FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

DetailsModell:Felicia Olsson
Fotograf:Lina Flodins

Nu är det dags:)Nu är det bara 1 ynkans timme kvar tills att vi drar till Alanya:) Eller ja bussen från Karlstad till Arlanda går då, flyget går imorgon vid 7:) Gud va kul detta kommer att bli:)

Min blogguppdatering kommer inte vara den bästa nu när jag är borta men jag hoppas att ni förstår det:) Har gjort något tidsinställt inlägg som kommer upp på bloggen under tiden jag är borta. Ha det så bra allihopa!

Kolla mitt hår!Förlåt för urdålig uppdatering, men jag har jobbat och pluggat en del och även packat inför Alanya:) Det är helt offatbart att vi åker imorgon natt.

Kollade igenom lite bilder och hittade den här bilden som är tagen för lite drygt ett år sedan. Kolla på mitt hår, vad långt det var då. Har för mig att det var då jag nästan satt på håret.  

Photosession

Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins

Feel the sunsetModell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins

Alanya, bal & studentAllting närmar sig med stormsteg nu. Idag var vi på Forex och växlade till Lira som vi ska ha till Alanya för nästa vecka så åker vi. Det är helt sjukt nära nu:) Veckan efter att vi kommer hem är det bal och student och jag kan inte fatta att jag ska ta studenten. Jag är minst i syskonskaran och jag har alltid tyckt att mina syskon var så stora när dem tog studenten och nu är jag där själv. Jag känner mig inte alls så stor som jag tyckte att dem var då. Men det ska bli så kul att göra allt detta, jag är verkligen super taggad.

Summer in the airModell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins

Första sidan!Nu syns man på första sidan på blogg.se, vilket är väldigt kul:) Det var Lina´s inlägg som kom med.

Nu är det fasen sommar!
Sitter vid poolen och svalkar fötterna i 20 graders vatten:) det är hur skönt som helst.

Lina som indian

Igår när vi fotograferade och hade med oss massa saker passade vi på att köra lite ombytta roller, då Lina fick vara framför kameran och jag bakom. Det händer att vi byter roller ibland och det är faktiskt kul att prova på att göra lite olika saker. De här två bilderna över är dock tagna med min mobil så detta är inte slutresutatet.

Bts 20/5

Här är ytterligare några behind the scenes bilder från gårdagens fotografering. Det är väldigt svårt att visa på bild hur högt det faktiskt var där vi fotade. Men bilden ovan visar i alla fall lite tydligare än de förra bilderna.

Älskar ställetIdag, eller egentligen igår blir det väl med tanke på att klockan är över ett, så hade jag och Lina en fotografering vid ett grustag nära Karlstads flygplats. Älskade verkligen stället så det lär bli fler fotograferingar där.

Koriander

 Igår hamnade vi på Koriander och här är några bilder från när vi tar en drink. Det var faktiskt första gången som jag var på Koriander så det var kul. Vi kom dit ganska tidigt så det var inte så mycket folk där men dem kom senare.

Det blir svart ikväll

Så här blir kvällens outfit, svart. Ja vet, tråkigt, med det funkar alltid. Önskar er alla en trvligt kväll, så ska jag ta och göra i ordning det sista innan jag ska träffa Lydia:)

Jippie!Så här glad är jag nu då det är långledigt från skolan. Börjar igen på måndag men sovmorgon fram till 13.00 :) Detta kommer firas med utgång tillsammans med Lydia. Vet inte om vi blir några fler kanske, det återstår att se. Men innan utgången ska jag iväg och sola lite så att jag blir lite brunare infrör både ikväll och för Alanya.