FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

20 år

Hipp hipp hurra till mig! Idag fyller jag 20 år. Kan inte fatta det, nu är jag inte liten längre.

Min dag har varit jätte bra och den började med att jag fick fruksot på sängen av mamma. Fick även pengar utan henne och pappa. På morgonmötet på jobbet blev jag firad och fick presenter från arbetskollegorna och lite senare på dagen firades det även med tårta. Nu har jag precis kommit hem efter en supermysig kväll på retaurang med mamma och två av mina syskon samt en partner. På lördag kommer även fler av mina släktningar hit för att fira min födelsedag. Ska bli så kul :)

Någon dag till veckan kommer jag visa det jag har fått i present :)

Fototräff

Lite fler bilder från igår när jag och Lina hade möte angående vår fototräff. Det ska bli så kul att hålla i ett event som det här.

Planering

Nu har jag och Lina bestämt datum för fototräffen som vi ska här i Karlstad. Datumet blir 27 oktober och till helgen tänkte vi gå ut med info om träffen och hur man anmäler sig. Så missa inte det! :)

Photo: Björn Lindberg

Model Felicia Olsson
Makeup Sara Hempel
Photographer Björn Lindberg

Old pictures

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins
Tittade igenom lite gamla bilder och hittade bland annat dessa. Ser ni vad långt hår jag hade? Jag saknar verkligen det, så nu gäller det att börja spara ut.

Hejdå sommaren, välkommen hösten!

Man känner verkligen att hösten är här och att det börjar bli kallt. Jag vill inte riktigt inse det, men det är bara att gilla läget. Men den här sommaren har verkligen varit en bra sommar med bra väder och mycket roligt som har hänt. Hoppas på att få en lika bra höst och vinter.

Nu under hösten har jag en hel del saker på gång. Först och främst så kan jag nämna att om exakt en vecka så fyller jag 20 år. Helt sjukt! Under hösten har jag även flera kompisar som fyller år, så det kommer bli många firanden framöver. Sen så har jag och Lina planerat en fototräff i Oktober som kräver rätt mycket arbete. Efter det är det dags för ett modelljobb i Stockholm som ska bli väldigt roligt. Inte nog med det, så har jag ju ett helttidsjobb att sköta, där det också är massa på gång. Så jag har en händelserik höst att se fram emot.

Instagram - @aicifelicia

Red lips

Model Felicia Olsson
Makeup Sara Hempel
Photographer Björn Lindberg

Modelljobb

I fredags var jag iväg till Munkfors på ett modelljobb med en ny fotograf. Det var en helt annan typ av fotografering än det jag är van vid så det var kul att testa på något nytt.

Kickoff

För snart två veckor sedan hade vi Kickoff med jobbet som var hur kul som helst. Vi började med femkamp och värt att nämna är att mitt lag vann, hehe :) Efter femkampen så åkte vi hem till chefen och åt mat och tårta och mest satt och pratade. Hur mysigt som helst. Jag uppskattar verkligen att vi hittar på saker tillsammans utanför jobbet och det kommer att bli feler liknande tillfällen. Vi har redan pratat på bowling som en grej innan julbordet, så det ska bli riktigt kul:)

Hair

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins

Oslo

I helgen åkte jag och min syster till Oslo för att överraska vår bror som har fylt 30 år. Det var verkligen en lyckad helg och brorsan blev riktigt glad över festen som hade blivit fixad utan hans vetskap.

Into the dark

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins

Fototräff i Karlstad?

Efter jobbet idag var jag och Lina på UNO för att planera en kommande fototräff som vi tänkte ha i slutet av oktoberVi har tänkt anordna en inspirerande träff för foto intresserade där ni får se hur jag och Lina jobbar tillsammans, samt få testa fotografera själva + några hemliga saker!


Ni som är intresserade av att vara med - Gå in på Lina´s blogg och kommentera HÄR!

Why?

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins
Vaför måste det vara så svårt? Varför kan man inte spola fram tiden? Varför känner jag såhär? Varför?