FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Party pictures

 
 
 
 
 
 
Som ni säkert vet så fyllde jag 19 år i onsdags, så igår så bjöd jag hem tjejkompisarna på förfest och sen drog vi ut på ett ställe som heter Frost där vi tog en drink innan vi gick vidare till Harrys. När vi satt på Frost kom det två tjejkompisar till, så vi blev ett gäng som drog ut. Det var jätte kul att dra ut, har inte varit ute på jätte länge. Förr var jag ute varje helg, oftast både fredag och lördag, men nu är det kul att dra ut någon gång då och då:)
 

Det går bra nu!

 
 
Kan ta och säga det att det går bra nu inom modellandet:) Som jag har skrivit tidigare så ska jag vara modell på en hårvisning i oktober och under veckan blev jag tillfrågad om jag ville vara med i en musikvideo. Självklart sa jag ja till det. Det ska bli jätte kul att spela in den, det blir första gången jag ska vara med i en musikvideo. Om det går som planerat ska i börja spela in den om ca 2-3 veckor.

Shoot

 
Kolla här vad jag fick hem i brevlådan idag, Shoot Magazine, perfekt på min födelsedag och allt. Har bara hunnit bläddra igenom den lite snabb då jag har varit ute och ätit på restaurange med mamma och två av mina syskon och deras partner för att fira min födelsedag. Det jätte trevlig och ganska skönt att det inte var super planerat (kom på det dagen innan) så att det inte blev så stelt.
 
Tack så mycket alla som gratulerat mig, både här på bloggen, facebook, sms och "live"!

Min 19-års dag

Idag blev jag väkt klockan 7 av mamma, som kom in i mitt rum med nygräddade pannkakor med sylt och grädde. Det kallar jag födelsedagsfrukost. Idag blir jag hela 19 år gammal hehe.

Äntligen!!

 
 
Äntligen har jag köpt mig en kamera och en dator:) Har velat haft det jätte länge men inte fått tummen ur mig och köpt någon men nu kände jag att det var dags. Batteriet till kameran sitter på laddning så kan inte fota med den riktigt än, men det kommer jag nog hinna med. Håller på och fixar lite med datorn nu, men vill inte göra för mycket eftersom jag är rätt dålig på det. Så jag väntar tills imorgon då min bror kommer hit och ska hjälpa till med den.

Hårvisning

Igår fick jag reda på att jag ska vara modell på en hårvisning i oktober för massa frisörer. Det ska bli jätte kul för det var ett tag sedan nu som jag var modell på en visning. Sist var nog när jag var typ 13-14 år tror jag:)

Min helg

Make Up: Patrycja Wysock
 
Denna helg har jag varit barnvakt åt mina tre små söta systersöner. Jag var barnvakt åt Dante 5.5 år, Aston 2 år och lille Jack  som är 6 månader. Kan säga att jag verkligen fick prova på att vara förälder och det var riktigt kul:) Dock på söndag eftermiddag hade jag bara de två minsta (Aston och Jack) då Dante (den äldsta) var och lekte med en kompis. Min syster och hennes sambo och pappa till barnen var hemma, men de behövde barnvakt då de håller på att bygga en carport. 
 
När Dante var hos kompisen så åkte jag in till stan med Aston och Jack och träffade Bella och Siri. Siri är Bellar systerdotter som blir 3 år. Hehe  så vi gick där på stan som två unga mammor :P
 

Details

 

Jag och Dante

 
Här är en blid på mig och min äldsta systerson Dante när jag tog studenter. Han hade precis spelat fotboll med de andra gästerna där han fick vara målvakt. Han var inte rädd för att ta i lite vilket syns på de rödrosiga kinderna:)

Vad jag vill bli bättre på

Något som jag skulle vilja bli bättre på är att göra extrema sminkingar och inte bara att det ska vara fint. Frisyrer som är lite annorlunda är också något jag vill kunna göra. Skulle även vilja ha mer bilder på mig själv där man går lite utanför "ramarna" eller vad man ska säga.
 

Åh underbara sommar!

Bild från förra sommaren där jag och Lina åker båt. Vill verkligen att sommaren ska vara längre. Man känner att hösten är här nu, löven börjar falla av träden, det är rått och kyligt ute. Dags att börja införskaffa nya höst/vinter kläder.

Vinnare!

 
 
 
Vinnaren av  Crush 6 wonder mask är Josefin.

Yen Huynh

Model: Felicia Olsson
Photographer: Yen Huynh
Make Up: Patrycja Wysock

4 Svartvita bilder genom tiderna

 
Photo Collage
Model: Felicia Olsson
Photographer: Lina Flodins
 

Hur jag började som modell

När jag var ungefär 6 år var jag med på en hårvisning som modell. Det var 300-400 frisörer som var med och kollade på den visningen och det var första gången jag var modell på riktigt. Då var det dock inte fotografering utan då var det mer "catwalk" som gällde. Sedan efter det har jag gjort några små uppdrag, mest har jag varit med på visningar. Sen i högstadiet började jag ock Lina i samma klass och som säker många vet har ju hon ett brinnade intresse för fotograferingar, vilket gjorde att vi började ha photoshoots tillsammans. Det är egentligen där igenom som jag började som fotomodell. Sen har det i stort sett bara rullat på kan man säga. Visserligen har inte jag lägt ner jätte mycket tid och energi för att bli en "känd" modell, men det skulle vara kul om min modell karriär kunde utvecklats lite mer i alla fall:)