FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Inte varje dag man ser sig själv i tidningen

I tisdags kom tidningen Värmlandsmagasinet ut och Gud vad knepigt det är att se sig själv i tidningen men samtidigt otroligt roligt att få bilderna publicerade. Det är faktiskt första gången jag är med i en tidning när det gäller modellsyfte. Tidigare har bilderna bara publicerats på nätet eller så har jag gått på visningar. Så detta är lite nytt för mig och verkligen något jag vill göra igen.

Tangled

Photographer Lina Flodins
Hair & Makeup Felicia Olsson
Location UNO i Karlstad

Värmlandsmagasinet

 
Då har jag har precis kommit hem efter en dag på Värmlandsmagasinet där jag har varit modell. Det kommer bli väldigt kul att se resultatet sen:) Det är planerat att tidningen kommer publiceras nästa vecka, så det ser jag verkligen fram emot.

Magic Light

Model Felicia Olsson 
Photographer Lina Flodins
Hair & Makeup Felicia Olsson
Location UNO i Karlstad

Snow

Model Felicia Olsson
PhotographerIda Boman
Hair & Makeup Felicia Olsson
 
I torsdags hade jag en fotografering med en jätte gullig tjej från Karlskoga som heter Ida. Det var första gången vi fotade tillsammans och jag tycker verkligen att det var super kul. Dock blev det väldigt kallt efter ett tag, speciellt åt händerna men det är sånt man får stå ut med :)

UNO

Photographer Lina Flodins
Hair & Makeup Felicia Olsson
Location UNO i Karlstad
 
Här har ni några bilder från gårdagens fotografering när vi var på UNO. Mina favorit bilder kommer i ett senare inlägg.
 
Om ett tag kommer några tjejkompisar hit så ska vi ha tacokväll, så jag ska väl ta och göra mig i ordning för det nu. Ha en trevlig kväll:)

Behind The Scenes

 
Har nyligen kommit hem från en awsome fotografering med Lina. Är verkligen supper taggad på att se slutresultatet. Det blev inte alls vad vi hade planerat, det blev 1000 gånger bättre:)

Mönster

 
Bättre sent än aldrig! Här har ni en snabb visning på hur man gör effekterna i håret. Man kan hur många olika mönster som helst, så man kan verkligen vara kreativ när man gör detta:)