FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Mirror Magazine

Kommer ni ihåg när jag var i Göteborg och gick modell för Joe-Yves Asmar och Grazette of Sweden? Nu har bilderna från den visningen kommit ut i Mirror Magazine, en frisör tidning.

Jag älskar verkligen att gå på visningar och jag kan avslöja att det är inte lång tid kvar tills att jag ska vara modell på ytterligare en visning med Joe-Yves.

Scott says Whi-ho

Under helgen har vi haft bestök av min bror och hans son Scott, en livlig liten gosse som inte kan sitta still. Likt sin far upp i dagen enligt vår mor :P

Feather

Model Felicia Olsson 

Photographer Jeanette Dahlström

Åh jag är så himla nöjd med bilderna som blev tagna i helgen. Här har ni en bild så länge, fler bilder kommer :)

Sun

Model & Make-up Felicia Olsson 
Photographer Lina Flodins

Behind The Scenes

Igår blev jag fotad av Jeanette. Det var verkligen super kul och jag har redan sett några av bilderna och jag är verkligen super nöjd med resultatet.

Shadows

Model & Make-up Felicia Olsson 
Photographer Lina Flodins

White

Älskar verkligen att ha vita byxor nu på våren/sommaren. Det ser så himla fräscht ut istället för ett par mörka byxor som jag använder jämt.

Walking in the forest

Här är en bild som blev tagen när jag och Lina hade vår lilla fotofrunda i skogen i fredags.

Fotorunda

Nu när Lina är hemma i Karlstad så passade vi på att gå en liten fotorunda i skogen vilket slutade med att vi tog lite porträtt/modell bilder. När jag kom hem såg jag att jag hade fått årets första myggbett. Alltså fy, det kliar överallt. Tycker inte alls om det. Det var inte bara mygg där, utan även spindlar och jag hade en på ryggen. Usch säger jag bara, jag är verkligen ingen skogsmänniska.

Första grillningen för i år

För någon vecka sedan hade jag och två tjejkompisar grillpremiär för i år. Det är så härligt att det äntligen går mot varmare tider och jag hoppas verkligen att den här sommaren kommer bli riktigt bra med många varma och sena kvällar med mycket skratt. Detta året är också det första året som jag har riktig semester vilket ska bli kul. De tidigare åren när jag har gått i skolan så har jag alltid jobbat på sommarlovet. Jag har visserligen bara tagit ut tre veckor av fem, men de andra två tänkte jag spara till senare:)

Happy

Jag är så glad just nu:) Saker och ting flyter på väldigt bra och jag har massa roliga saker som kommer att hända.

Photograph

Model & Make-up Felicia Olsson 
Photographer Lina Flodins
En gammal bild som jag och Lina fotade i februari i år. Det är helt sjukt vad tiden går fort. Som några av er kanske vet är att Lina har flyttat till Stockholm nu och kommer bo där några månader, men hon kommer hit till Karlstad redan denna helg så då ska vi passa på att fota lite tillsammans igen:)

Lovely Sun

Contrast play

Förra veckan var jag i Göteborg och var modell för Grazette och Joe-yves Asmar. Det var hur kul som helst. Det är svårt att förklara, men att vara modell och gå på catwalk ger i alla fall mig en kick som gör att man bara vill göra samma sak igen.