FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Sneak Peak

 
Här har ni en liten sneak peak på vad jag håller på med just nu. Förhoppningsvis kommer resultatet upp senare ikväll:)

In the City

Modell Felicia Olsson 
Fotograf Lina Flodins
Hår Ravin Sandi
Smink Felicia Olsson

Återblickar

Photographer: Yen Huynh
Make Up: Patrycja Wysock
 
Dessa två bilder blev tagna på fototräffen i Stockholm förra året i september. Vill verkligen köra någon fotosession snart igen.

Från iPhone 4s till iPhone 5

 
Sådär, så har man en vit iPhone 5 istället för en svart iPhone 4s. Dock kan jag inte använda den nya mobilen än då jag inte har fått det nya simkortet. Förhoppningsvis kommer det på torsdag.

Dubbel fiskbensfläta

Gold & Silver #2

Modell Felicia Olsson 
Fotograf Lina Flodins
Hår Ravin Sandi
Smink Felicia Olsson
 
Kommer snart göra ett inlägg där jag visar hur man gör effekterna i håret. Missa inte det!

Man märker vad folk har som nyårslöfte!

 
I fredags var jag hemma hos Lydia där vi hade en mysig middag tillsammans men god mat och dricka:) Lite senare kom Alicia och hennes pojkvänn Robert. Kvällen slutade med att vi drog ut på krogen, på Jaguar och Gud vad man märker allas nyårslöften. Det var sjukt lite folk när vi kom dit, då det alltid är jätte mycket folk där. Jag och Lydia har ju även börjat på gym nu och det känns verkligen jätte skönt. Äntligen säger jag, vi har sagt hur många gånger som helst att vi ska träna men det har inte blivit av, men nu så:) Hehe, på krogen är det typ inga och på gymmet är det knökat. Tror dock inte det kommer vara så om någon månad.

Love my curly hair

 
Idag har jag varit ledig från jobbet, så dagens spenderades på stan tillsammans med Lydia. Vi har även börjat träna igen vilket känns jätte skönt. Har inte tränat på evigheter och det kändes idag kan jag säga. Usch vilken dålig kondis jag har, hehe. Men det ska det bli ändring på:)

Party all night long

Modell Felicia Olsson 
Fotograf Lina Flodins
Hår Ravin Sandi
Smink Felicia Olsson
 
Hehe här är en lite oseriös bild från fotograferingen i söndags. Det är rätt kul att fota några sådana bilder och det hjälper faktiskt lite att fjanta sig lite så att man kommer in i fotograferingen. Kan lätt bli lite stelt och svårt att komma på nya poser så då är det bra med dessa. Man skrattar lite och sen är man igång igen:)

Gold & Silver

Modell Felicia Olsson 
Fotograf Lina Flodins
Hår Ravin Sandi
Smink Felicia Olsson

Behind The Scenes

 
 
 
Fotograf: Lina Flodins
Hår: Ravin Sandi
 
Åh vad kul det var att köra en fotografering igen. Det var ett tag sedan sist och det känns att jag är lite ringrostig :P Men jag hoppas att det blev bra i alla fall. Här är några behind the scenes bilder från dagens eller man kanske ska säga kvällens fotografering.
 
 

Just a dreamy movie

 
 
Här är en film som jag och Lina spelade in i maj förra året, när vi sprang runt i vita klänningar. 
Det skulle vara väldigt roligt att göra fler filmer och det behöver absolut inte vara långa, det räcker med kortfilmer som denna.
 

Trött på en vanlig fläta?

Är du lika trött som jag på en vanlig fläta? Genom att göra en tunn fläta som man tar med i den stora flätan så blir det genast lite roligare. På denna så valde jag att sluta på hälften, men självklart kan man fortsätta hela vägen om man så vill det:)
 
Fler tips på olika flätor kommer att komma.