FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Mot Göteborg

Alldeles strax åker jag till Göteborg för att vara hårmodell. Visningen är på torsdag men det är massa som ska förberedas innan så vi börjar med det redan ikväll. Hoppas att ni får en bra Valborg!

Model & Make-up Felicia Olsson 
Photographer Lina Flodins
Efter jobbet idag så var jag och ett gäng kompisar iväg och spelade bowling. Riktigt kul faktiskt:) Gillar verkligen att hitta på saker även på vardagar. För det är väldigt vanligt att man bara är med kompisar på helgerna när man är ledig. Men denna helgen kommer jag spendera mycket med familjen då mamma fyller 50 år på lördag. Så då kommer mina syskon hem för att fira henne.

In the water #4

Model & Make-up Felicia Olsson 
Photographer Lina Flodins

Model & Make-up Felicia Olsson 

Photographer Lina Flodins
Kollade lite på gamla bilder på datorn och fann dessa bilder på mig som mörkhårig.  Det känns lite konstigt att se sig själv i så mörkt hår med tänke på vad ljust hår jag har nu. Jag skulle gärna vilja ha lite mörkare hår men jag orkar verkligen inte att färga utväxten så jag kommer nog vara blond ett bra tag fram över:)

Just Give Me a Reason

Model & Make-up Felicia Olsson 
Photographer Lina Flodins

Behind The Scenes

Oj då, vad sent kag kom hem. Det var inte riktigt meningen, men kul var det i alla fall. Jag och Lina har varit ute och filmat lite. Det var meningen att jag också skulle vara med i filmen men det var så kallt så vi bestämmde oss för att åka hem till Lina där vi fortsatte med lite mer fotografering.  Ne nu ska jag ta och lägga mig, så att jag orkar jobba imorgon. Godnatt på er :)

In the water #3

Details

Kamera & Bild

Jag var inne på Instagram (@aicifelicia heter jag) förut och såg att Lina (@linaflodins) hade lagt upp en bild från tidningen Kamera & Bild där jag var med. Så jag var tvungen att åka till affären för att skaffa mig ett exemplar. Det är så hilma kul att man ser sig själv i lite olika tidningar, men samtidigt känns det lite konstigt. Även om det här inlägget handlade om fotobloggar, så käns det kul att jag kom med på två bilder :)

In the water #2

Model & Make-up Felicia Olsson 
Photographer Lina Flodins

Pale

In the water

Model & Make-up Felicia Olsson 
Photographer Lina Flodins
I onsdags hade jag och Lina en kvälls-fotografering hemma hos mig, i mitt badkar. En liten annorlunda fotografering, men kul:) Jag blev väldigt nöjd med resultatet. Dock var det ganska svårt att vara modell i vattnet men det är kul att ha lite utmaning. Mer bilder kommer:)

Crazy

Modell: Felicia Olsson

Fotograf: Jessica Bergman

Hår & Make-up: Sofie Jordskogen


Behind The Scenes

Har precis duschat och tvättat av allt smink från dagens fotografering med Lina. Jag har sett lite av bilderna och det ser ut att bli super bra men jag är sjukt taggad på att få se det färdiga resultatet:)

Visitkort

Igår fick jag hem mina nya visitkort. Jag blev lite inspererad när jag såg att Lina hade skaffat nya visitkort. Jag har tänkt på det jätte länge att jag ska skaffa nya men jag har skjutit det framför mig hela tiden. Men nu äntligen har jag dom:)

Sand

Det är snart ett år sedan jag och Lina fotade dessa bilder. ETT år sedan, det är helt sjuk vad tiden går fort. Stället vi var på var helt underbart och det är verkligen ett ställe där jag vill fota fler gånger.

New High Heels

För någon vecka sedan var jag och Bella på NellyHighHeels på Tempel och vi var bland de 100 första som fick ett par gratis skor och en goodiebag:) Helt ärligt så gick vi dit just för skornas skull, jag bara älskar skor, så jag blev väldigt glad när jag fick ett sms från posten idag om att de hade kommit.

Följ mig!

Ni har väl inte missat att ni kan följa mig via bloglovin´ ?  Ikonen finns även på min blogg under "arkiv".

Josign

Model Felicia Olsson 
Photographer Lina Flodins
Jewelry Josign
Just nu sitter jag med inpackning i håret och väntar på att få skölja ur det. Under tiden jag väntar så har jag kollat igenom lite bilder och hittade dessa som är från när jag och Lina fotade för Josign.
Juste ja, jag har även fått besked idag att jag ska vara modell i Göteborg i Maj. Är verkligen super taggad för det:)

Modell-erbjudande

Idag fick jag ett modell-erbjudande om att vara hårmodell i Göteborg i maj. Jag hoppas verkligen att allt går som det ska så att jag får ledigt från jobbet och så vidare. Det skulle vara så kul om jag kunde åka dit då:)