så kommer jag hem med ett par nya skor och då oftast klackar. Men jag kan inte hjälpa det, jag gillar verkligen klackskor och dessa var rikstigt sköna att gå i.

Jag hade ett par liknande dessa en gång tidigare men de gick tyvårr i sönder, hela sulan lossnade på ena skon. Det var faktiskt då när jag var på kryssning senast, för ca 1 år sedan. Jag dansade på nattklubben på båten och en fotograf som jag känner lyfte upp mig och skulle snurra runt mig och just då släpper hela sulan. Så min ena klacksko blev som en platt sko. Som tur var så hade jag med mig extra skor på den resan så jag kunde bara springa till hytten och byta skor och sen fortsätta festen.

Fototräff i Göteborg

 

Anmäl dig till en fototräff i Göteborg


Nu är det bestämt! Lördagen den 26 april 13:00 möts vi upp i centrala Göteborg där ni får fotografera mig i stadsmiljö, med tips och råd från Lina. Ni har även chans att ställa frågor till oss. Träffen kommer att pågå i 2-3 timmar. Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till oss där ni skriver att ni kommer. Vi kommer sedan återkomma på mejl till er om om exakt plats. In på fotamedoss.se och bläddra längst ner på sidan för att anmäla er.


♥ Hemsidan
♥ Facebook
♥ Instagram


Vanliga frågor
Är det gratis? - Japp
Någon åldersgräns? - Nej, alla åldrar är välkomna!
Behöver man kunna kamerainställningar? - Nej, men helst ha lite koll.
Får jag ta med min kompis som inte är fotointresserad? - Vi kan inte säga att du absolut inte får det, men vi ser gärna bara fotointresserade på träffen då den är speciell. Det är bra om man har ett intresse för fotografering och viljan att utvecklas :)

Pink flowers in my hair

 

Jag vill så gärna åka utomands igen. Det var så himla härligt när jag och Alicia var i Dubai. Och Dubai är verkligen ett ställa jag vill åka till igen. Däremot har jag och mina kompisar börjat prata om att resa igen till hösten men vart vet vi inte riktigt än. Men ett krav är att det ska vara varmt i det landet när vi åker, i alla fall varmare än i Sverige eller som en bra svensk sommar. På tal om sommar, nu är det inte alls lång tid kvar till vi har sommar här i Sverige. Men det är fortfarande lite kyligt på nätterna men på dagarna är det helt underbart när solen skiner. Längtar tills att man kan gå ute med bara ben utan att frysa.

Packat och klart

 

1 timme kvar..

Nu är det inte alls lång tid kvar tills att jag sitter på tåget på väg mot Stockholm. Sedan imorgon stiger vi på båten som jag fortfarende inte vet helt vart den åker. Jag tror att den åker till Åland men jag är inte helt säker än, men det återstår att se. Jag hoppas att jag får rada på exakt vart den ska idag eller imorgon. Fast egentligen så spelar det inte så stor roll med tanke på att vi ska vara på båten hela tiden.

Åker imorgon!

Modell: Felicia Olsson
Hår:
Linda Beronius
Make-Up: Robin Werner
Fotograf: Lina Flodins

 

Nu på kvällen har jag ängnat mig åt att packa och imorgon bitti lägger jag ned det sista och sen tar jag tåget mot Stockholm. När jag kommer fram måste jag skynda min till salongen och få mitt hår förberett inför söndagens visning som kommer vara på en kryssning. Wii det komemr bli så kul!!!

Jag vet inte riktigt än vilka andra modeller som kommer att vara med men på ett sätt är det lite kul att inte veta, det blir lite som en överraskning om man känner någon eller inte. Jag känner ju i alla fall Joe-Yves vid det här laget så det känns bra. Sen vet jag några andra som ska vara med på båten, men då som gäster så de kommer att kolla på visninegn jag ska gå på. Så de kommer jag troligen att stöta på sen efter visningen eller under måndagen.

Nej nu blir det att fortsätta med förberedelserna inför imorgon. Måste ju lägga mig i tid ikväll så att jag är utvilad tills imorgon.

 

Shopping & bio

Tröja - Gina Tricot / Trenchcoat - H&M / Skor - Scorett / Halsband - Gina Tricot

 

Det blev visst lite mer shopping än vad jag hade väntat mig igår när jag var på stan. Jag skulle ha ett par skor var det tänk från början, men som alltid när man inte ska ha något så hittar man massa fina saker. Jag köpte även en svart bikiniöverdel från H&M, som blir perfekt till sommaren.

 

Igår skrev även Lina till mig och frågade om jag ville med på bio då hon hade biljetter till förhandpremiären av filmen 10.000 timmar, en svensk komedi. Självklart ville jag det, jag var ju ändå ledig igår. Jag tyckte faktiskt att filmen var rätt rolig och det var kul att gå på bio igen, det var verkligen länge sedan sist.