FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Nya skor & LOKA Pepparkaka

Nu har jag äntligen köpt ett par nya träningskor. Nu för tiden anväder jag nästan bara träningskor, det är så himla skönt att gå i till skillnad från klackskor. Mina gamla har blivit lite slitna, så det var verkligen på tiden att införskaffa ett par nya.

På tal om något helt annat, har ni provat nya LOKA Pepparkaka?
Jag gillar den faktiskt, men det känns lite konstigt att dricka pepparkaka. LOKA var med och sponsrade min och Lina´s fototräff FOTA med OSS och det blev några över, så nu dricker jag den hela tiden.

Läs fototidningen Kamera & Bild

En liten present till alla bloggläsare ♥
Under min och Lina´s fototräff FOTA med OSS var fototidningen Kamera & Bild med och sponsrade och erbjöd deltagarna att få läsa tre nummer av tidningen gratis. Nu ger vi alla våra läsare möjligheten att kunna få ta del av erbjudandet. En liten tröst till er som inte fick någon plats under eventet.

Gå in på den här länken -> kamerabild.se/fototraff <- och fyll i alla fält.
Kampanjkod: kobgillarftGlöm inte att spana runt på Kamera & Bild's hemsida. De har några intressanta filmer att se och flera artiklar att läsa.

Välkomsvideo

För alla er som inte var med på träffen, och så klart ni som var med, här är en video som vi visade i början av träffen. Enjoy!!

FOTA med OSS

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins
Makeup Isabelle Persson
Här kommer några bilder från gårdagens fototräff - FOTA med OSS som jag och Lina höll i. Fler bilder kommer att komma upp på bloggen :)

Tusen tack till alla som var med idag på fototräffen - FOTA med OSS

Det var verkligen superkul och jag ser fram emot att få se allas bilder från dagen.Imorgon kommer jag och Lina vara på UNO från klockan 16.30 och vi kommer att vara där ca 1 timme för att visa vår utställning "Det kallas utveckling". Så kom gärna förbi imogon och träffa oss! Utställningen kommer att hänga kvar på UNO fram till 21 november.

Det Kallas Utveckling

Nu är det inte många dagar kvar till fototräffen FOTA med OSS! På söndag smäller det. Är så himla taggad :)

Idag var jag och Lina på UNO och ramade in bilderna dom ska vara med på vår utställning "Det Kallas Utveckling" som kommer att hållas samtidigt som vår fototräff. Utställningen kommer även att hänga kvar på UNO i ca 1 månad, så för er som inte kommer att vara med på fototräffen kommer ändå att ha en möjlighet att se våra bilder.

Ni har väl inte missat att följa oss?

Hemsidan
Facebook
Instagram

From 2012

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins

Darkness

Model Felicia Olsson
Photographer Jeanette Dahlström

I just love shoes

Skor är något jag verkligen gillar. Sist jag ränkande mina skor så hade jag 75 par och jag vet att det har blivit fler efter det och mer ska det bli. Jag älskar riktigt höga klackar men kan erkänna att jag oftas använder platta skor. Om man inte hade fått så ont i fötterna av höga klackar så skulle jag absolut använda det oftare.

Presenter

När jag fyllde 20 år så fick jag massa fina presenter. Tack så mycket för alla presenter och alla som har grattat mig! :)

En lista på de saker jag fick i present:

- Pengar (bidrag till en resa)

-  2st Champangeflaskor

- 2st graverade champangeglas

- Vinflaska

- Ljusstake

-Presentkort EM möbler

-Presentkort H&M

- Blommor

- Top/Tröja

- Halsband

Inte nog med detta så bjöd mamma med mig och två av mina syskon + en partner på reataurange dagen jag fyllde år och helgen som var så bjöd två av mina kompisar mig även på mat och firade mig. Jobbet bjöd även på tårta och vi har haft släkt-kalas med massa godsaker :) Jag kan säga att jag verkligen har haft en lyckad 20 års dag.

Orange

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins

Kryssning

Foto: Armand Dommer

Åh jag skulle så gärna vilja åka på kryssning igen. Det var så himla kul och jag träffade så många nya människor och fick nya vänner. Jag var där för att göra ett modelljobb men jag fick vara med om så mycket mer. Det var verkligen en minnesvärd helg.

Model Felicia Olsson
Makeup Sara Hempel
Photographer Björn Lindberg

Nu har jag och Lina precis mailat alla som har anmält sig till fototräffen FOTA med OSS i Karlstad. Det var verkligen jätte kul att se att det var så många som var intresserade. 

Nu öppnar vi änmälan till fototräffen!

Hemsidan
Facebook
Instagram


Vanliga frågor
Är det gratis? - Ja
Någon åldersgräns? - Nej, alla åldrar är välkomna!
Behöver man kunna kamerainställningar? - Nej, men helst ha lite koll.
Får jag ta med min kompis som inte är fotointresserad? - Vi kan inte säga att du absolut inte får det, men vi ser gärna bara fotointresserade på träffen då den är speciell. Det är bra om man har ett intresse för fotografering och viljan att utvecklas :)

Fototräff i Karlstad - FOTA med OSS

Äntligen släpps informationen om fototräffen!
Den 27 oktober blir det alltså fototräff i Karlstad. Under träffen kommer ni få fota tillsammans med mig och Lina. Vi har även hyrt in en proffsfotograf som kommer ha en grundkurs i studiofoto. Inte nog med det så kommer vi ha tid att umgås, ställa frågor och finna nya fotokompisar. Tävlingar med fina priser har vi också planerat under dagen. Fler små överraskningar kommer även att ske under dagen.

Begränsat antal platser!
Vi har inte möjlighet att ta in fler än 15 personer under träffen eftersom vi vill göra den så exklusiv som möjligt. Så var beredd att anmäla er på söndag klockan 20.00.
Läs mer om träffen och anmälan på vår hemsida -> www.fotamedoss.se

Följ alla våra uppdateringar om träffen på Facebook(länk) och Instagram@fotamedoss

Nu är hösten här

Model Felicia Olsson
Photographer Lina Flodins
Bilder från förra året.
Har fått en fråga från Klara hur lång jag är och jag är 167-168 cm lång (beror på vart jag har mätt mig).