FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Bus väderIgår var det strålande sol och ca 15 + grader i solen och idag ser det ut så här. Jag som hoppades på att det fina vädret skulle hålla i sig, så att det snart kan bli vår. Men så blev det inte alls.

ScottEn bild på Scott från när de var här och hälsade på. Då var han 6 veckor gammal.

Hunter BootsModell: Felicia Olsson
Foto & redigering: Lina Flodins

Black & Blue Version

Modell: Felicia Olsson
Foto & redigering: Lina Flodins

Behind The Scenes

Några behind the scenes bilder från dagens fotografering med Lina. Det var en del folk runt omkring så vi fick en del blickar på oss och även några som kommenterade. Kommer ihåg att man brydde sig mer om folket första gången vi fotade inne i stan än vad man gör nu. Nu bryr man sig inte alls om att det är folk som tittar.

Bilder kommer upp senare.

3 Confessions
Jag tänkte avslöja 3 saker om mig själv som ni kanske inte visste.

 

Just nu - Mongolian

USA
Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins

Nu har de åkt

Lille Scott


Lite senare ikväll kommer min bror, hans tjej och deras lilla son Scott hit och de ska vara här under helgen. Det ska bli kul och se hur mycket Scott har vuxit sedan sist som jag såg honom, då ha bara var någon dag gammal.

Grazette
Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag nu men jag har varit sjuk i några dagar. Har haft feber och värk i hela kroppen, hostat som en galning och har varit genom förkyld. Men nu är det på bättringsvägen i alla fall.

Nog pratat om det, idag har jag, Alicia och mamma varit i Göteborg på Grazette of Sweden. Det var väldigt givande och kul. Nu ska vi bara sammanställa de svaren som vi fick därifrån, men det blir en annan dag.

Happy Valentine`s Day

Picture

Kvällens outfit

Jobb idag, Tempel ikväll

Bild från jobbet idag

Ikväll blir det antagligen utgång. Som det ser ut nu kommer vi nog hamna på Tempel. Det har blivit Tempel de senaste gångerna så det har blivit vårt nya inne ställe känns det som;) Men ikväll ska Lina vara fotograf där så det ska bli kul.