FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Red Lips

 
Idag gjorde jag en mer neutral sminkning men med röda läppar. Jag tycker att det är väldigt fint när man gör en lättare sminkning på ögonen och sen ett par röd läpper till. Fungerar både till vardags och till fest.
 

My Make-up

 
Tänkte berätta lite hur jag gjorde denna sminkning och vad jag använde när jag gjorde den.
Det blev visst ett väldigt långt inlägg men jag hoppas att ni orkar läsa det ändå:)
 
Jag började som vanligt med att lägga en grundsminkning med True Match foundation från Loréal sedan IsaDora´s Bronzing Powder under kidbenen. När det gäller ögonsinkningen så började jag med de vita partierna där jag använde en vit inliner kajal från IsaDora för att rita upp vart jag skulle ha det vita. Över det har jag lagt på en vit ögonskugga. Jag tog sedan en smal och ganska kompakt sminkborste för att göra de blå strecken med ögonskugga vid kanten av det vita. Tog sedan en mer "fluffig" borste för att sudda ut det blå under ögonen, vid näsan och vid ögonbrynen. Tog även på lite mer ögonskugga på de ställena. Vid "vingarna" eller stecken lät jag det vara. Sen på mascara så är ögonen klara.
 
Nu till läpparna, där börjae jag med att återigen anväda den vita inliner kajalen för att markera läpparna. Sedan tog jag en krämig vit ögonskugga från Maybeline och fyllde hela läpparna. Den blå färgen är ögonskugga som jag la längst ut vid mungiporna och suddade sedan ut ögonskuggan mot mitten på läpparna. Duttade lite av den vita krämiga ögonskuggan i mitten för att förstärka det vita. Sen är det KLART!
 
 

Besiktning

 
Alldeles strax ska jag åka iväg till besiktning med min nya bil. Jag är inte direkt orolig för att den inte ska gå igenom, men man vet ju aldrig. Jag hoppas på att det kommer gå bra i alla fall.
 

Ice

 
Nu på kvällskvisten blev jag inspererad till att göra en extrem sminkning. Det slutade med att jag gick bort till Lina där vi hade en liten photoshoot tillsammans.
 
Jag tycker att det är roligt att göra mer udda sminkningar och frisyrer som man kan ha på fotograferingar. Är lite trött på när det alltid ska vara så himla "fint". Mer av udda och extrema sminkningar kommmer komma upp framöver.

Känner ni igen mig?

 
Så här såg jag ut igår när vi speldade in musikvideon. Jag känner knappt igen mig själv med den där sminkningen och tänderna.
 
Igår spelade vi in en del i den scenen, så vi ska spela in en del till. När vi ska göra det vet jag inte än men det kommer nog vara ganska snart:) Jag kommer självklart lägga upp musikvieon här på bloggen när den är klar, men det kommer ta ett bra tag innan den är klar. Så än så länge får ni nöja er med stillbilder från inspelningen:)
 
 
 

Lina´s älskade kamera!

 
Hehe här är Lina med hennes älskade kamera som jag tror att hon inte skulle klara sig utan. Men tack vare den och andra kameror har hon kommit otroligt långt. Jag är jätte stolt över henne och tycker att hon är en otroligt duktig fotograf :)
 

Tygprovning - Musikvideo

 
Nu är vi precis klara med att prova ut tyger och kommit fram till hur min klänning eller klänningarska se ut när vi spelar in musikvideon. Jag ska ha två outfits, där jag först ska vara "vacker" och ha en vit klänning. Sen ska jag vara mer en ond häxa eller liknade i helsvart. Det ska bli väldigt kul att få se resultet sen.
 
 
 

Elly coated zip jeans

Jeans: Elly coated zip jeans från Ginatricot (599:-)
 
Imorgon efter jobbet är det provsminkning som gäller till musikvideon som jag ska vara med i. Hela lördagen är det planerat att vi ska filma, eller i alla fal hålla på med den. Det är ju rätt mycket förberedelser som måste fixas innan. Kamerorna ska riggas upp och alla som ska vara framför kameran ska sminkas men det kommer nog gå bra.
 

Autumn


Model: Felicia Olsson
Photographer: Lina Flodins
Här har ni de första bilderna från gårdagens fotografering. Vi hade verkligen jätte kul där ute i skogen, men det var inte direkt varm. Så på slutet kunde vi knappt röra fingrarna, men vad gör man inte för konsten.
 
Fick en fråga om vart min väst kommer ifrån och jag har köpt den på Lindex och den kostar 399:-

Söta lilla Jack

 
 
 
 
Hur söt är han inte, lilla Jack som leker med storebrosans presentpapper? Aston flydde 2 år i fredags så vi firade honom igår, en dag sent. Självklart skulle Jack också vara med och öppna presenten. Men pappret var nog roligare än leksaken som var i.
 
 

Behind The Scenes - Höst

 
Idag efter mötet hade jag och Lina en höstfotografering ute i skogen. Det som var lite annorlunda denna gång var att vi båda stod framför kameran samtidigt. Det ska bli kul att se resultatet sen.

 

Har varit på möte

 
Idag på förmiddagen var jag i stan och tog en fika samtidigt som jag var på möte. Vi pratade om ett kommande fotojobb där jag ska vara modell. Mer om projektet kommer komma upp senare när det väl drar igång på riktigt:)
 
Nu ska jag fixa lite inför dagens höstfotografering.
 
 
 

Ännu en bild

 
Här är en bild på hur frisyren som jag fick i Trollhättan såg ut på andra sidan.
 

Karlstad Hair Show 10/10

Models: Felicia Olsson & Johan Aronsson
Photographer: Lina Flodins

Barn & Baby mässan i Kista

 
Efter en lång och rolig dag på Barn & Baby mässan i Kista ska det äntligen bli skönt att få lägga sig i sängen. Det har inte blivit så mycket sömn de senaste dygnen men det har det varit värt :) Hårvisning i Trollhättan igår och jobb mässa idag.
 
Jag tycker verkligen att det är jätte kul att "komma bort" lite från det vanliga arbtsuppgiferna och åka på till exempel mässa. Det var väldigt kul att se nyheter och få träffa leverantörer som man tidigare endast pratat i telefon med.