FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Spets Body

Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins
Kläder: What We Wore
 
En utav bilderna från dagens fotografering med Lina. Nu har vi fotat massa bilder till vår sida What We Wore, så nu kan ni ränka med att det kommer upp minst ett inlägg varje dag ett bra tag framöver. Gå gärna in och kika:)

Igelkottsbebisar

 
 
Förra helgen när vi hade familjehelg hittade vi 5 små igelkottsbebisar i slänten till grannarna. De var så söta och smår. Det var första gången jag såg igelkottsbebisar. En av dem (översta bilden) hade ramlat ner från boet så Fredrik, min systers kille tag på sig hadnskar och lyfte upp den lilla sackaren.

Familje Helg

 
 
 
Varje år har vi en så kallad Familje Helg då alla mina syskon och deras respektive och barn kommer hit och äter mat, spelar kubb, badar och bara umgås. Idag är en sådan dag:) Vid klockan 15 idag så är det dags för detta års Familje Helg. Dock kommer inte en av mina systrar då hon hor i Helsingborg och det blir rätt långt för henne att åka + att hon inte kan ta ledigt från jobbet, vilket jag tycker är jätte synd. en så är det ibland.
 
Här ovan är bilder från tidigare år:)
 

Summer

Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins
Klänning: What We Wore

Ny Header

 
I lördags fick jag en ny Header av snälla Lina. Gillar att det är lite mer färg nu, speciellt denna årstid eller vad tycker ni?

What We Wore

 
Låt mig presentera det jag och Lina har småpysslat med ett tag. What We Wore - En sida där vi lägger ut kläder, smycken och skor som vi inte vill ha kvar längre. Det som är speciellt är att vi har fotoshoots till varje klädesplagg för att göra det hela lite roligare. Gå in på sidan och spana in de saker vi redan lagt ut. Titta också gärna in inom de närmsta dagarna då nya saker kommer att komma in varje dag! Vi har budgivning på allt för att alla ska ha chans att försöka få plaggen :) Så gå gärna in och kika om du finner något du vill ha!

Outfit

Härom dagen fick jag hem paket som jag hade beställd, bland annat det jag hade på mig igår när jag och Lydia var ute och tog något glas vin.
 
Om ca 1 timme ska jag till Lina och då ska vi fixa absolut det sista innan vi släpper vad det är vi håller på med för projekt. Är väldigt taggad och hoppas på att det kommer gå bra:)

Snart, snart, snart

 
Idag har jag och Lina varit ute i skogen och plocka blåbär. Det var jätte mysigt att gå runt i skogen och prata medans man gick där och plockade.
 
Vi har även kommit ytterligare ett steg i vårt projekt. Så nu är det inte alls lång tid kvar tills att ni får reda på vad det är.

Shoppat lite

 
Idag har jag och mamma varit på Bergvik och shoppat lite, mestadels saker till pappa för han behövde ha en ny garderob:) Men jag hittade en del saker till mig också.

Black Dress

Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins

Josign

 
Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins
Smycken: Josign

Fashion

 
Första bilden från i  tisdags när jag och Lina var ute och fotade.
 
Idag har jag och Lina varit inne i stan och fixat en sak till vårat projekt, så nu är vi ett steg närmre vårt mål innan ni kommer få reda på vad det är för något. Hittills känns det väldigt bra och jag hoppas att det kommer att gå bra.

Mustasch

Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins

Ni kan ju gissa

Ja bilden säger rätt mycket om vad vi har gjort den här eftermiddagen/kvällen. Kul var det och vi han med väldigt mycket tyckte jag.

Look into the sky

Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Emma Bertlisson