FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Jewelry

Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins
Smycken: Josign

Opsi!

 
Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins
Smycken: Josign

Scary

 
 
 
Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins
 
Fotografering från förra året då Lina hade en uppgift i skolan. Det var inte kul att ligga i den där skogen kan jag säga, vet inte hur många knottbett jag hade efter det där. Men annasrs var det en rolig fotografering :)
 
 

Red shoes

Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins
 
En bild fotad för flera år sen. Tror jag och Lina gick i typ 8: an eller någon sånt. Så det var ett tag sen, men jag kommer så väl ihåg det. På den fotograferingen hade jag röda prickar av läppgalns i ansiktet format som ett S som gick ovanför ena ögat och under det andra. Det var ju en del som tittade kan jag ju säga, men det gjorde inte så mycket, det var kul ändå:)

Bubbles

En bild från flakåkningen på studenten. Det var verkligen hur kul som helst, jag vill göra om det. Det sa jag redan när vi stod på flaket och var på väg av, att jag ville åka igen.

Start a fire

 
 
 

Pink flowers

Idag är jag ledig från jobbet så jag har haft långhelg eftersom det var ledigt i fredags också då det var midsommar. Idag ska jag nog till Sara på klassåterträff även fast det inite var länge sedan vi tog studenten. Men det ska bli kul att träffa gamla klassen:)

Mitt jobb!!

 
 
 
Tänkte berätta lite om mitt jobb och hur jag fick det då jag har fått lite frågor och även några grattis hälsningar till min anställning. Tack så mycket för det, det glädjer mig:)
 
Jag jobbar på ett företag som heter Köp barnvagn som ligger i Karlstad. Vi har även försäljning via internet och vi skickar varor till hela Sverige och Norge. Vi är 14 stycken som jobbar där just nu, lite skillnad från när jag började jobba extra där då det var 4 stycken.
 
Anledningen till varför jag hamnade där var för att jag alltid varit intresserad av bebisar och barn och när jag gick i 8:an var det dags för praktik i två veckor. Första veckan var jag hos min bror och andra veckan var jag på Köp barnvagn. Ett företag som jag hade sett på vägen till och från min syster. Jag började snappa upp namnet på företaget och sökte upp det på internet, ringde och frågade om de tog emot praktikaner, vilket de gjorde så jag åkte dit och presenterade mig och var där i en vecka. Sen i 9:an var det dags för praktik igen och jag ville va på samma företag igen, vilket man egentligen inte fick enligt syon på skolan men jag lyckades övertala honom. Vilket jag är väldigt glad över idag. För någon/några månader efter den andra gången jag var där, en lördags morgon ringer chefen och undrar om jag kan hoppa in och jobba då alla andra var sjuka. Jag svarade så klart ja och efter det fick jag jobbet som extra personal på det företaget.
 
Jag jobbade där så mycket jag kunde, så på varje lov och studiedag som jag hade försökte jag alltid att jobba. Sitsta året på gymnasiet hade inte vi så många lektioner så jag kunde passa på att jobba både innan och efter skolan. Så för några månader sen frågade min chef vad jag hade för planer efter studenten, om jag skulle plugga, resa eller något sånt. Men jag hade inte tänkt på det, jag ville ju jobba på Köp barnvagn och då kommer erbjudandet om jag vill fortsätta jobba, fast på heltid. JAA så klart jag vill. Veckan efter säger chefen det till alla på personalmötet att det är klart att jag ska jobba där. Och så blev det:)
 
Jag trivs jätte bra på det företaget och jag är verkligen glad över att jag har fått den har det här jobbet. Jag är så glad över att jag lyckades få ett ja från syon där i 9:an, annars kanske jag inte skulle ha fått det här jobbet. Så till alla er där ute, stå på er om ni verkligen vill något och en sak till, gör ert bästa på praktiken eller provanställningen. Det lönar sig.
 
Hoppas att ni orkade läsa hela, det blev ett ganska långt inlägg den här gången. Om inte kan ni i alla fall kolla på bilderna från företaget:)
 
En del av sängavdelningen för ett tag sen.
 
Madeleine fiskar och får napp utanför butiken.
 
Vi hade en STOR outlet på barnvagnar och andra saker den 8 september 2011.
 
Den 23 november är rivningen av lagret så kallat "stallet" i full gång.
 
Det nya lagret byggs upp.
 
Det börjar närma sig slutet av det nya lagret, "kuben", "båten". Jag vet inte riktigt vad det heter :P
 
Många förväntasfulla föräldrar som ska hämta sin Emmaljunga vagn.
 
 
Barnmässan i Karlstad den 23-26 mars
 
 

Första dagen på jobbet!


Då var första dagen på jobbet avklarat som fast anställd. Tidigare har jag bara jobbat extra där, som jag har gjort i 4 år. Så jag känner ju till i stort sett allt där, vilket är rätt skönt faktiskt.

Bilden är från firmafesten som jag var på i lördags. Vi är inte riktigt så här många på jobbet, för i lördags var respektive och barn med. Det var verkligen jätte kul och jag hoppas att vi kommer göra liknande saker i framtiden.

Personalfest
Nu har jag precis kommit hem från personalfesten hemma hos min chef. Det var kul att träffa alla utanför jobbet och bara umgås och prata gamla minnen:) Det serverades jätte god mat och sen blev det tipspromenad som handlade om företaget och saker som har hänt under åren:) Tyvärr har jag ingen bild som jag akn visa därifrån än, får hoppas att någon av mina kollegor lägger upp bilder på facebook från kvällen.

Student

 
Igår tog jag studenten:) Gud va kul det var, vill göra om det. Dock är det lite synd för nu kommer man inte träffa klasskompisarna på samma sätt. Men det är väl så det är. De närmaste kommer jag hålla kontakten med i alla fall.

Nu börjar allvaret och vuxenlivet på riktigt och jobbet börjar jag på måndag.

Bal bild från NWT

 

Bal bilderNu har även jag, minstingen i familjen, varit på bal. Det blev en väldigt lyckad kväll med god mat och trevliga människor:) Jag måste säga det att vi hade jätte tur med vädret för på förmiddagen var det ganska mulet och kallt men det sprack upp och blev fint på eftermiddagen.

Jag ska snart åka iväg till skolan för att fixa pyntet på flaket som vi ska åka imorgon då det är STUDENT!

Vart är kepsen köpt?

image description

Fick en fråga om vart jag har köpt min keps. Jag köpte den i Turkiet, Alanya men jag har sett denna på bland annat Stadium.

Första turen för i år!
Idag har jag och pappa tagit första turen med hojen för i år:) dock endast till bistiktningen. Men det var kul att komma ut och åka lite. Förr var vi alltid ute på motorcykel semester, men det har inte blivit av nu de senaste 2-3 åren. Lite synd faktiskt, för det är riktigt kul:)