FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Julklänningen beställd!

Klänning/ Nelly

Klänningen till jul är beställd.

Nu har jag beställt årets julklänning från Nelly som borde komma vilken dag som helst. Jag har fått ett mail från posten att den är påväg. Jag hoppas verkligen att den sitter bra på. Det är så himla svårt att veta vilken storlek man ska ha, även om man mäter sig. Men jag hoppas på det bästa. Jag har även börjat handla julklappar och sånt så i år är jag ute i god tid :)

Fantastisk himmel och resa

Så himla fin himmel!

Idag när jag jobbade kom ett rött ljus in genom fönstret så jag och mina kollegor tittade ut och såg då denna helt otroliga himmel. Vi alla skyndade oss ner för tappan och ut genom dörren för att ta kort på det. Tyvärr var det svårt att fånga det på bild men fick i alla fall två rätt bra bilder på det, så jag är nöjd.

Ska snart resa till Dubai!

En helt annan sak, jag och två tjejkompisar planerar att åka till Dubai i januari. Det enda vi väntar på nu innan vi kan boka är att kvinnan på resebyrån ska kolla upp en sak med hotellen. Vi har nämligen tänkt att vara tre nätter i Dubai och 4 nätter på stranden. Jag är verkligen så himla taggad för att resa. Vill bara bort från kylan och till sol och värmen.

Grattis pappa, 55 år!

Grattis Pappa!
Idag fyller min pappa 55 år, stort GRATTIS till honom! Då han inte jobbar här hemma i Karlstad så kommer vi att fira honom till helgen istället. Det passar mycket bättre för den här helgen har jag legat sjuk i sängen med feber och ont i halsen. Inte alls kul, men nu är jag i alla fall på bättringsvägen. Som tur är så är jag ledig från jobbet idag så jag har en extra dag till att bli frisk.

Sanna Andersson #2

Model Felicia Olsson
Photographer
Sanna Andersson
Makeup Isabelle Persson

Julklapp

Nu har jag köpt årets första julklapp, eller ja jag har beställt en till men den har inte kommit än, så jag räknar den här som den första. Det känns bra att för en gång skull vara ute i god tid när det gäller julklappar. Jag brukar alltid ta det i sista minuten känns det som. Men i år blir det ändring på det.

Börjat letat efter nyårsklänning!
I år vill jag ha en långklänning på nyår. Jag vet bara inte hur jag vill att den ska se ut. Tycker att det är så himla svårt att hitta någon som jag verkligen gillar. Men som tur är så är det ju ett tag kvar innan nyår. Så vi får se vad det blir.

The Counselor

Ikväll blir det bio med några kompisar. Det ska bli supermysigt och det var verkligen länge sen jag gick på bio. Vi ska se The Counselor och jag hoppas verkligen att den är bra.

Per Ljunggren #2

Model Felicia Olsson
Photographer
Per Ljunggren

Snöfint

Idag har jag, mamma och pappa varit på Ikea och jag hittade jätte fina glas som jag baara var tvungen att köpa. Jag tycker verkligen att det är kul med glas. Alla typer av glas. Den här gången blev det champagneglas med medaljongmönster. Perfekta glas nu till vintern.

Film från fototräffen

Här kommer den andra filmen från fototräffen FOTA med OSSJeanette Dahlström var med och filmade och fotade massa under träffen så här kan ni se filmen som hon har gjort:)

Elin Davidsson

Model Felicia Olsson
Photographer Elin Davidsson
Makeup Isabelle Persson

Längtar

Jag längtar redan till sommaren!        

Julen är inte ens här ännu och jag längtar redan till sommaren. Nu på eftermiddagen har jag suttit och rensat och sorterat lite bilder och hittade då massa bilder från sommaren. Och jag längtar verkligen till sommaren. Man kan vara utomhus utan att frysa, spela kubb, grilla, sola och bada.

Okej, jag ska erkänna, jag ser faktiskt lite fram emot vintern och snö också. Under vintern kan man slappna av lite mer. Det känns liksom helt okej att bara vara inne mysa ner sig med tända ljus och titta på en film.

Per Ljunggren #1

Model Felicia Olsson
Photographer
Per Ljunggren

FOTA med OSS - Reportage

Nu ni, nu finns reportaget om min och Lina´s fototräff uppe.

Mediagruppen har verkligen gjort ett bra jobb tycket jag. Ett riktigt fin reportage. Jag tycker verkligen att det är jätte kul att ha filmer som denna. Ytterligare en film från träffen kommer att komma upp på bloggen inom kort.

Det Kallas Utveckling

Foto: Jeanette Dahlström


Här kommer lite behind the scenes bilder från när jag och Lina hängde upp tavlorna som är med i vår utställning "Det kallas utveckling". För alla er som bor i Karlstad eller ha vägarna förbi har fortfarande tid att hinna se vår utställning. Utsällningen kommer hänga kvar på UNO fram till 21 november.

Felicia Andersson

Model Felicia Olsson
Photographer Felicia Andersson
Makeup Isabelle Persson

Mediagruppen Reklam

Som ni redan vet så blev vi filmade under fototräffen FOTA med OSS och sedan intervjuade av Mediagruppen Karlstad. Per Rhönnstad som filmade, passade även på att ta lite bilder under träffen och en av de bilderna är nu med i deras reklamfilm. 

Sandra Tor

Model Felicia Olsson
Photographer Sandra Tor
Makeup Isabelle Persson

e.l.f Cosmetics

Så här såg det ut dagen som vi fick ett stort paket från e.l.f.  Ett paket som var fullproppat med smink som var till våra goodiebags på fototräffen. 

e.l.f sponsrade med en Cream Blush och ett nagellack. Jag har inte hunnit testa nagellacket än, men har börjat använda Cream Blush:en och kan säga att jag älskar den :)


Nya planer på gång!
Igår hade jag och Lina utvärderingsmöte med UNO angående FOTA med OSS och det gick jätte bra och jag kan avslöja att vi redan har börjat fundera på lite nya idéer. Mer än så kan jag tyvärr inte säga.


Vi blev interjvuade igår.
På fototräffen så var det en från Media Gruppen, Per Rhönnstad, som var med och filmade och igår efter mötet med UNO så blev jag och Lina intervjuade av Per och Lotta från Mediagruppen. Det ska bi spännande att få se hela filmen och intrevjun så fort den är klar.

Sanna Andersson

Model Felicia Olsson
Photographer Sanna Andersson
Makeup Isabelle PerssonHär kommer några bilder som Sanna Andersson fotade på mig i söndags under fototräffen FOTA med OSS. Det är så himla roligt att se allas bilder efter träffen och jag tycker verkligen att alla var otroligt duktiga.