FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Stones

Model & Make-up Felicia Olsson 
Photographer Lina Flodins

Ny omslagsbild

Nu har jag äntligen en ny omslagsbild på min Modellsida på Facebook. Har tänkt länge tänkt på att byta ut den gamla men det har inte blivit av. Men nu har jag äntligen fått tummen ur mig och ändrat den.

Kan även påssa på att meddela att jag har blivit administratör för den svenska modellsidan i en grupp på Facebook, vilket är jätte kul. Så nu hoppas och tror jag att jag kommer komma in lite mer i modebranchen :)

Bikini Model for Aroma

Model: Felicia Olsson
Photographer
: Donatas Jagucanski
Bikini: AROMA Bikini & Swimwear

My Heart Will Go On

Efter visningen som var lördagen 8/6 så hittade vi en stor skärm som spelade upp en video på hela färden mellan Stockholm och Helsningfors i snabbversion. Så jag och Mikaela lekte lite Titanic och dansade framför skärmen medan vi blev fotade och filmade, dock endast med mobilkameror. Det skulle ha varit kul om man hade fotat på riktigt där.

Visningen Silja Symphony Söndag

Nu ni, här har ni visningen från söndagen 9/6 när jag var på Silja Line. Joe-Yves visning börjar efter ca 28 min.

Underabara sommar

Midsommar imorgon

Kan inte riktigt fatta att det är midsommar imorgon. Tiden har gått så otroligt fort och jag har inte riktigt planetat vad jag ska göra imorgon. Men det löser väl sig, antar jag :)

You make me smile

Model: Felicia Olsson

Photographer: Hanna Söderberg

Make Up: Patrycja Wysock

Forest

Red

Model & Make-up Felicia Olsson 
Photographer Lina Flodins

Visningen Silja Symphony

Förra helgen var ju jag på kryssning, Silja Symphony och var modell för Joe-Yves Asmar. Nu finns videon på hela showen uppe. Om ni inte vill se hela Miss Supernational så börjar Joe´s visning efter ca 38 min. Detta är från lördagen, lägger upp söndagens visning lite senare.

Sunset

En bild jag fotade när jag var på Siljaline förra helgen:) Vill så gärna tillbaka dit.

Behind The Scenes

Brrr vad kallt det var på dagens plåtning. Det var ganska okej tills att det började regna, då var det inte kul kan jag säga. Det skulle verkligen förvåna mig om jag inte blir sjuk nu alltså, känner redan av att det börjar rinna lite ur näsan.

Jag blev fotad av Tobbe, en fotograf jag aldrig tidigare jobbat med, men det gick väldigt bra och jag tycker att det är kul att jobba med lite olika personer. Idag var även min kompis Lydia med som assistent.

Backstage

Den här helgen som har gått har varit en av de bästa på länge. Har haft så sjukt roligt hela tiden. Jag har varit modell för Joe-Yves Asmar på Siljaline. Det var första gången för mig som jag var på en kryssning och det är verkligen något jag vill göra igen.

På bilden ser ni mig och Mikaela Thorlander backstage innan visningen i söndags. Bilden är lånad av Mikaela

CFASHION TV

Kristian S. Diaz som är chefredaktör på CFASHION var med och filmade under förberedelserna och även själva visningen Contrast Play i Göteborg. Här är Grazette of Swedens premiärvisningen utav årets hårkollektion som är framtagen i samarbete med Joe-Yves Asmar.

Sommaren är här!