FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Frågor om hår?
En jätte gullig tjej Emilia ville att jag skulle skriva ett inlägg om mitt hår och det kan jag självklart göra. Men då är min fråga, är det någon som ni vill veta något speciellt som jag kan ta upp i inlägget? Ställ gärna frågor, så svarar jag på dessa.  Exempel på frågor kan vara vilka olika färger har jag haft på mitt hår? Vilka produkter jag använder och så vidare.Som i en film

Idag har det varit en väldigt slapp dag i skolan. Hade bara en lektion, fast egentligen två men den sista lektionen hade blivit flyttad till morgonen istället och det var det typ ingen som visste om. Så vi hade bara svenska och på den lektionen var vi på en dansföreställning som dans 3:orna hade. "Som i en film" hette den.

Polisen

Just nu är jag på polisen och väntar på mon tur, så att jag kan hämta ut mitt pass. Nu är det ännu ett steg närmre Alanya!:) Längtar som bara den för att åka iväg:)

Kvällens inlines tur

Kvällens inlines tur slutade med att vi hamnade nere på stan och vi tog en vända på tågstationen, fick vatten på Mc och sen tog vi bussen hem då det hade blivit väldigt mörkt.

Det var jätte kul att vara ute och åka inlines, tror att jag ska börja åka lite oftare än vad jag har gjort tidigare år. Det här var faktiskt första gången det här året som jag åkte inlines. Synd bara att de inte har sopat överallt än, så på vissa ställen var det lite svårt att ta sig fram.

Inlines med Lina

Aston i vagnen

Sötaste BebisparetI helgen som har gått har det varit barnmässa så jag har haft fullt upp hela helgen. På lördagen var jag där med Bella, Siri och Aston. Flera gånger under mässan gick Siri (2 år och 3 mån) och Aston (1 år och 5 mån) och höll hand med varandra. Det var så gulligt att se dem gå runt som ett litet par där på mässan. Däremot ville inte Siri att man skulle fotografera dem när de höll handen så man fick smygfota dem lite.

BarnmässaImorgon, lördag och på söndag är det barnmässa här i Karlstad och det företaget som jag jobbar på ska vara med som utställare. Så idag efter skolan åkte jag till mässan för att hjälpa till att ställa i ordning alla saker som ska visas. Allt är dock inte fixat än med det är bara små saker kvar och det hinner vi med imorgon innan det börjar. Jag ska bara jobba på mässan på söndag men jag ska ändå dit på lördag, tillsammans med en kompis, hennes systerdotter och min systerson Aston. Jag ser verkligen fram emot helgen.

Visst ser det ut som löshår?Jag tycker lite att detta ser ut som löshår, men det är det inte. Det är mitt riktiga hår, det enda som inte är mitt hår är de röda slingorna. Det här är en bild från 2009.

Underbara vår
Dessa bilder har jag fotat med min iPhone 4s

Idag efter skolan var jag handmodell till Linas uppgift som hon har i skolan. När vi var klara med det bestämde vi oss för att gå ut och fota, vilket tillslut ledde till att vi åkte till Bomstad och fotade. Blev även små filmklipp också. Det var riktigt kul:) Det har varit så underbart väder idag så det var jätte skönt att vara ute nu när det äntligen har blivit vår.

Flower tattooSnart dags för fotografering

http://aici.blogg.se/images/2012/pic_194151961.jpg" class="image">

Paket

Jack

Här är tre bilder på Jack, min systerson som föddes 12/3 2012. Första bilden är från patienthotellet då han bara är några timmar gammal. De andra två är från igår då de hade fått komma hem.

Moster igen!

Idag klockan 12.58 kom lille Jack till världen:) 4090g och 52 cm. Nu är jag moster för 3:e gången.